2777
2789
عنوان

با شوهری که تا الان پیش دوستشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 97 پست
چرا عزیزم خیانت میکنه؟

نه. دو سه ماهه زندگیم به خاطر بچه هاش به‌هم خورده..

درهفته سه روز بچه هاشو از زن سابقش میگیره و میره خونه مادرش میمونن..و من سه روز تنهام. به‌من که میرسه‌میگه پول ندارم ولی برا بچه هاش شده قرض میکنه میخره

شوهر شما رفیق بازه؟؟

اره 

ولی من سعی میکنم خیلی اهمیت ندم مثلا وقتی میره پیشه رفیقاش منم برای خودم برنامه میچینم میرم خونه مامانم یا مادربزرگم یا دوستامو دعوت میکنم خونمون

فیلمای خوب دانلود میکنم تو اون مدت میبینم یا بچه هارو میزارم پیش مادر یا مادرشوهرم کارای خونموم میکنم یا حمام میرم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن سالتونه؟

من۲۲/۵

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
نه. دو سه ماهه زندگیم به خاطر بچه هاش به‌هم خورده.. درهفته سه روز بچه هاشو از زن سابقش میگیره و میر ...

متاسفم عزیزم شما هم ازدواج دومتون هست ؟

و اینکه آیا از اول یعنی قبل از ازدواج  چنین شرایطی رو گذاشته بودن که قراره پیش بچه ها سه روز بمونن ؟

اتفاقا من همیشه پایشم باورت میشه به خاطر اون سیگاری شدم منی که از سیگار متنفر یودم چوم اون میکشید من ...

استایلت رو عوض کن ، موهات کوتاه یهو بزن مصری ، کوتاه کوتاه ، یا موهات مشکیه برو بلوند کن ..و بعضی مردا زود از خونه و خونواده خسته میشن یا بصری هستن ، باید از طریق چشم بهشون هیجان بدی ، مثلا استایل بیرونیت رو عوض کن ، اگه همیشه تیپ اسپرت میزنی یهو تیپای کلاسیک بزن، بیرون دامن و سارافون بپوش ، کتاب بخون ، ارایشت رو عوض کن ، فیلمای عاشقونه ببین تو خونه و همش شعر بخون و بگرد و روی میزت گل و شمع بزار ، یجوری باش ک توجهش بیاد سمتت ک اینهمه امید ب زندگی چیخ ک داری و چرا اینطوری شدی کنجکاو میشه. ؛دقیق میشه روت ، حساس میشه و سعی میکنه بیشتر پیگیرت باشه و کمتر از خونه بره بیرون ک سر از کارت در بیاره، 

. اما اگه همش همین مدلی ک هستی باشی. هیچی بهتر از ی زن دلمرده و خسته و افسرده نیس ک‌ی گوشه نشسته تو خونه و غصه میخوره و دست و دلش ب هیچ کاری نمیره و شوهرشم خیالش راحته ن کسی نگاه ب زن خستش میکنه نه زنش حال و حوصله چیزیو پاره بعدم تو هی بهونه میگیری اینم بهشونش جور میشه ک بیشتر ازت دور شه و میگه چون سرم غر میژنی من دور شدم سرد شدم .. بنظرم خودت رو بزار تو الویت و اروم اروم همه این پلنارو اجرا کن مثلا حدود ۱ ماه و نیم همینجور اروم. پیش برو

منم برنامه میذارم براخودم وقتی نیس ولی تک تک ثانیه هاشو خودخوری میکنم و حرص میخورم..

منم یکم حرص میخورم ولی میزنم ب بیخیالی چند سالته بچه داری

متاسفم عزیزم شما هم ازدواج دومتون هست ؟ و اینکه آیا از اول یعنی قبل از ازدواج  چنین شرایطی رو ...

من ازدواج اولمه.

نه ازاول اصلا بحث بچه نداشتیم و بهم گفته بود حضانتو دادم ره همسر سایق.. بعد من رفت حضانتو گرفت و الان سه روز در هفته میاره و برااینکه بچه ها عادت کنن میبره خونه مادرش. بچه هاش ازدواج پدرشونو نپذیرفتن‌