2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سحر جانم خوبی عزیزم تسلیت میگم 💔 خدا بهتون صبر بده درسته امان ازین استرس هایی که جمع میشه و تب ...

سلام فاطمه جون 🧡.حالت چطوره دوست خوبم .🌹🌹🌹

ممنونم ،خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه .

به نظرم ما آدمها یه فرصت طلایی برای زندگی کردن داریم که باید قدرش رو بدونیم .حیفه که روزهای عمرمون با غصه و غم سپری بشه .شرایط زندگی برای همه سخت شده ،حتی اونایی که پولدارن هم خیلی هاشون ناراضی ان چون میگن اگه فلان چیز رو خریده بودیم الان بیشتر سود میکردیم ...

ولی معنی خوشبختی فراتر از اینهاست .

برای اینکه احساس خوشبختی کنیم چند تا چیز رو باید رعایت کنیم .

۱.یه هدف ارزشمند برای خودمون تعیین کنیم ،مثلا هدف ارزشمند ما خانم های خانه دار میتونه این باشه که فرزندانی سالم و شاد تربیت کنیم  .

۲.روابط با افراد مهم زندگی مون رو تقویت کنیم .رابطه با همسر ،فرزندان ،پدرو مادر ،خواهر و برادر ... حتی باید با مادرشوهر و بقیه هم یه رابطه معمولی رو بتونیم حفظ کنیم و قهر نباشیم ...خیلی از آدمهایی که پولدارن ولی احساس خوشبختی نمی کنند به خاطر اینه که روابط مهم زندگیشون خرابه ..

۳.برای رسیدن به اهداف و آرزوهامون ،حق کسی رو ضایع نکنیم و از دیگران سواستفاده نکنیم .آدمهایی که برای رسیدن به آرزوهاشون باعث آسیب به بقیه میشن ،نمیتونند احساس خوشبختی کنند چون خودشون ،ته ذهنشون میدونند که چی کار کردند .

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈

سلام دوستای گلم 

من هچنان در تکاپوی شرایط جدید زندگی هستم و دارم سعی میکنم خودم رو وفق بدم 

نی نی عزیز ما گل پسره ک خدا بهمون لطف کرده 😍 اسمش هم مذهبی هست چون میدونم مشتاقید بدونید و لطف دارید. رمزی میگم شناسایی نشم...😁

همسرمم جراحی کرده و ان شاءالله یکی دو ماه دیگه خوب میشه 

از زایمانم بخوام بگم خیلی خوب بود اما بعدش بخاطر کم خونی کاملا افت کردم و هنوز بدنم ضعیفه  دو سه بار اورژانسی شدم پسرمم زردی گرفت 

چهل روزگیم همسرم جراحی کردن و خلاصه با نی نی خیلی سخت گذشت اما خدا مادر خودم و پدر و مادر همسرمم رو نگه داره خیلی کمک کردن واقعا و فکر می‌کنم منی ک سعی میکردم از کسی کمک نگیرم حسابی مدیونشون شدم😁 

خواهر و برادرمونم واقعا لطف داشتن 

خلاصه روزهای سخت و شیرین تواما دارن تجربه میکنم نی نی هم الان خوابه 

یه عکس هم براتون میذارم ... تا پستهای بعدی بگو یا "علی"😉

سلام دوستای گلم من هچنان در تکاپوی شرایط جدید زندگی هستم و دارم سعی میکنم خودم رو وفق بدم نی نی عزیز ...

سلام سلام 

بازم قدمش مبارک باشه 🥰 

زیر سایه امام زمان باشه ان‌شاءالله 🤲 

از دیدن عکس دستش 😍 اینجوری شدم 

بوسش کن 😘

سلام دوستای گلم من هچنان در تکاپوی شرایط جدید زندگی هستم و دارم سعی میکنم خودم رو وفق بدم نی نی عزیز ...

عی جانم 

یا علی 😍😍😍

عزیزم قدمشمبارک مبارک باشه

دست همه شون درد نکنه که این روزا کنارتان بودن 

خوب کردش بهترین زمان جراحی کرد که کمک داشتی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

سارا جون نوشتم برات صفخه آخر رو چک کن

ماشالله یک اسپند دود کن هزار الله اکبر چه دست هایی😍😍😍

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

سلام دوستای گلم صبحتون بخیر .امیدوارم هرجا هستین حالتون خوب باشه .دیشب رفته بودم ،عیادت خواهرشوهرم ...

سلام سحر جان 

ناراحت شدم 

خدا خودش رحم کنه و معجزه بشه

سلام زهراجان حالت چطوره ...ممنون که به یادم بودی عزیزم.🌹🌹🌹سه هفته است که درگیر مراسم خواهر شوهرم ...

عزیزم خدا رحمتش کنه 

شاید هم سحر جان بچه هاش دیگه گریه هاشو کرده بودن و میدونستن قراره این اتفاق بیافته و از اینکه دیگه مادرشون جلو چشمشون دره ذره آب نمیشه 

نمی‌دونم شایدم بچه های قدر نشناسی باشن

عی جانم یا علی 😍😍😍عزیزم قدمشمبارک مبارک باشهدست همه شون درد نکنه که این روزا کنارتان بودن خوب کرد ...

ای وای من اول متوجه اسمش نشدم 😁

با نوشته تو متوجهش شدم 

من عاشق این اسمم😍🥰 ،نامدار باشه ان‌شاءالله 🤲

عی جانم یا علی 😍😍😍عزیزم قدمشمبارک مبارک باشهدست همه شون درد نکنه که این روزا کنارتان بودن خوب کرد ...

ای وای من اول متوجه اسمش نشدم 😁

با نوشته تو متوجهش شدم 

من عاشق این اسمم😍🥰 ،نامدار باشه ان‌شاءالله 🤲