2777
2789

بچه ها خیلییییی ببخشید معذرت میخام 

من حالت تهوع گرفتم الان 

بعد ببخشید از بینی زد بیرون خیلی حالم بد شد 

فردا ساعت ۴ بیدار شم حتما تا الانم داشتم کار میکردم بینیم خیلی میسوزه چیکار کنم

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

1. بینی رو به‌آرامی بشور
    با آب ولرم و کمی نمک (آب نمک رقیق) بشور؛ یا اگر داری، از سرم شستشو بینی استفاده کن. این کار کمک می‌کنه اسید معده که از تهوع بیرون زده، باعث التهاب و سوزش بیشتر نشه.
    👉 فقط با فشار خیلی کم بشور، چون مخاط الان تحریک‌شده‌ست.
  2. از بخور آب گرم استفاده کن
    یک کاسه آب گرم جلوت بذار و بخارش رو چند دقیقه تنفس کن؛ به کاهش سوزش و باز شدن منافذ کمک می‌کنه.
  3. مقدار کمی مایعات کم‌اسید بخور
    چند جرعه آب ساده یا چای نعنا (بدون قند یا با خیلی کم) بخور تا معده آروم بشه. از خوردن چیزهای اسیدی مثل آب‌میوه یا ترشی فعلاً خودداری کن.
  4. در حالت نیمه‌نشسته بخواب
    بالش اضافی بذار که سرت کمی بالا باشه. این باعث می‌شه اسید معده بالا نیاد و دوباره حالت تهوع سراغت نیاد.
لطفاً برای من دعا کنید 😍
چی کار کنم خیلی حالم بده ۳ ساعت دیگم باید پاشم به کارام برسم

بشور بینیتو

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری