2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام حناجون .توی گوگل بزن تست طرحواره ..اولین سایتی،که میاد :ای سنج هست که سایت خوبیه ..۲۳۲ تا سوال ...

مرسی عزیزممم

دقیقا برای همین میخوام بدونم 

چوپ راحع بهش خونده بودم اما همت نکردم تست بزنم و مشکلات رفتاری خودمو حل کنم

مثلا من اگر آدمی اشتباه کنه و جلوش بایستم از حق خودم دفاع کنم بعدش میشینم غصه میخورم که چرا ناراحتش کردم در حالی که اون آدم با نهایت بی رحمی دل منو با حرفاش شکونده

مرسی عزیزمممدقیقا برای همین میخوام بدونم چوپ راحع بهش خونده بودم اما همت نکردم تست بزنم و مشکلات رفت ...

با شناختی که از قبل ازت دارم ،میدونم که طرحواره معیارهای سختگیرانه رو داری .وقتی که از حق خودت دفاع میکنی ،ولی بعد احساس گناه به سراغت میاد ،به خاطر اون معیارهای اخلاقی سختگیرانه است که از بچگی توی ذهنت کاشتن ...اینکه باید توی هر شرایطی خوب رفتار کنی !!نباید حرفی بزنی که دیگری ناراحت بشه !!دختر خوب دختریه که هیچوقت عصبانی نشه و جواب نده !!!! ولی اینها همش غلطه .

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈
کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید درباره طرحواره هاست .حتما ترجمه دکتر حمید پور رو بگیرید بقیه ترجم ...

سلام سحرجونم ممنونم از محبتت

کاملا درست گفتی،من از خودگذشتگی زیاد میکنم بخاطر دیگرون خودمو نادیده میگیرم.هی میگم مسیرمو عوض میکنم ولی باز همون چرخه ادامه پیدامیکنه

بین منطق و احساسات موندم.باخودم میگم نکنه باخانواده ها درمیون بذارم بگن چیز  مهمی نیس زندگیتونو کنید از طرفیم ازنظرشون خراب شیم و دخالتابیشتر شه.مثل همین مادرشوهرم که مطمعنم دخالتاش بیشتر میشه هنوزم پشیمونم بهش گفتم چون تصمیم گرفته بودم به پدرش بگم.که اونقدر مادرش تیکه بهم انداخته بود فشارروم بود.قرار بود یمدت بخاطر حرفای مادرش باهاش سروسنگین باشم وپدرشوهرمو درجریان بذارم.ولی بعد گفتن اون حرفا انگارنه انگار باز مثل قبل شدم.کسی منو ببینه میگه مودیه خودشم نمیدونه چی به چیه.من موندم بین این چالش.از طرفیم افسردگی دارم وقتی همچین چیزی میشه کلا امیدمو میبازم.وهیچ انگیزه ای ندارم براادامه.فقط زندگی بقیه رو میبینم حرص میخورم از بچه بازیای شوهرم حرص میخورم

کلا تو بلاتکلیفی هستم ازهمون اول زندگی تاالان

نمیتونم مطمئن باخیال راحت بشوهرم دل بسپارم زندگی کنم

همش ترس دارم

خیلی سوالای خوبی پرسیدی عزیزم حتما بهشون فکرمیکنم

از معرفی کتابم ممنونم 

خیلی دوست دارم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
سلام سحرجونم ممنونم از محبتتکاملا درست گفتی،من از خودگذشتگی زیاد میکنم بخاطر دیگرون خودمو نادیده میگ ...

خواهش میکنم عزیزم .🌹🌹🌹

همه اینها حل شدنیه .سخته ،مشکله.... ولی  ارزشش رو داره که براش تلاش کنی .به جای اینکه تمرکزت رو بزاری روی همسرت ،اول خودت رو باید اصلاح کنی.

با شناختی که از قبل ازت دارم ،میدونم که طرحواره معیارهای سختگیرانه رو داری .وقتی که از حق خودت دفاع ...

سحر جون هنوز وقت نکردم تست رو بزنم

اتفاقا تو خانواده ما اصلا کسی کسی رو تشویق نمیکنه که جواب نده

و من همیشه معروفم به اینکه جواب میدم و زیر بار حرف زور نمیرم

و بقیه خواهر برادرامم جز یه خواهرم که همیشع دوست داره نقش آدم خوبه رو بازی کنه مثل منن

من فقط زیادی احساساتی ام و زیادی دلم برای بقیه میسوزه در حالی که بقیه در مقابل من بی رحمن

از اینکه نمیتونم مثل اونا بد باشم و بی تفاوت ناراحتم

سحر جون هنوز وقت نکردم تست رو بزنماتفاقا تو خانواده ما اصلا کسی کسی رو تشویق نمیکنه که جواب ندهو من ...

