2777
2789
عنوان

بیاین از سوپرایز عشقم بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 8095 بازدید | 311 پست

عدش منو برد میدان آزادی هولوکوپتر اونجا منتظر بود سوارش شدمرفتیم ار ابر ها رد شدیم رسیدم به دریا اولش فکر کردم اومدیم شمال بعد دیدم نه کیش آخه من زیاد ایران نمیگردم

بعد آرایشگاه یه لباس محلی بلند آورد گفت شوهرت فرستاده با کفش مجلسی بلند نیو بالنس مارکش بود

قائدتا نیوبالنس باید کتونی باشه نه پاشنه بلند مجلسی

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهاپدرومادرواقعااذیت میکنن وگناهکاران هستن اونوقت چی

شرایط ادما فرق داره ولی  هرچقدم اذیت کنن بد باشن باز یه خوبی کردن که قرار نی ادم رفت امد کنه همین که طرف یع زنگ بزنه یا سراغ پدر مادرشو ارزکسی بگیره بفهمه سلامتن از دور بره ببینه یعنی ادم بی معرفتی نی میدونی یه عده که میان قطع کنن برمیدارن به خانوادشون فحشم میدن😐😐

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
عدش منو برد میدان آزادی هولوکوپتر اونجا منتظر بود سوارش شدمرفتیم ار ابر ها رد شدیم رسیدم به دریا اول ...

بعدش با هولوکوپتر بردت جزیره ای ک جدیدا خریده بود و میخواست سوپرایزت کنه🤣😂

منو برد کنار دیرا و سوار کشتی سفید با چراغ های قرمز آبی صورتی که تزیین شده بود سوار شدم منتظر شوهرم شوهرم بودم از دور شوهرم دیدم که لب و کشتی ایستاده بود دست هاشو رو به آسمان باز کرده بود نور خورشید افتاد بود رو صورتش