2777
2789
عنوان

مادر بچه های نارس

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 67 پست
وای یادم آوردی جای بخیه هام درد گرفت بعد 6سال من سه قلو داشتم به شدت کم وزن در حد یک کیلو و یک و نیم ...

الان بزرگ شدن؟چند سالشونه من خیلی داغونم.بیمارستان که نگو زخم زبونی پرستارا از همه بدتر بود انتظار داشتن ۲۴ ساعت اونجا باشی درک نمیکردن اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بزرگ شدن؟چند سالشونه من خیلی داغونم.بیمارستان که نگو زخم زبونی پرستارا از همه بدتر بود انتظار د ...

آره خداروشکر 6سالشونه پیش میرن ولی جونم دراومد تا بزرگ شدن😭آره پرستارا وظیفه خودشونه ان آی سیو مراقبت کنن از بچه‌ها ولی مادرای دوقلو سه قلو رو اصلا درک نمیکنن و کلا میذارن برای مادر که این خیلی سخته واقعا با شکم پاره🥲

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
خوبه پس خداروشکر منم شاید ببرمش کاردرمانی

شاید کاردرمانی نخواد من دخترم رو بردم دکتر یه خانومه بود پسر ۴ساله بود میگفت ۳۰ هفته به دنیا اومد دوسالگی راه رفت میگفت خیلی صبوری کردم تا به مرور خودش راه رفت اصلا استرس نداشتم میدونستم بالاخره راه میره

من زابمان طبیعی ۳۳هفته پسرم رو بدنیا آوردم الان ۶ُالماَالل از دوستاش تو کلاس باهوش تر و تپل تره😍

چقدر مثل منی🤩🥰

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
شاید کاردرمانی نخواد من دخترم رو بردم دکتر یه خانومه بود پسر ۴ساله بود میگفت ۳۰ هفته به دنیا اومد دو ...

نه دیگه بچه هست ۲۶ هفته بدنیا اومده بموقع راه افتاده 

یکی ۴۰ هفته بدنیا اومده تاخیر داره

بالاخره هر تاخیری رو باید پیگیری کرد

نه دیگه بچه هست ۲۶ هفته بدنیا اومده بموقع راه افتاده  یکی ۴۰ هفته بدنیا اومده تاخیر داره بالا ...

امیدوارم هرچه زودتر کوچولوت راه بیافته.راستی دختر یا پسر شیر خودت رو میخوره؟

آره خداروشکر 6سالشونه پیش میرن ولی جونم دراومد تا بزرگ شدن😭آره پرستارا وظیفه خودشونه ان آی سیو مراق ...

ببخشید عزیزم یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید سه قلوهای شما تاخیر تکامل نداشتن همه چیشون به وقتشون بود یادتونه کی تونستن راه برن؟

دعا کن برا منم زودتر تموم شه وصبرم زیاد.بایه بچه ۶ ساله پیش دبستانی هیچی از سال اول مدرسه اش نفهمیدم ...

حق داری 

اینو یادت باشه تو قوی ترین زن هستی 

گذروندن این روز ها از عهده ی هر کسی برنمیاد 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

ببخشید عزیزم یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید سه قلوهای شما تاخیر تکامل نداشتن همه چیشون به وقتشون ...

سلام عزیزم پسرم توی حرف زدن و دندون درآوردن خیلی از خواهراش عقب تر بود 13ماهگی دندون درآورد و 15ماهگی تازه تونست جایی رو بگیره راه بره ولی دخترا خوب بودن همه چیز شون به موقع بود کلا از بچه‌ها توی بیمارستان ام آر ای مغز گرفته بودن بهم اطمينان داده بودن که دور از جون مشکل نداره هر تاخیری توی حرکاتشون بخاطر نارس بودنشونه 

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
سلام عزیزم پسرم توی حرف زدن و دندون درآوردن خیلی از خواهراش عقب تر بود 13ماهگی دندون درآورد و 15ماهگ ...

خدا حفظشون کنه منم پسرم جلوتر از خواهرشه الان ۱۳ ماهشه تقریبا از مبلا میگیره راه میره ولی دخترم هنوز اصلا وانمیسته ولی بهتر جرف میزنه کلمه میگه

خدا حفظشون کنه منم پسرم جلوتر از خواهرشه الان ۱۳ ماهشه تقریبا از مبلا میگیره راه میره ولی دخترم هنوز ...

خوب میشه عزیزم نگران نباش من هر کدوم یه جور بودن یکیشون حتی از بچه های کامل هم جلوتر بود