2777
2789
سلام بچه ها خوب هستید من هفته قبل مشغول بودم حسابی پنج شنبه روضه ام رو برگزار کردم پک میوه و کیک یزد ...

سلام عزیزدلم چشام اشکی شد🥺🥺🥺🥺🥺قبول باشه🫂 چقد تو با معرفت و خوش سلیقه ای😍😍😍😍 

الهی هرچی از خدا میخوای برات براورده کنه🤲🫂

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام عزیزدلم چشام اشکی شد🥺🥺🥺🥺🥺قبول باشه🫂 چقد تو با معرفت و خوش سلیقه ای😍😍😍😍 الهی هرچی از خ ...

ممنونم عزیزم 😘😘😘

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه ها خوب هستید من هفته قبل مشغول بودم حسابی پنج شنبه روضه ام رو برگزار کردم پک میوه و کیک یزد ...

عزیزدلم 

چه خواب خوبی دیده 

تو قلب پاکی داری 

امیدوارم هرحاجتی داری به زودی برآورده بشه🤲🏻🤲🏻

ممنونم که مارو هم دعا کردی😘 

برام خیلی ارزشمنده❤️ 

راستی ساراخانم خیلی کدبانو و خوش سلیقه هستی 

من کیف کردم و دام میخواست اونجا بودم❤️

عزیزدلم چه خواب خوبی دیده تو قلب پاکی داری امیدوارم هرحاجتی داری به زودی برآورده بشه🤲🏻🤲🏻ممنونم ک ...

قربونت 

مرسی عزیزم 

کاش واقعا همتون بودید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

سلام عزیزدلم قبول باشه الهی به خواست وصلاح خدای مهربون حاجت رواشی عزیزم❤

ممنونم از محبتت که ماروهم یادکردی بغضم گرفت خدا ان شاءالله به زندگی هممون آرامش بده🌱

از سلیقتم کیف کردم آفرین پذیراییت عالی بوده اینجور روضه ها خیلی حس خوبی داره منم خیلی دلم میخاد ازاینجور مراسما تو خونه گرفتن

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
سلام عزیزدلم قبول باشه الهی به خواست وصلاح خدای مهربون حاجت رواشی عزیزم❤ممنونم از محبتت که ماروهم یا ...

ممنونم عزیزم 

نذر کن شوهرت شغل خوب پیدا کنه زندگیت روی روال بیافته ،روضهذبگیری خونت 

امروز از سایت یک چیزی یادگرفتم میگن آیات ۵۰تا۵۶سپره یوسف رو با خودنویس مشکی روی برگ زرد رنگ یا کاهی بهتره بنویسی و از بالای ورودی در خانه آویزون کنی شغل خوب جور میشه 

سلام دوستای گلم .امیدوارم حالتون خوب باشه .🙋🏻‍♀️🌹🌹🌹

از ترانه خبری نیست ،احتمالا حسابی سرگرم رسیدگی به نی نی شده ...❤️

راستی یه میان وعده خوب کشف کردم ،گفتم به شما هم بگم .

انگور یخزده .خیلی طعم خوبی داره .کافیه دونه کنید و بزارید توی فریزر.برای کاهش استرس هم  مفیده و جلوی پرخوری عصبی رو میگیره .توی اینترنت هم خیلی راجبش نوشته ‌.اگه دوست داشتین تا فصلش هست یه مقدار فریز کنید .عالیه .

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈
ممنونم عزیزم نذر کن شوهرت شغل خوب پیدا کنه زندگیت روی روال بیافته ،روضهذبگیری خونت امروز از سایت یک ...

مرسی از پیشنهادت عزیزم

توکل برخدا هرچی خودش بخاد

تواپارتمان ادم روش نمیشه به بالای ورودی چیزی بزنه توچشمه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
سلام دوستای گلم .امیدوارم حالتون خوب باشه .🙋🏻‍♀️🌹🌹🌹از ترانه خبری نیست ،احتمالا حسابی سرگرم رسید ...

👍🏻سلام عزیزم ایده جدیدی بود بنظرم جالب بشه

سلام دوستای گلم .امیدوارم حالتون خوب باشه .🙋🏻‍♀️🌹🌹🌹از ترانه خبری نیست ،احتمالا حسابی سرگرم رسید ...

سلام سحر جون چه قدر پیشنهاد خوبه 

من کلی انگور داشتم تو یخچال برم فریز کنم

اره ترانه حسابی درگیره ،کمی هم خودش میل و رغبت نمیده بهذنظذم ،چون آدم در طول ۲۴ساعت شبانه یک ده دقیقه میتونه گوشی بدست باشه وگرنه هی آدم چرا نوزادم کم شیر میخوره علت فلان و بهمان نوزاد چیه ،اولین سایت هایی که در سرچ گوگل در این مورد میاد تی نی سایت هست ،افسانه هم زایمان کرد باز هم سر میزد در شبانه روز 

به هر حال هرجا هست در هر حال امیدوارم خوشحال و شاد باشه

مرسی از پیشنهادت عزیزمتوکل برخدا هرچی خودش بخادتواپارتمان ادم روش نمیشه به بالای ورودی چیزی بزنه توچ ...

از اینور میتونی برنی از سمت خونه نه راه پله