2777
2789
عنوان

مادر بچه های نارس

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 67 پست
چکاپ یکسالگی دادن؟ معمولا کم خونی و کم کاری تیروئید خستگی و بی‌حالی میاره

پسرم کم کاری تیروئید داره دارو میخوره بی حال نیستن فقط خوش خوابن فکر کنم عادت کردن باید برنامه خوابشون رو عوض کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم کم کاری تیروئید داره دارو میخوره بی حال نیستن فقط خوش خوابن فکر کنم عادت کردن باید برنامه خوابش ...

پس دیگه نگران نباش بچه ها چن ماه یکبار چرخه خوابشون عوض میشه پسر من چن ماه پیش ساعت ۹ شب میخوابید الان تا ۱۲ شب بیداره

واقعا مادر بچه نارس بودن خیلی سخته آدم پشت سر هم ۱۰ دفعه زابمان طبیعی کنه ولی بچه اش نارس به دنیا نیاد😔🥹😭😭😭 من مردم سر بچه ام 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
واقعا مادر بچه نارس بودن خیلی سخته آدم پشت سر هم ۱۰ دفعه زابمان طبیعی کنه ولی بچه اش نارس به دنیا نی ...

من زابمان طبیعی ۳۳هفته پسرم رو بدنیا آوردم الان ۶ُالماَالل از دوستاش تو کلاس باهوش تر و تپل تره😍

وای یادم آوردی جای بخیه هام درد گرفت بعد 6سال من سه قلو داشتم به شدت کم وزن در حد یک کیلو و یک و نیم بودن با سختی زیاد سه روز. بعد زایمان ترخیص شدم خونه نرفتم رفتم ان آی سیو وقتی می‌نشستم انگار میله داغ فرو میکردن تو رحمم که اشکم درمیومد تا 33روز کارم همین بود رنگ خونه رو ندیدم💔

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
من 7ماهه بدنیا اومدم 750گرم بودم مامانم چندماه بیمارستان بوده بخاطرم     ولی پسرم نزدیک 4 ...

مرخص شد چهار کیلو بود؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
وای کابوس منه،،می ترسم زود به دنیا بیان با وجود این که تا الان نرمال بوده همه چی،،بارداری دوقلو پر ا ...

اصلا استرس نداشته باش و مرتب هر روز سوره یاسین بخون انشالله که سروقت دنیا بیان،

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
شما دخترتو برای نشستنش دکتر بردی؟ چی بهت گفت؟

نه خودش نشست ولی قرص و محکم نمی‌نشست تقریبا سه هفته پیش بردم گفت به دنیا اومد خونریزی مغزی نداشت تو سونو گفتم نه دختر من حرف میزنه زرنگ ولی شله عضله هاش گفت پس خوبه دارو داد بهش