2777
2789
عنوان

با شوهری که تا الان پیش دوستشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 97 پست
🥲صد حیف انشالله درست میشه غصه نخور محبت کن بچه هم بیاد حل میشه بچه هاش کنار شما هستن؟دخترن یا پ ...

بچه هاش هنوز ازدواجمونو نپذیرفتن‌. براهمین همسرم سه روز در هفته میبرتشون خونه مادرش که کم کم،کنار بیان بامسئله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ازدواج اولمه. نه ازاول اصلا بحث بچه نداشتیم و بهم گفته بود حضانتو دادم ره همسر سایق.. بعد من رفت ...

خوب حق داری اگه ناراحت بشی چون از اول نگفته ولی بنظرم حتما یه مشاوره برید دو نفری اگه همسرت نیومد تنها برو 

بعدم اینکه به هر حال اونا بچه هاش هستن از خون و پوست گوشتشن آدم نمیتونه از پاره تنش بگذره و شما هم با وجود بارداری تنها هستین بنظرم هیچ کدومتون مقصر نیستین نه شما نه اون بچه ها ی طفل معصوم که شدن بچه طلاق یه خانواده از هم پاشیده شده دارن ولی اگه بچه ها شما رو قبول داشتن و به عنوان همسر پدرشون بپذیرن اوضاع بهتر میشه میتونن پیش شما بمونن دو روز مثلا در هفته یا اینکه شما هم با همسرتون اون سه روز رو برید خونه مادرشوهر که تنها نباشین 

فقط به فکر جدایی نباشین که یه بچه دیگ هم بشه بچه طلاق میدونم سخته ولی اگه از تنهایی و اینا می‌ترسی بگو مادرت پیشت بمونه یا خواهری کسی 

آره خیلی ۸ ساله و ۹ ساله

چطور مادرشون جدا شده سنشون هم بد سنی هست

کوچیک بودن سخته ها ولی با محبت باز خوب بود ‌میتونستی بکشی سمت خودت

از اولش گفته بود بچه ها رو میاره پیش خودتون؟

همه چی با محبت درست میشه محبت کن بهشون تا جذبت شن سخته ها ولی شدنیه صبر عیوب باید داشته باشی