2777
2789
عنوان

اونایی ک کیسته تخمدان دارن یا داشتن بیان لطفا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 74 پست
من فیتنس میرفتم بدنم خوش فرم شده بود و از طرفی خیلی قوی شده بودم قبلش دو قدم راه میرفتم خسته میشدم و ...

من شکمم یکم بزرگ شده و پهلو و اینا هم درآوردم 🤦‍♀️ سینه هام هم فرمشون بد شده یکم .به نظرتون اینا با فیتنس درست میشن؟

✅️🦋👌🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله عزیزم ،ینی میشه منم مادر شم ،خدایاا ،برام کلی دعا کن عزیجان

حتما میشه گلم ❤️ الهی که به حق حضرت زهرا هرچی زودتر خدا یه نی نی سالم و صالح بهت بده 

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

همون خواب به موقع شب و کم خوردن شیرینی جات و ورزش منظم رو میگفت تغییر سبک زندگی . ولی هیچ کدوم رو نت ...

بازم خوبه کمش کردی عزیزم یواش یواش کمترش کن بهت فشار نیاد از نظر روحی چون رژیم واقعا سخته

آره عزیزم عمدا باشگاه رو ۸ صبح نوشتم که شب زود بخوابم صبح زود پاشم

من بخاطر شغل شوهرم نمیتونم خوابم رو تنظیم کنم! الان یعنی برای بارداری خیلی به مشکل میخورم؟

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

میدونی مشکل کجاست؟ مشکل اینجاست که اگر از خانوما بخوایم ده نفر از کسایی که توی زندگیشون باهاشون مشکل ...

وای دقیقا 😂😂😂😂😂 اصلا به این مسئله توجه نکرده بودم 

حتما میشه گلم ❤️ الهی که به حق حضرت زهرا هرچی زودتر خدا یه نی نی سالم و صالح بهت بده 

فدای محبتت عزیزم ❤️

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بازم خوبه کمش کردی عزیزم یواش یواش کمترش کن بهت فشار نیاد از نظر روحی چون رژیم واقعا سخته

بله واقعا سخته .به عمرم رژیم نگرفتم تا حالا 🥺🤦‍♀️ اصلا جدای اینکه قندم میوفته همش دلم شیرینی جات و آبمیوه ی طبیعی و غیر طبیعی می خواد 🤐

✅️🦋👌🍀

من شکمم یکم بزرگ شده و پهلو و اینا هم درآوردم 🤦‍♀️ سینه هام هم فرمشون بد شده یکم .به نظرتون اینا با ...

آره عزیزم دقیقا با فیتنس درست میشن

چون فیتنس برنامه داره و هر سری روی یه قسمت از بدن کار میکنن مثلا ما شنبه ها روی پایین تنه کار میکردیم دوشنبه ها بالا تنه بودیم و چهارشنبه ها فول بادی یعنی کل بدن بودیم 

من شکمم رفته بود داخل 

هروقت رفتی اولش خودت رو سایز کن 

دور شکم ، پهلو ، بازو ، ران و جاهایی که دوست داری رو اندازه بگیر بنویس یه جایی 10 روز بعدش بازم اندازه بگیر ببین چقدر تغییر میکنی

بله واقعا سخته .به عمرم رژیم نگرفتم تا حالا 🥺🤦‍♀️ اصلا جدای اینکه قندم میوفته همش دلم شیرینی جات و ...

از من که بدتر نیستی قربونت برم! من بجای غذا،شیرینی جات میخوردم،ولی کم کم کمش کردم و الان به امید خدا میخوام حذفش کنم

من بخاطر شغل شوهرم نمیتونم خوابم رو تنظیم کنم! الان یعنی برای بارداری خیلی به مشکل میخورم؟

نه عزیزم چون خیلیا مجبورن شبا بیدار باشن ولی باردار شدن

نگران نباش ولی سعی کن روزایی که همسرت هست یا میتونی شبا زودتر بخوابی

آره عزیزم دقیقا با فیتنس درست میشن چون فیتنس برنامه داره و هر سری روی یه قسمت از بدن کار میکنن مثلا ...

عه جدی ؟ چه خوب 😍 ممنونم از راهنماییتون .خیلی بین بدنسازی و فیتنس گیر کرده بودم 😅🤦‍♀️

✅️🦋👌🍀

نه عزیزم چون خیلیا مجبورن شبا بیدار باشن ولی باردار شدن نگران نباش ولی سعی کن روزایی که همسرت هست ی ...

تلاشمو میکنم،ان شاءالله که شوهرم شبا کارش زودتر تموم بشه و زودتر بیاد!

مرسی که وقت گذاشتی عزیزدلم

بله واقعا سخته .به عمرم رژیم نگرفتم تا حالا 🥺🤦‍♀️ اصلا جدای اینکه قندم میوفته همش دلم شیرینی جات و ...

وای چقدر مثل منی 🤦🏼‍♀️😂 منم همینطوری بودم اصلا شکنجه بود برام واقعا سخته اما یه ذره یه ذره کم بشه بهمون فشار نمیاد 

من عاشق نون خامه ای بودم هفته ای یک بار میخوردم بقیه روز های هفته منتظر بودم اون روز برسه که دوباره نون خامه ای بخورم