2777
2789
عنوان

زندگیتون بعد بچه چه فرقی کرد با قبلش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 89 پست

یه  روزهایی که بچه ها میرن خونه مادرم مثلا تعطیلات من و همسرم یادمون میره چطور زندگی کنیم بخدا عید بچه ها نبودن باشن مثلا دراز میکشم رو شونه همسرم تلوزیون میبینم اما نبودن مثل دو تا غریبه بودیم  اون یه طرف نشسته بود من به طرف عادت کردیم به بودنشون

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی که لطف کردی و نظرت رو گفتی مهربونم انشالله خوشبختیتون پایدار باشه و سایه تون رو سر دختر گلتون ...

ممنونم ازت🌷

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خب تا یه مدتی یه سری محدودیتایی به وجود میاد مخصوصا اگه زن وشوهر دست تنهاباشن...هیکلم همونه...فرق اساسیش اینه که وقتی مادر میشی حتی بعد مردن هم به بچت فکرمیکنی... بله بازم برگردم عقب بچه دارمیشم .

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
شکم در آوردم. استراحت و تفریح ندارم. رابطه لیلی و مجنون منو شوهرم تبدیل شد به رابطه تام و جری. 😐

😂😂😂عاشق صداقتت شدم 

ماچ به کله ات😘😍

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
عزیزم ۱۸۰ درجه تغییر کرد ۵۰ درصد نسبت به قبل حس و حال خوب داره😍 و ۵۰ درصد نسبت به قبل حس و حال ...

عالی بود🤣🤣🤣🤣😍

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁

بله دوباره بچه دار میشم. لحظات شیرینی داشتم باهاشون. مسئولیت داشتن در قبال بچه ها سخت بوده برام ولی خیلی عوض شدم. نوع تصمیم‌گیزیم که قبلا خیلی احساسی بود حالا بیشتر فکر میکنم. خیلی رفتارهامو‌ بخاطر بچه تعدیل کردم یا تغییر دادم. 

رابطم با همسرم تغییر نکرده.

ولی خستگی داره و زحمت. الکی نمیگم همه چی عالیه. بچه دار که میشی باید از بعضی تفریحاتت بگذری، خوابت کم میشه، نظم خونه بهم میریزه جاهایی نمیتونی بری، باید بلوغ فکری داشته باشی بعد بچه دار بشی. واقعااا مسئولین سنگینیه.

دوستم هر شخصی با دیگری فرق داره

بسته به خودت و همسرت هست

یکی همسزش همراهی میکنه باهاش و بچه اوردن شیرینه براش.یکی همسرش جای خوابشم عوض میکنه که صدای بچه بیدارش نکنه!!

پس اگر میخواین بچع دار بشین قبلش با همسرتون طی کنید

اگر هم اهل کمک نیست، ازش بخواین فکر پرستار کنه برای ساعاتی که همسرتون منزل نیست، یه خانم بیاد کمک دستتون.

من خودم سه تا بچه دارم.راضی ام و اکر برگردم قطعااااااااااا همین راهو میام ( بااینکه هر سه بار افسردگی پس از زایمان گرفتم و‌روزای بسیار سختی سپری کردم اما بچه هام برکت زندگیمن، فرشته های محشری هستن که خدا از لطف بی نهایتش به من عطاشون کرده و اززومه که بازم بچه دار بشم )

هیکلم بهتر شده چون یه مقدار توپر شدم ،استراحتم کم شده ،تفریحاتمون بیشتر شده،رابطمون خیلی بهتر شده ، 

و اینکه هر کاری یا هر خرجی برای پسرم میکنیم با عشقه و واقعا لذت میبریم 

شاید من اگه یه لباس برای خودم بخرم انقدر ذوق نکنم تا وقتی برای پسرم میکنم 

اگه به عقب برگردم قطعا بازم بچه دار شدنو انتخاب میکنم چون واقعا شیرینه

هیکل که گودی کمر، یه کم شکم ، سینه ها افتضاح🤭

ولی چاق نشدم وزنم همون

استراحت و تفریح خیلی کم میشه ولی وقتی بزرگتر بشه درست میشه

رابطه با همسر اوایل که بچه کوچیکه وقت نداری اصلا

ولی اونم درست میشه

احساس خوشبختی هم میکنم

اگر برگردم عقب دیرتر بچه دار میشم آخه سنم کم بود ۲۱ بودم و کم تجربه