2777
2789

یه بار میخاستم برم اردو شهربازی ،تغذیه یا خوراکی بهم نداد پدر و مادرم پول نداشتند.بیسکویت پتی بور رو کوچیک کوچیک قطعه بندی کردم لاش مربا هویج گذاشتم توی پلاستیک بردم.همه ش له و خراب شد توی کیفم.موقع بازی از جیب مانتو یکی از دوستام پتی بور افتاد زمین من یواشکی دزدیدم و خوردمش.بعد اون یکی دوستم فهمید و به همه گفت...الان توی بزرگسالی روم نمیشه توی مهمونی بدون رودربایستی چیزی بخورم

دعوا ها و استرس ایی که بهم دادان باعث شده همیشه احساس تلخ نا امنی داشته باشم... 30 سالمه

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.