2777
2789
عنوان

اونایی ک کیسته تخمدان دارن یا داشتن بیان لطفا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 74 پست
با توجه به امضات،همین الان توی یه تاپیک دیگه داشتم در این مورد با یه خانوم دیگه صحبت میکردم! بهش گفت ...

فمنیستن بعضیاشون🤦🏼‍♀️ آدم نباید از حق بگذره خدایی الان خیلی به مرد ها فشار میاد و زن ها درکشون نمیکنن

خودم چون باردارم و به خاطر هورمون هام گاهی عصبی میشم ولی شوهرم هیچی نمیگه با وجود اینکه خسته میشه روش فشار هست 

شبا عذاب وجدان میگیرم وقتی میخوابه همش میگم کاش ناراحتش نمیکردم

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

راستش من دارو مصرف کردم با پریود ای منظمی که داشتم رفتم سونو هردوطرفم جواب داد و دوتا فولی ۱۸داشتم ی ...

ای جان چه عالی 😍 ان شاءالله که همین ماه گرفته باشه و باردار باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیتنس واسه خانوما عالیه ولی اگه شرایط باشگاه رفتن نداری توی خونه هم میتونی با کلیپ ورزش کنی  م ...

نه شرایط دارم برای باشگاه . فقط نوع ورزش رو موندم که بدنسازی برم یا فیتنس یا چیز دیگه ای ؟ چون تو خونه اصلا اراده و حوصله م نمی‌کشه منظم ورزش انجام بدم 

✅️🦋👌🍀

رژیم حذف شیرینی و شکلات ( فقط هفته ای یک بار میخوردم)  و کربوهیدرات رو کم کردم ورزش هم میکردم ...

کم کردن کربوهیدرات واقعا سخته! مجبور میشم دو نوع غذا درست کنم ،ولی بقیشو دارم انجام میدم

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

یه داروی تقویت رحم داد فقط اسمش فلو بل هست . نه ندادم یعنی دکتر نگفت آزمایش هورمونی بدم .فقط همون گ ...

تغییر سبک زندگی هم عالیه 

حتما نیاز نبوده که ننوشته عزیزم 

ولی خواب رو منم شنیدم که باید تنظیم بشه 

ای جان چه عالی 😍 ان شاءالله که همین ماه گرفته باشه و باردار باشی

انشاءالله عزیزم ،ینی میشه منم مادر شم ،خدایاا ،برام کلی دعا کن عزیجان

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

فیتنس واسه خانوما عالیه ولی اگه شرایط باشگاه رفتن نداری توی خونه هم میتونی با کلیپ ورزش کنی  م ...

خوابت رو هم تنظیم کرده بودی؟

نه شرایط دارم برای باشگاه . فقط نوع ورزش رو موندم که بدنسازی برم یا فیتنس یا چیز دیگه ای ؟ چون تو خو ...

من فیتنس میرفتم بدنم خوش فرم شده بود و از طرفی خیلی قوی شده بودم قبلش دو قدم راه میرفتم خسته میشدم ولی دو ماه بعد از فیتنس کاملا حس میکردم ماهیچه هام قوی شدن و راه میرفتم پیاده روی می‌کردم خسته نمی‌شدم

کم کردن کربوهیدرات واقعا سخته! مجبور میشم دو نوع غذا درست کنم ،ولی بقیشو دارم انجام میدم

دقیقا خیلی سخته چون همه غذا ها برنج و نون دارن

من اولش هفته ای دو روز نون و برنج رو حذف کردم بعدش دیگه فقط در طول روز یه وعده برنج میخوردم که با قایق میشمردم و واقعا سیر میشدم 

واسه خودم سینه مرغ و سالاد درست میکردم قشنگ سیر میشدم 

تغییر سبک زندگی هم عالیه  حتما نیاز نبوده که ننوشته عزیزم  ولی خواب رو منم شنیدم که باید ...

همون خواب به موقع شب و کم خوردن شیرینی جات و ورزش منظم رو میگفت تغییر سبک زندگی . ولی هیچ کدوم رو نتونستم اونجوری که باید انجام بدم . فقط مثلا قبلا روزی ۴ تا شیرینی و شکلات و کیک میخوردم الان شده روزی یکی کیک یا بیسکوییت با خرما یا انجیر خشک 😐🤦‍♀️

✅️🦋👌🍀

فمنیستن بعضیاشون🤦🏼‍♀️ آدم نباید از حق بگذره خدایی الان خیلی به مرد ها فشار میاد و زن ها درکشون نمی ...

میدونی مشکل کجاست؟ مشکل اینجاست که اگر از خانوما بخوایم ده نفر از کسایی که توی زندگیشون باهاشون مشکل دارن رو نام ببرن،هشت تاش رو زن نام میبرن! اونوقت توی مسئله زن و شوهری به نظرشون زنها همیشه بی گناه و مظلومن!