استایلت رو عوض کن ، موهات کوتاه یهو بزن مصری ، کوتاه کوتاه ، یا موهات مشکیه برو بلوند کن ..و بعضی مردا زود از خونه و خونواده خسته میشن یا بصری هستن ، باید از طریق چشم بهشون هیجان بدی ، مثلا استایل بیرونیت رو عوض کن ، اگه همیشه تیپ اسپرت میزنی یهو تیپای کلاسیک بزن، بیرون دامن و سارافون بپوش ، کتاب بخون ، ارایشت رو عوض کن ، فیلمای عاشقونه ببین تو خونه و همش شعر بخون و بگرد و روی میزت گل و شمع بزار ، یجوری باش ک توجهش بیاد سمتت ک اینهمه امید ب زندگی چیخ ک داری و چرا اینطوری شدی کنجکاو میشه. ؛دقیق میشه روت ، حساس میشه و سعی میکنه بیشتر پیگیرت باشه و کمتر از خونه بره بیرون ک سر از کارت در بیاره،
. اما اگه همش همین مدلی ک هستی باشی. هیچی بهتر از ی زن دلمرده و خسته و افسرده نیس کی گوشه نشسته تو خونه و غصه میخوره و دست و دلش ب هیچ کاری نمیره و شوهرشم خیالش راحته ن کسی نگاه ب زن خستش میکنه نه زنش حال و حوصله چیزیو پاره بعدم تو هی بهونه میگیری اینم بهشونش جور میشه ک بیشتر ازت دور شه و میگه چون سرم غر میژنی من دور شدم سرد شدم .. بنظرم خودت رو بزار تو الویت و اروم اروم همه این پلنارو اجرا کن مثلا حدود ۱ ماه و نیم همینجور اروم. پیش برو