2777
2789
عنوان

زندگیتون بعد بچه چه فرقی کرد با قبلش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 89 پست

بنظرم تنها ایرادی که بچه دارشدن داره و هیچ وقت رفع نمیشه نگرانی برای بچه اس،از وقتی آدم حامله میشه نگرانه تا آخر عمر 

واقعا استرس و نگرانی بچه آدمو پودر میکنه 

من واقعا وقتی بچم مریض میشه حاضرم درجا بمیرم ولی بچم یه لحظه هم اذیت نشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عالی بود🤣🤣🤣🤣😍

عزیزمی😅

فقط اینو الان یادم اومد بگم

اگه ازم بپرسن..بالاترین لذت دنیا چیه؟؟ 

میگم  اولین روزی ک مادر میشی😍

بخدا ک انگار تموم دنیا مال توعه

سخته هاااا ولی شیرینه 

خیلی شیرین...

((تضاد در کلامم موج میزند😂))

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
شیر شب و چطوری و چند ماهگی قطع میکن؟

٧ و ٩ ماهگي.

اول نيت و قبول كردن١٠٠ در ١٠٠ مادر ك اين شيرهي شب فايدع اي نداره.😅

وعده قبل خواب كم حجم ولي سير كننده باشه.

دفعات اول كم بشه

بعد كلا قطع بشه.

اب جايگزين بشع

💕

از زبان خواهرم که تازه بچه دار شده 

هیکلم داغون شده_وقتی برای خودم ندارم معذرت میخوام حتی سرویس بهداشتی هم برم با عجله میرم _خواب و استراحت ندارم _مسافرت راحتی ندارم (با بچه کوفت میشه) _تمام نگرانی و دلواپسی هام بچمه _وای به روزی که مریض بشه بدترین کابوس زندگیمه _خلاصه وقتی یه مادر میخواد بچه دار بشه کلااااااا باید از خودش بگذره از همه چیش بگذره _گاهی حتی عصبی و کلافه هم میشی 

اوایل بچه داری هم رابطه یکم بخاطر رسیدگی به بچه کدر میشه بعد یکسال کم کم درس میشه 

و نکته مثبتش اینه خیلی دوسش داری 

ن والله دارم میبینم نابودشدنشو وله شدنشو

یعنی همشون؟ خب لابد یا کم سن هستن یا بچه داری یادشون ندادن. من سه تا بچه دارم از روز اول ازدواجم تو شهر غریب زندگی کردم، دومی رو از شش هفته بستری بودم تا هفت ماهگی که دنیا اومد. نه نابود شدم نه له☺️

اگر برگردم حتما بازم بچه دار میشم ولی زندگیم خیلی فرق کرده تا شوهرم یه چیزی بهم میگه زود از کوره در ...

😍😍😍عزیزممم حق داری واقعا بچه داری سخته

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁

به ترتیب و صادقانه تجربه ی خودمو میگم. 

از نظر هیکل بسیار هیکلم زیباتر شده، قبل از بچه دار شدن هم هیکلم خوب بود ولی خب یه کوچولو نامحسوس شکم داشتم و پرتر از الان بودم ولی بعد از زایمان همون یه ذره پری و شکمی که داشتم با شیردهی کاملا از بین رفت و صاف شد. حتی بعد از قطع کامل شیردهی هم دیگه هرگز وزنم و هیکلم به حالت قبل برنگشت و از این بابت خیلی راضی ام. باربی شدم😅

از نظر استراحت که خب تا وقتی بچه هنوز کوچیکه استراحت آدم خیلی کمه، من واقعا استراحت کمی داشتم ولی انگار خدا توانش رو به آدم میده و خیلی خوب با بی خوابی و خستگی کنار اومدم. از نظر تفریحات تا وقتی بچمون نوزاد بود تقریبا دیگه تفریحات و بیرون رفتن و اینا تعطیل شد چون زمستون به دنیا اومد و نمیشد بچه ی نوزاد رو تو سرما ببریم بیرون، ولی به مرور هرچی بزرگتر شد تفریحات ما هم بیشتر شد. گاهی خونه ی پدرم میذاشتیم و خودمون دوتایی بیرون میرفتیم.

از نظر رابطه با همسر، اون اوایل که تازه زایمان کرده بودم بخاطر نابلدی و اضطراب و استرسی که داشتم خیلی بداخلاق و پرخاشگر شده بودم ولی کم کم بهتر شدم و سعی کردم دوباره کنترل اوضاع رو به دست بگیرم. 

از نظر حس خوشبختی، خداروشکر راضی ام و اگه به عقب برگردم حتما بازم بچه دار میشم

به گذشته اگه برگردم بله خیلی زود بچه دار میشم🥹🥹🥹🥹با تعداد بالا الان دوتا دارم یه ۴ سال و نیم یه ...

عزیزمممم خدا حفظشون کنه برات😍😍😍

یعنی همشون؟ خب لابد یا کم سن هستن یا بچه داری یادشون ندادن. من سه تا بچه دارم از روز اول ازدواجم تو ...

دیگه شما خیلی خیلی قوی هستید 

چون واقعا زیر بار مسئولیت ادم له میشه 

خدا حفظشون کنه ماشالله ریلکس هم هستید که ۳ تا اوردید 

من خودم صدای نوزاد میشنوم چهار ساون بدنم میلرزه که وای خدا بچه داری😂😂😂

برمیگشتم ب قبل هرگز بچه دارنمیشدم 🥲 باید ببینی شریک زندگیت چجوریه، یهو بعد۱۰سال نگه بچه میخام خلاص ...

حس منم مثل شماست 

منم فکر میکنم آدم زندگی فدای بچه میشه