یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
خودم شاغل هستم این پس انداز کارم هست ولی نمیتونم استفاده کنم میخوام یک سرمایه گذاری جداگانه باشه که ...
اوقات فراغت شیرینی بپزید برای کافهها یا خیاطی کنید یا خودتون راه سرمایهگذاری یاد بگیرید خودتون با پولتون کار کنید کلی کار هست البته بستگی به تایمتون داره
موفق باشید همین کار خودتون بنظرم بیشتر میتونید دربیارید که😅
آره خوبه
ولی مشکل اینه پس انداز هام تا زمانی که اونقدر بشه که بتونم باهاش چیز درست حسابی بخرم ارزشش داره کم میشه و نمیتونم کاری بکنم. میخوام یه کار کم دردسر پیدا کنم که حداقل ارزشش حفظ بشه تا چند ماه دیگه ان شاء الله ماشینی چیزی بخرم اگر خدا کمک کنه