فقط خانواده نیست  .. مدرسه ،معلم ،دوست، همکار ،استاد .پدربزرگ ،مادربزرگ ...میتونن روی باورهای ما اثر بزارن .

تست رو انجام بدی ،دقیق تر معلوم میشه .

فقط خانواده نیست .. مدرسه ،معلم ،دوست، همکار ،استاد .پدربزرگ ،مادربزرگ ...میتونن روی باورهای ما اثر ...

درسته 

من چون ارتباطام از بچگی با همه حتی فامیل محدود بود اصلا بهشون فکر نکردم

اره حتما انجام میدم و نتیجه ش رو میزارم

خواهش میکنم عزیزم .🌹🌹🌹همه اینها حل شدنیه .سخته ،مشکله.... ولی ارزشش رو داره که براش تلاش کنی .به ...

درسته عزیزم تامن تغییرنکنم اطرافیانمم همینن متاسفانه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

سلام بچه ها خوب هستید 

من هفته قبل مشغول بودم حسابی پنج شنبه روضه ام رو برگزار کردم 

پک میوه و کیک یزدی و هلوو شکلات و ایدک یک جور خمیر هست که توی روغن سرخ میکنن 

پذیرایی هم شله زرد تک نفره و نان خرمایی خودم پز ،چایو شربت بادرنجبویه با تخم شربتی 

هفته قبل یک کلمن شیشه ای بزرگ خریدم و توش برای مهمونی شربت درست کردم 

مهمون هام همگی اومدن 

برای همتون دعا کردم ،اونجا که مداح روضه خوان میگفت برای حاجتت همدیگر دعا کنیم برای حنا و برای شاداب برای افسانه ،برای زهرا و سحر و ترانه و همگی دعا کردم 

چند نفرین از سایت میشناختم که میدانم گرفتارم برای اونا هم دعا کردم شاید حتی خودشون هم خبر نداشته باشن 

روضه خوان که شناخت کمی به من داشت و بدون هزینه و دلی برای روح عزیزانش برای مهمونی ها و دورهمی هایی که دعوت میشه میاد اومدن به من گفت دیشب خوابت رو دیدم میگفت میدونستم تویی با فکر تو خوابیده بودم ولی اسمت رو نمیدونستم (همسایه قبلی مادرشوهرمه و هزار گاهی همدیگر رو میبینن)

میگفت تو خواب میدیدم‌داریم دعای توسل میخونیم و تو آخر صف ایستادی و یهو گفت معصومه خانم روی من گلاب پاشیدن و منم بهت گفتم که تو حاجت روا شدی میگی تو به اندازه پهنای صورت گریه میکردی از دامن گرفته بودی و از گریه کل لباست خیس بود

گفت بعد بیدارشدن گفتم امروز باید برای تو دعای توسل بخونم 

خیلی خوشحال از این خواب 🥰

خلاصه نمی‌دونم هنوز که نشانه حاجت روایی ام را ندیدم با اینکه میدانم و مطمئنم حتی قبل خواب روضه خوان هم میدانم برآورده شده و فقط زمانش نیست سر موعد مناسب بهم نشان داده میشه 

تقریبا ۴۵نفر بودیم ،یعنی فک کنید روضه خوان از یک سمت شروع دونه دونه اسم ها رو پرسید و برای دونه دونه دعا مرد و همگی پنج تا صلوات برای حاجتت اون نفر میفرستادیم 

خلاقه دورهمی خوبی بود و خیلی خوشم اومد جای همتون خالی عکس میزارم یکم تیره تارش می‌کنم شناسایی نشم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

قبول باشه ساراجون .انشالله حاجت روا بشی .خیلی ممنون که به یاد ما بودی دوست خوبم .❤️❤️

معلومه خیلی برای روضه زحمت کشیدی .

چقدر باسلیقه و مرتب.. .

واقعا خسته نباشی خانم .🌹🌹🌹😘

قبول باشه ساراجون .انشالله حاجت روا بشی .خیلی ممنون که به یاد ما بودی دوست خوبم .❤️❤️معلومه خیلی برا ...

😘فدات شم عزیزم ثخواب روضه خوان خیلی خوشحالم کرد همه ی خستگیم رفت

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست