2777
2789
بالای پنجره هم میشه؟

نمی‌دونم درب ورودی میگفتن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه ها خوب هستید من هفته قبل مشغول بودم حسابی پنج شنبه روضه ام رو برگزار کردم پک میوه و کیک یزد ...

سلام سارا جون خوبی عزیزم ،قبول باشه روضه ات ،انشاالله حاجت روا بشی 🤲 اصلا دلم لرزید که به یاد ما هم بودی🥹🥹🥹 ،خیلی ازت ممنونم ،با دیدن عکس خودمو اونجا تصور کردم 

کاش واقعی بود 

اون خواب هم به ف ال نیک بگیر ،الهی که به حاجت دلت می‌رسی به زودی 🤲🌸

چقدر پذیراییت قشنگ و با سلیقه بوده😍😍😍 ،دستت درد نکنه ،الهی همیشه تو خونت سفره اهل بیت پهن کنی و برکتش همیشه تو زندگیت باشه ❤️💝

سلام دوستای گلم .امیدوارم حالتون خوب باشه .🙋🏻‍♀️🌹🌹🌹از ترانه خبری نیست ،احتمالا حسابی سرگرم رسید ...

سلام عزیزم خوبی 

چه جالب تا حالا نخوردم یخ زده 

منم وزنم رفته بالا با این که باشگاه میرم ،از این ور اراده رژیم ندارم نمیدونم چکار کنم واقعا فکر و ذکر شب و روزم شده ،خیلی بد موقعیتیه 

سلام عزیزم خوبی چه جالب تا حالا نخوردم یخ زده منم وزنم رفته بالا با این که باشگاه میرم ،از این ور ار ...

سلام زهراجون ..خوبی عزیزم ...

فکر کنم پرخوری عصبی داری .احتمالا از وقتی پسرت رفته یه شهر دیگه بیشتر شده ،درسته ؟

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈
سلام زهراجون ..خوبی عزیزم ...فکر کنم پرخوری عصبی داری .احتمالا از وقتی پسرت رفته یه شهر دیگه بیشتر ش ...

سلام عزیزم ممنونم تو خوبی💝💝💝

والا عادات غذاییم تغییر نکرده ،نمیدونم چرا بی خیال شدم ،من بعد هر زایمانم وزنم رو میاوردم پایین ولی الان نمیدونم چرا اراده ندارم ،خیلی هم ریزه خواری ندارم یعنی همون وعده های اصلی رو میخورم 

ولی خودم متوجه شدم که سوخت وسازم پایینه ،مثلا همه صبحانه خوردیم موقع ظهر که دارم غذا درست میکنم خودم اصلا گرسنم نشده ولی شوهرم یا بچه ها هی میگن کی نهار بخوریم ،ضعف کردیم و.....

سلام سارا جون خوبی عزیزم ،قبول باشه روضه ات ،انشاالله حاجت روا بشی 🤲 اصلا دلم لرزید که به یاد ما هم ...

سلام زهراجون فدایی داری 

من همیشه به یاد شما ها هستم 

قبلا هم مشهد رفته بودم یا چله هایی که برمیدارم همیشه براتون دعا می‌کنم 

قوربونت کاش واقعا بودید 🥲خونم حضور داشتید 

فدات شم ایشالله 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

سلام زهراجون فدایی داری من همیشه به یاد شما ها هستم قبلا هم مشهد رفته بودم یا چله هایی که برمیدارم ه ...

قربونت عزیزم این از لطف و مهربونیته ❤️ 

منم همیشه دوستای اینجا رو در نظرم دارم 

دوریم ولی دلامون بهم نزدیکه 😍

قبلا نوشتم 

اما بازم مینویسم 

طرز تهیه ترشی لیمو من که عالی میشه

لیموها رو از وسط دو نیم کرده هسته ها رو در میاریم 

البته جدا نمیکنم کامل 

وسطش رو مخلوط از نمک و فلفل قرمز پر میکنم میبنم و میچینم تو ظرف 

روش کم آب لیمو طبیعی میریزم 

عالی میشه

یا لیموها رو ورقه ای برش میدم هسته ها رو در میارم میچینم تو ظرف و لایع لایه روش رو محلوط نمک و پودر فلفل میریزم

امسال فقط برای مادرشوهرم وقت کردم درست کنم

به جبران خیارشوری که برامون درست کرده بود

سلام عزیزم ممنونم تو خوبی💝💝💝والا عادات غذاییم تغییر نکرده ،نمیدونم چرا بی خیال شدم ،من بعد هر زای ...

