2777
2789
ممنونم ،واقعا درسته 👌حرفات برامون تلنگر شد که حواسمون جمع کنیم ،گاهی وقتا انقدر تو روزمرگی غرق شدیم ...

خواهش میکنم عزیزم .

آره خیلی مراقب خودت باش مخصوصا به حس های بدنیت توجه کن .

مثلا خیلی از ما وقتی که استرس داریم بدنمون شروع میکنه به آلارم دادن ...گردنمون درد میگیره ..کتفمون درد میگیره ...من خودم مچ دست چپم درد میگیره ....ولی چون حواسمون به خودمون نیست این دردها کم کم شدیدتر میشن .

پس یه وقت هایی از  که فرصت داشتین ،ریلکسیشن بکنید .یعنی از نوک انگشتهای پا تا سر تون رو جزء به جزء اسکن کنید و همزمان نفس عمیق بکشین .(دستور دقیقش توی اینترنت هست.)

این کمک میکنه به حس های بدنتون آگاه بشین  ،قبل از اینکه شدید بشه و کار دستتون بده .

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈
👏👍بعلاوه چکاپ حداقل سالانه بدن و تغذیه سالم و سبک زندگی سالم کم خونی و کمبود ویتامین دی خیلی موثره ...

دقیقا.👍

مرسی که گفتی ترانه جون .🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا هیچکدومتون کاربران جدید نمی‌پذیرید؟جریان چیه؟تاپیک میزنم هیچکسی نیست حتی بیاد جواب بده.ببخشید ای ...

سلام دوست عزیز.

به نظرم اگه مستقیما سوالت رو بپرسی بهتر بهت جواب میدن تا اینکه بگی راهنمایی میخوام ...یا چرا کسی به تاپیک هام جواب نمیده ..

ثانیا باید سوالت رو از کسی بپرسی که واقعا صلاحیت این رو داشته باشه که درست و خوب بهت جواب بده و کارش همینه .چون موقعیت شهرِ تو و بازار کارش با بقیه شهرها و منطقه ها فرق میکنه .مثلا توی شهر من یه نوع خاص شیرینی خیلی طرفدار داره ولی همین محصول رو توی یه شهر دیگه اصلا نمیخرن .

سلام ساراجون ،خیلی ممنون .خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه .بچه هاش کلا رابطه خوبی با مادرشون نداشتن .ال ...

اینم میتونه باشه سحر جون 

خدا رحمتش کنه در این دنیا خیلی اذیت شد اون دنیا براش راحت باشه 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خواهش میکنم عزیزم .آره خیلی مراقب خودت باش مخصوصا به حس های بدنیت توجه کن .مثلا خیلی از ما وقتی که ا ...

من یک چیزی بچه ها تجربه هام یادم داد ،اینکه خیلیا قبل ما توی این دنیا خرص خوردن ،گریه کردن ،درد کشیدن ،ناله مردن ،صبر کردن ،…تهش چیشد همشون الان کجان 

ما هم مثل اونا اصلا باید دنیا رو آسون کرفت زیاد غصه نخورد شد شد ،نشد نشد ،بیخیال 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چرا هیچکدومتون کاربران جدید نمی‌پذیرید؟جریان چیه؟تاپیک میزنم هیچکسی نیست حتی بیاد جواب بده.ببخشید ای ...

دوست عزیز این گروه ک حداقل دوساله دور هم هستن تازه الانم ب دلیل مشغله ها دور هم نیستیم تقریبا 

در بعد دوم اینجا یعنی تو این سایت یه کم باید بتونی موضوعت رو چالشی مطرح کنی ک خواننده عنوان ت جذب بشه 

سوم اینکه خودتو باید ب جمع اضافه کنی مثل الان ک ورود کردی ولی با داشته هات