2777
2789

من شش ماهه با دکتر بهزاد فرخی جراحی بینی داشتم و خیلی ناراضیم تنفسم یه طرفه شده بینیم کلی کج و کلی توش در آورده و ایشون نه تنها نخواستن درتش کنند که حتی قبول نکردن که خراب کردن و گفتن بر شکایت کن عکس هم اگه خواستین تاپیک های قبل هست نگاه کنید من عکس کارت ملیمو می‌زارم ببینیم که قبلش چی بوده دیگه از عکس کارت ملی بد تر که نداریم 

عکس کدوم تاپیک 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کجاست عکس بینیت عزیزم؟ اسم تاپیکتو میگی

تاپیک امروز بعد شش ماه رفتم دکتر 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
دوخل تاپیک های قبلتون هست دختر خوش سیرت کاندیدتون بودن چرا پیش ایشون عمل نکردید؟ چون یکی از کاندید ه ...

هزینه خیلی بالا بود پیش ایشون و اینکه رفتم مطب نشستم دیدم مثلا تو یه روز پنج نفر رو عمل میکنن یه ذره ترسیدم

دلم نمی‌خواهد نگاه کنم عکسامو دارم سعی میکنم بهش فک نکنم خیلی غصه خوردم این چند وقت

من عکست دیدم تو اون تاپیک دماغت خوبع بهت میاد انقد حرص نخور صبر کن قشنگتر هم میشع قبل عمل هم بد نبوده به فرم صورتت میومده