زهراجون ،گفتی که ریزه خواری نمیکنی و عادات غذایی ات هم تغییر نکرده ،پس به قول خودت سوخت و ساز بدنت کمه که ریشه ژنتیکی داره .درسته که با ورزش کردن میشه سوخت و ساز بدن رو بالا برد ولی در کل یه نظریه جالبی هست که میگه 

بدن ما به طور ارثی یه نقطه تعادل داره که روی اون تنظیم شده و بعد از رژیم گرفتن و حتی بعد از اضافه وزن ناگهانی دوباره روی اون نقطه برمیگرده .مثلا یه خانمی میشناسم که نقطه تعادل وزنش روی ۷۵ .خیلی رژیم میگیره ورزش،میکنه به زور میاره روی ۷۰ ولی سریع برمیگرده روی همون وزن .یا مثلا یه مدت همش مهمونی و غذاهای چرب باعث میشه بره روی ۸۰ ولی بعد از مدتی بازهم برمیگرده روی ۷۵ .

من این نظریه رو خیلی قبول دارم ،البته یه عده ای پرخوری عصبی دارن و غذا میخورن تا از فکرو خیال فرار کنند و مرتب چاق میشن که خوشبختانه تو جزو اونها نیستی .

به نظر خودت فکر میکنی معیارهای سختگیرانه داری ؟؟ ..یعنی حتی اگه دکتر بهت بگه ۲کیلو اضافه وزن داری میگی نه باید ۱۰ کیلو کم کنم .

قبلا نوشتم اما بازم مینویسم طرز تهیه ترشی لیمو من که عالی میشهلیموها رو از وسط دو نیم کرده هسته ها ر ...

دستت درد نکنه حناجون .الان فصل لیموعه و خیلی دوست دارم به این روش درست کنم .ممنون که گفتی عزیزم .❤️

میبینم که داره رابطه ات با مادرشوهرت خوب میشه .خدا رو شکر 👏👏👏🌹🌹🌹البته از اولش هم تو خوب بودی اون زیادی پرتوقع بود که انشالله داره به راه راست هدایت میشه.

دستت درد نکنه حناجون .الان فصل لیموعه و خیلی دوست دارم به این روش درست کنم .ممنون که گفتی عزیزم .❤️م ...

نوش جان❤️

راستش از بعد از سفری که چندسال پیش بردیمسون مشهد و شمال و روی واقعی همسرمو دیدن و فهمیدن همون پسر مجردیشونه و من کنترلش میکنم

و وقتی فهمید مشکل ناباروری از همسرمه کوتاه اومده 

وگرنه همونی بود که هست

شانس آوردم که برعکس نبود وگرنه الان اوضاعی داشتم 

خداروشکر همه چی به نفع منه

منم انقدر درگیری های خاص خودمو دارم وقت ندارم بهشون فکر کنم ولی میبینیم همو محترمانه برخورد میکنیم و اونا هم دیگه نمیتونن رفتارهای قبل رو داشته باشن

اتفاقا آخرین بار سر میز شام گفت خدا کنه عروس سومم مثل تو باشه 😉

نوش جان❤️راستش از بعد از سفری که چندسال پیش بردیمسون مشهد و شمال و روی واقعی همسرمو دیدن و فهمیدن هم ...

آفرین بهت .بالاخره صبر و مهربونی تو نتیجه داد .چه خوب شد که اون سفر رو باهم رفتین .

هر مادرشوهری از خداشه عروسی مثل تو داشته باشه .الکی ازت تعریف نمیکنم واقعا دختر خوبی هستی و ذاتت خوبه .🌹🌹🌹