2777
2789
عنوان

با شوهری که تا الان پیش دوستشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 97 پست
خب ببین بو میده یا نه ؟

اگر مطمئنی کشیده ، همین امشب بهش  با جدیت و سر سنگین  نه دعوا بگوو...ببین اینطور نمیشه هااا،زندگی مون خراب نکن..بعد دیگه صحبت نکن و سرسنگین باش 

حاملم.۲۷ سالمه

بسلامتی زایمان کنی

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مطمئنی کشیده ، همین امشب بهش  با جدیت و سر سنگین  نه دعوا بگوو...ببین اینطور نمیشه هاا ...

اگر دیدی باز هم تکرار کرد ، باز با جدیت اما حالت دلسوزی، اسم کوچیکشصدا بزن بگو مثلا علی...، زندگی مون خراب نکن، این تذکر دوم بود 

دلم میخواد کلا برم..تنهایی بچمو دنیا بیارم،و بابچم‌زندگی کنم. خیلییییی خستم

نمیشه

یادم خودم میفتم ،منو چقدر با بچه تهدید میکرد ،من خیلی وابسته بودم به بچه ،دلم سوخت برای حال دلت

انشاللا درست میشه غمگین نباش برای بچه هم تاثیر منفی میذاره

نمیشه یادم خودم میفتم ،منو چقدر با بچه تهدید میکرد ،من خیلی وابسته بودم به بچه ،دلم سوخت برای حال د ...

فک نمیکنم بچه ی من براش مهم باشه چون خودش دوتا داره..

دعا کن برام.دعا کن خدا یه راهی بهم نشون بده..حالم خیبیلی بده .دلم برا بچم خیلی میسوزه که روزی چندین بار فکر کشتنشو میکنم😭

فک نمیکنم بچه ی من براش مهم باشه چون خودش دوتا داره.. دعا کن برام.دعا کن خدا یه راهی بهم نشون بده.. ...

نگو این حرفو

اونقدر براش عزیز میشه که نگو

چرا با این شرایط باهاش ازدواج کردی

دو تا بچه داشت خیلی سخته که

🥲صد حیف انشالله درست میشه غصه نخور محبت کن بچه هم بیاد حل میشه بچه هاش کنار شما هستن؟دخترن یا پ ...

بچه هاش فعلا پیش همسر سابقه‌و دوماهه که سه روز در هفته از زن سابق میگیره و میبره خونه ی مادرش .

قراره از خرداد ماه کامل بیان اینجا. یه دختریه پسر.

من ۹ هفته س باردارم.جنسیت هنوز مشخص نیس