2777
2789
سلام دوستای گلم صبحتون بخیر .امیدوارم هرجا هستین حالتون خوب باشه .دیشب رفته بودم ،عیادت خواهرشوهرم ...

سلام سحر جانم خوبی ،چقدر ناراحت شدم 🥺 

خدا الهی شفای کامل عطا کنه ،عمیقا حرفتو درک میکنم من ، ماه قبل که برای سونو و دکتر و ...خیلی بیمارستان و مطب رفتم اونجا افراد مختلف و مشکلاتشون رو میدیدم به این فکر کردم هیچی ارزش سلامتی رو نداره و متاسفانه ریشه بیشتر مشکلاتمون  از استرس هست 

حالا که سرطان به معده رسیده دیگه خیلی شرایطش سخت شده بنده خدا ،چقدر اطرافیان از دیدن زجرکشیدنش داغون میشن ،خدا کمک کنه 😢

سلام سحر جانم خوبی ،چقدر ناراحت شدم 🥺 خدا الهی شفای کامل عطا کنه ،عمیقا حرفتو درک میکنم من ، ماه قب ...

ممنونم زهراجون .🌹🌹🌹

آره واقعا همراهِ مریض ،اطرافیانش هم  از غصه آب میشن .

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=395869623]سلام دوستان ،کجایین چرا نمیاین اصلا ..

آره سایت مثل قبل نیست .بچه ها کمتر میان ،یا اصلا دیگه نمیان.این باعث میشه  دیگه انگیزه ای برای پست گذاشتن نداشته باشیم .

درسته عزیزم ،چه خبر از خواهرشوهرت ؟ همونجور بد حاله ؟

بله متاسفانه ...حالش اصلا خوب نیست.فقط با آمپول مورفین دردش رو آروم میکنند .

سلام دوستان عزیزم خوبین چه خبر کجایین 

سحر جان هر کاری کردم نشد تگت کنم ،خوبی چه خبرا خواهرشوهرت چطوره 

سارا جان شما چطوری خوبی 

پاییز که دیگه نمیاد تو این تاپیک 

به ترانه پیام دادم ،گفت میاد و تعریف میکنه 

سلام زهراجان حالت چطوره ...ممنون که به یادم بودی عزیزم.🌹🌹🌹

سه هفته است که درگیر مراسم خواهر شوهرم بودم .

روزهای آخر درد نکشید چون همش داروی آرامبخش و مسکن بهش میدادن .

زندگی اون برای من پراز درس عبرت بود.سعی میکنم که خودم اون اشتباهات رو انجام ندم .

البته همه چیز دست خداست و ممکنه ما هرکاری بکنیم  بازهم اون طوری که فکر میکنیم و دلمون میخواد نشه .

ولی خب از همه اینها گذشته ،من هیچ ناراحتی توی نگاه بچه هاش ندیدم .هیچ محبتی نبود .انگار از مادرشون سیر بودن .بقیه خیلی بیشتر گریه میکردن .

از اول ،بچه هاش رو پرتوقع  بار آورده بود .

سعی میکرد همه رو از خودش راضی نگه داره و این وسط ،احساسات خودش رو نادیده میگرفت .

همین خشم و استرس ها ،آخرش شد سرطان .

خدا رحمتش کنه  ولی واقعا زندگی خوبی نداشت .

سلام زهراجان حالت چطوره ...ممنون که به یادم بودی عزیزم.🌹🌹🌹سه هفته است که درگیر مراسم خواهر شوهرم ...

سلام عزیزم خوبی 

خدا رحمتش کنه🖤 خیلی به فکرش بودم ،تسلیت میگم خدا به بازمانده‌ها صبر بده ان‌شاءالله 🤲 

چقدر از قسمت دوم حرفات دلم گرفت ،چجوری میشه که بچه ها انقدر بی عاطفه میشن 😢 الهی خدا عاقبتمونو به خیر کنه 

خوبه که بنده خدا راحت شد، تو تخت بیماری طولانی  نموند که زجر بکشه و بی محبتی اونا رو درک کنه 

سلام عزیزم خوبی خدا رحمتش کنه🖤 خیلی به فکرش بودم ،تسلیت میگم خدا به بازمانده‌ها صبر بده ان‌شاءالله ...

خیلی ممنونم زهراجون .انشالله همیشه سلامت باشی .

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه.

بله واقعا خدا بهش رحم کرد که بیشتر از این زنده نموند و پیش بچه هاش خوار نشد .

خدا آخر و عاقبت همه مون رو به خیر کنه .🤲🤲

شرمنده زهراجون من دیگه زیاد نمیام چون سرم شلوغه وگرنه همیشه به یادتون هستم .🌹🌹🌹🌹🌹

سلام دوستان عزیزم خوبین چه خبر کجایین سحر جان هر کاری کردم نشد تگت کنم ،خوبی چه خبرا خواهرشوهرت چطور ...

سلام عزیزم خوبی شما زهرا جان خانواده ات خوبن؟ 

هر چند که دیگه سایت نمیام و یا خیلی کم میام  ولی همیشه به یادتون هستم عزیزم 🌻

نور خواهی مستعد نور شو.... 
سلام زهراجان حالت چطوره ...ممنون که به یادم بودی عزیزم.🌹🌹🌹سه هفته است که درگیر مراسم خواهر شوهرم ...

سلام سحر جانم خوبی عزیزم 

تسلیت میگم 💔 خدا بهتون صبر بده 

درسته امان ازین استرس هایی که جمع میشه و تبدیل به یه مسئله‌ی بزرگ میشه 

نور خواهی مستعد نور شو....