2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂 بلانسبت شما ولی واسم تعجب اوره. یه مرد عاشق و وفادار. کاش بهش میرسیدی🙁

وفا دار که چی بگم چیزی نمونده که بهش وفا دار بمونم 

زندگی من پر از کاشه اینم روش... 

کاربر آقا.  abzarek.ir/service-p/msg/2290694

بچا تا اینجایین بگین همین عشق اولتون به کجا رسید

هیچ جا آخه عقلانییم نبود بعدبادستای خودم ازبین رفت انگاروجودنداشته هیچ وقت فقط اون حس که اونموقعاموقع دیدنش داشتم دیگه برا تکرارنشد بااینکه عاشق شوهرمم البته شایداون موقع ازخامی وبچگیمم بود

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
دقیقا . نمیدونم چندسالتونه اما درادامه بگم ک هنوز بعد ۱۲ سال گاهی با یاداوریش لبخند میاد رولبم.  ...

بنده 33سالمه

چقدر خوب که یادآوری اون خاطرات لبخند به لبتون میاره...من همش مرور میکنم و بهم میریزم

کاربر آقا.  abzarek.ir/service-p/msg/2290694

من هیچکدوم از حالاتو ندارم فقط دلم میخاد نگاش کنم بهش لبخند بزنم اونم لبخند میزنه و مدام باچشم تعقیبم میکنه روزی صدباربهم نپیگه دوستت دارم ولی وقتی  ناراحتم نمیگه چی شده سعی میکنه بخندونم هواسمو ببره جایی دیگه؛ عشق نایاب منه 

مرز بین عشق و تنفر خیلی کوتاهه

مثلا من آره عاشق شدم عشق اولم بود میخاستمش با تموم مشکلاتش و همون ی دست لباس تنش 

ولی بعضیا لیاقت عشق پاک رو ندارن 

من پاش سه سال موندم حتی جلو خانوادم ولی خب اون چیزی جز نمیخامت و حرفای دروغش برا خواسته هاش نزد بهم 

اول و اخری بود هیچی  بعد چند سال خاطره ولم کرد زن گرفت بچه دار شد  و… در کل منو ...

ماهم کات کردیم

میشه لطفا برای شفا بیماری هام یدونه امن یجیب بخونین؟؟بگین بهم منم براتون صلوات میفرستم
هیچ جا آخه عقلانییم نبود بعدبادستای خودم ازبین رفت انگاروجودنداشته هیچ وقت فقط اون حس که اونموقعاموق ...

ولی من بعدش عشق واقعی رو فهمیدم

میشه لطفا برای شفا بیماری هام یدونه امن یجیب بخونین؟؟بگین بهم منم براتون صلوات میفرستم