2777
2789
آب خیلی کم بریز

یک پیمانه و نیم اضافی میریزم ؟کمترش کنم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

آبش رو کمتر بریز

برای سه پیمانه برنج 

چهار و نیم ای میریزم ،کمتر کنم ۴تا؟

راستی من از قبل نزارم خیس بخوره؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای سه پیمانه برنج چهار و نیم ای میریزم ،کمتر کنم ۴تا؟راستی من از قبل نزارم خیس بخوره؟

نیم ساعت بذار خیس بشه برای سه لیوان برنج ، سه پیمانه و نیم آب بریز نیم ساعت بمونه بعدش بذار رو اجاق

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
نیم ساعت بذار خیس بشه برای سه لیوان برنج ، سه پیمانه و نیم آب بریز نیم ساعت بمونه بعدش بذار رو اجاق

ممنون امتحان می‌کنم🙏😘

ممنون امتحان می‌کنم🙏😘

خواهش میکنم😘

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
اره هم چنان در حال خواندن یک تایم و دوره هایی انگار کتاب خسته ام و اذیتم میکنه اون تایم نمی‌دونم چر ...

هروقت اذیت میشی و کتاب خوندن لذتی نداره نباید بخونی وگرنه زده میشی.

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈
هروقت اذیت میشی و کتاب خوندن لذتی نداره نباید بخونی وگرنه زده میشی.

اره عزیزم اونوقت هرچقدر میخونم انگار نمیفهمم 

راستی بچه ها ما یک برنج خریدیم کته می‌کنم شفته میشه ابکش خوب درمیاد به نظرتون کته رو چطور بپزم که شف ...

با یه برنج دیگه که خوب درمیاد مخلوط کن .

یه پیمانه از یه برنج دیگه یه پیمانه از این .من همین کارو میکنم ،خوب میشه .تازه بعضی ها برنج ایرانی و هندی رو مخلوط میکنند .

با یه برنج دیگه که خوب درمیاد مخلوط کن .یه پیمانه از یه برنج دیگه یه پیمانه از این .من همین کارو میک ...

اینم فکر خوبیهذباسد امتحان کنم

با یه برنج دیگه که خوب درمیاد مخلوط کن .یه پیمانه از یه برنج دیگه یه پیمانه از این .من همین کارو میک ...

درسته ،این روش خوبیه 

ولی کلا هر برنجی رو با آب کم اگه کته کنی شفته نمیشه 

اره عزیزم اونوقت هرچقدر میخونم انگار نمیفهمم

منم از سیمین دانشور زمان مجردیم سووشون رو خوندم دیگه کتابی ازش نخوندم 

خوب شد گفتی ،منم دوست دارم باز شروع کنم 

خیلی وقته کتاب نخوندم 

منم از سیمین دانشور زمان مجردیم سووشون رو خوندم دیگه کتابی ازش نخوندم خوب شد گفتی ،منم دوست دارم باز ...

سووشون سریالش رو در یاهست میده من از اونجا میبینم 

سلام دوستای گلم صبحتون بخیر .امیدوارم هرجا هستین حالتون خوب باشه .

دیشب رفته بودم ،عیادت خواهرشوهرم  که سرطان داره .ریه هاش آب آورده و با کپسول اکسیژن نفس میکشه .خیلی حالش وخیمه و واقعا داره زجر میکشه .تا یکماه پیش حالش خوب بود و ظاهرش هیچی نشون نمیداد ولی این مریضی انگار یکدفعه آدم رو زمین گیر میکنه .

واقعا بهترین نعمت دنیا ثروت و زیبایی و شغل  نیست ،فقط سلامتیه که مهمه .

اینکه آدم بتونه یه لقمه غذا رو بدون درد قورت بده و راحت نفس بکشه ...

دلم خیلی براش میسوزه ولی کاری،از دستم برنمیاد .دیروز براش آش پختم  ،بلکه بتونه یه قاشق بخوره ولی نتونست چون سرفه میکرد .سرطان به معده رسیده و اوضاعش وخیمه .

بچه ها خیلی قدر خودتون رو بدونین .واقعا این استرس ها و ناراحتی های بیخودی این بلا رو سر آدم میاره .

اصلا هیچی ارزش این همه حرص و جوش رو نداره .

چقدر این خواهرشوهرمن برای دخترش استرس کشید ،چون دکتر گفته بود،بچه دار،نمیشه ....الان اون بچه دار شده ولی اون استرس ها باعث شد که سرطان فعال،بشه و این سرنوشت براش رقم،بخوره .

خیلی مراقب خودتون باشین و دنیا رو سخت نگیرین .زندگی به اندازه کافی سخت هست ،خودمون با فکرای منفی و غصه خوردن الکی ،سخت ترش نکنیم .🌹