2777
2789
یادمه انقدر دوسش داشتم همیشه باگریه به خدا میگفتم از عمر من بردار بده اون تااز درخونه پاشو میزاشت ب ...

تا یک خط مونده به آخر همه حرفات ساخته ذهن من بوده و حال من!

اما یک خط آخرتو براش نمیخوام . میخوام هر جا هست فقط نفس بکشه اگه نفس نکشه احساس میکنم چیزی برای بروز توی این دنیا ندارم!

برام اهمیتی نداره مال من هست یا نه اما فقط سالم باشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرز بین عشق و تنفر خیلی کوتاهه مثلا من آره عاشق شدم عشق اولم بود میخاستمش با تموم مشکلاتش و همون ی ...

این خیلی میسوزونه آدمو 

قلب آدمو مچاله میکنه میندازه دور

بعضی وقتا به خودت میگی لعنت به خودم که عاشق همچین پسری شدم

حیف قلبم

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
تا یک خط مونده به آخر همه حرفات ساخته ذهن من بوده و حال من! اما یک خط آخرتو براش نمیخوام . میخوام ه ...

:)

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

چقد تاپیکت حال الانمه ...

هنوزم ک هنوزه میبینمش حالم بد میشه از دلشوره اینکه قراره یه روز یکی تمام قلبشو پر کنه ...

هنوزم عین 13 سال قبل دوسش دارم هنوزم نفسم تند تند میزنه جلوم ک میشینه سعی میکنم هیچوقت نبینمش ولی نمیشه

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

اخلاقمون بهم نخورد . من ازدواج کردم و اون پشیمونه . هنوزم دوس داریم همو اما خیانت محسوب میشه . همسرم ...

منم همین حس تو رو دارم دوس ندارم با فکر کردن به عشق سابقم به شوهرم خیانت کنم ولی چیکار کنم قدرت مقایسه نابودم کرده همه چیش از شوهرم سرتره ..

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

اولین باری که دیدمش عاشقش نشدم ولی وقتی عاشقش شدم با هر دیدار احساس خوشبختی بیشتری میکردم تو‌اون‌ روزا به حدی خوشبخت بودم که با خودم میگفتم حتی اگه بهم نرسیم من تمام عمرمو با ذوق خاطرات اون چند ماه سپری میکنم 

اولیننن بااارر حس امینت بهم میداد،اولین بار حس هیجان بهم میداد،حس میکردممم یکی هست همیشه حواسش بهمه 

تا اینکه... فهمیدم چه هرزه ایههه.. 

کاش اولین بار نددیده بودمش زندگیم نابودشده