سلام دخترا من مجردم نزدیکه ۲ ماه لکه بینی داشتم البته هی قطع میشد میومد.. رفتم دکتر سنو دادم گفت یه کیسته کوچیکه شماهم موقعی ک کیست داشتین لکه بینی داشتین؟🥲💔درمانش چیه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از من که بدتر نیستی قربونت برم! من بجای غذا،شیرینی جات میخوردم،ولی کم کم کمش کردم و الان به امید خدا ...
اتفاقا منم همین بودم خب عزیزم 😅 مثلا ناهار نمی خوردم به جاش چایی با کلی شیرینی جات می خوردم .اصلا ناهار میلم نمیکشه فقط شیرینی و آبمیوه و اینا. بعد تازه شبا اونم آخر شب مثلا دلم غذا می خواد برنج و خورشت با لیموناد یا نوشابه می خوردم 😐
اتفاقا منم همین بودم خب عزیزم 😅 مثلا ناهار نمی خوردم به جاش چایی با کلی شیرینی جات می خوردم .اصلا ن ...
😂😂😂خب پس مثل همیم
کم کم بذارش کنار! برای اینکه از پسش بربیای ،اجازه نده روزایی که قراره شیرینی نخوری،شیرینی جات وارد خونه بشه! ممنوعش کن! خرما هم بذار توی خونه که هروقت قندت افتاد خرما بخوری
اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤
درمانش قرص ضدبارداری سیپروترون کامپاند یاال دی،البته اگه ار همین کیستای ساده باشه من چون هم تنبلی تخمدان داشتم هم کیست ساده می زد سه چهارسالی خوردم،الانم اقدام به بارداریم بهم ای پی ۶داده اصلا کیست نمی زنم
من تنبلی ندارم. شما لکه بینی داشتی زمانی ک کیست داشتین؟ عزیزم انشالله این ماه بیبی چکت مثبت باشه ...
تنبلی تخمدان با کیست تخمدان فرق داره،من هم مبتلا به بیماری تنبلی تخمدانم ،هم کیست تخمدان می زدم که دچار لکه بینی در پریودی بودم،قرص ضدبارداری برای کیست خوبه وکیست واز بین می برهوالانم در حال اقدامم چون نمی تونم این قرصارو بخورم ای پی شش بهم داده اصلا کیست نمی زنم
تنبلی تخمدان با کیست تخمدان فرق داره،من هم مبتلا به بیماری تنبلی تخمدانم ،هم کیست تخمدان می زدم که د ...
یکی از علایم کیست لکه بینی واگه کیستت بزرگ باشه یه درد خفیف هم داری زیردل ،پیگیر کیستات باش اگر لکه بینی داشتی سریع قرص بخوررفع شه،چون اگر ورزش کنی یا فعالیت سنگین داشته باشی یا موقع رابطه امکان داره کیستت بترکه وخونریزی کن،اونجاس که برات دردسر ساز میشه وبه عمل می کشه،پس همیشه برو سونوگرافی