2777
2789
عنوان

خونه لاکچری جاری جون!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3829 بازدید | 83 پست

شرایط ترسناک و سخته 

ولی خیلیا رو دیدم که یهو ورشکست شدن و خیلیا که یهو پیشرفت کردن 

دلت روشن باشه 

مثلا یه بنده خدایی که میشناسم می‌گفت من پنج سال پیش با خانواده تو پارک چادر زدیم چند روز چون خونه نداشتیم ولی الان خیلی وضع مالیشون خوبه 

اونیم که یه تکه نون داره باید روزی هزار بار شکر نعمت کنه...

🫂

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا سخته درک میکنم انشاالله مال اونا پربرکت باشه مال شما هم 

دعا کن براشون تا خدا به شما هم ببخشه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

اره 

همه همینن عزیزم همیشه یکی یا یک چیزی باعث میشه گند زده بشه به چیزی که حقته فکر نکن حسودی میکنی این یک فکر عادیه همه داریم بیشتر حسرت برای خودمونه و چیزهایی که حقمون بود 

عزیزم ببین به اینا اهمیت نده به مهارت های خودت پر و بال بده

خونه من خیلی لوکس چون مادرم بهترین جهاز و داده ولی جاریم نداشت رفتن عینن از مال ما خریدن من هیچ وقت نگفتم اونا دارن جاری من طلا خیلی داره خونه دوتا دارن ماشین دارن زندگیشون از ما خیلی جلوتره ولی همیشه اونا چشمشون منتظر ماست ببینن چیکار میکنیم تازه باغ و خونه شهرستان هم دارن

ولی عزیزم مقایسه نکن تو این دو روز زندگی اگر چیزی عادلانه بین آدم ها تقسیم شده باشه زنده بودنه، تا ...

ای کاش غریبه بودن ومنی که سالی چند بار باید با اونا رفت وآمد داشته باشم و...نمیدونم شاید زمان باعث بشه برام عادی بشه

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد

درکت میکنم عزیزم منم ۱۲ ساله ازدواج کردم هیچ تغییری نتونستم بدم تو خونه ام جز جازم هیچی اضافه نکردم...

چند روز پیش رفتیم جایی مهمونی از فامیلای درجه یک 

خونه ویلایی بزرگ ساخته بود فقط ۱۰ میلیارد دکور زده بود همه چیز اخرین مدل و طرح و دیزاین...

حسودی نکردم ولی اومدیم خونه دلم گرفته بود خیلی