2777
2789
عنوان

چطور میشه از زدن واکسن بدو تولد جلوگیری کرد ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1637 بازدید | 127 پست
نه دیگه وقتی اونا واکسن و اجباری نمیکنن یعنی خودشونم از علم فراری هستن با منطق شما و همچنین چون واکس ...

شما هروقت به قول دوستمون یه رفرنس درست حسابی و علمی آوردی که این خزعبلات ضد علم و تایید کرد بعد ادعا داشته باش قبول میکنن یا نه 

با سرچ تو چهارتا سایت که مدیرش و نویسنده مطالبش ممکنه شهین خانم از دوقوزآباد بالاده باشه خیلیا عالم هستن از جمله شما! 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

مثالت عالی بود 🤦🏻‍♀️ ریت امید به زندگی یه شاخص اپیدمیولوژیکه. با مطالعات به دست اومده. الان من بسا ...

باشه همه حرفای شما درست فقط یه سوال همین کزاز که میفرمایید آیا برای زن و مرد فرق داره ؟؟؟ یعنی زنا میگیرن اما نه ؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید محکم‌ با توپ پرقبل زایمان  بعد زایمان خودت و همسرت بگب‌نمیخوام بزنین و اگه بدون اجازه بزنین فلان میکنیم.

مدرسه هم همینه اگه شل بگی میترسونن که برو بزن اگه محکم بگی نزدم و نمیزنم کسی نمیتونه جلوی تحصیل بچه رو بگیره

واکسن اجباری نیست زوری 

خب نمیبرم ولی من اینجا راهنمایی خواستم برای اینکه چطور واکسن بدو تولد و نزنیم که دوستان چنان حمله کر ...

اگر لحن صحبتم بد بود عذر میخوام

اما ما نباید خدمات طب نوین رو فراموش کنیم

این علم برای خدمت به بشره

اگر نصف مردم ایران واکس کرونا نزده بودن برای شماهایی که واکسن نزدید ایمنی ایجاد نمیسد

اگر دست و پای کسی بشکنه فوری میره بیمارسام و اورژانس اما طب سنتی و بقیه همچین امکاناتی ندارن

الان دختر عمه من سه تا بچه داره هیچکدوم واکسن نزدن

اما بچه اولشو با هزار دوا و درمان نگه داشت بعد چندتا سقط

پس طب جدید خیلی بدردش خورده

اون واکسن ها هم برای خدمت به بشره

چیز بدی هم نیست

واکسن میکروب ضعیف شده هست نه هیولا

شما هروقت به قول دوستمون یه رفرنس درست حسابی و علمی آوردی که این خزعبلات ضد علم و تایید کرد بعد ادعا ...

آها سایت our word in data که یه سایت بین المللی هست توسط شهین خانم طراحی شده آمار هاش هم لابد از طریق اکرم خانم از یالقوز آباد جمع آوری شده باید یه امضا جمع کنیم چون خانم یا آقای چاکلت اینارو قبول نداره سایت و جمع کنیم 🫠

اگر لحن صحبتم بد بود عذر میخوام اما ما نباید خدمات طب نوین رو فراموش کنیم این علم برای خدمت به بشر ...

منم نگفتم با علم مخالفم اتفاقا خودم واکسن کرونا زدم که بعدش تا چند ماه پریود نشدم و خریت کردم دوز دومشم زدم و بازهم همینطور تا اینکه حجامت کردم و خوب شدم بعدشم رفتم دکتر که گفت تنبلی تخمدان گرفتی درصورتی که قبل واکسن مت پریودم حتی ساعتش مشخص بود یعنی میدونستم فلان روز فلان ساعت پریود میشم 

نکته بعدی اینکه اگر کسی دوست نداره واکسن بزنه با علم و طب جدید مخالف نیست الان ما دچار سرماخوردگی شدید بشیم میریم دکتر ولی نود درصد ماها توی خونه درمان سنتی مثل خوردن دمنوش هم انجام میدیم 

آها سایت our word in data که یه سایت بین المللی هست توسط شهین خانم طراحی شده آمار هاش هم لابد از طری ...

وقتی هنوز تفاوت رفرنس و سایت و نمیدونی مجبور نیستی ریپلایی کنی 

من دیگه فقط میتونم دعا کنم خدا بچه‌هات‌ رو درپناه خودش نگه‌داره و با اسن سطح تفکر از بلا و بیماری دور نگهشون داره 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

باشه همه حرفای شما درست فقط یه سوال همین کزاز که میفرمایید آیا برای زن و مرد فرق داره ؟؟؟ یعنی زنا م ...

نمیشه قطعی گفت ولی ارتباط هایی دارن به دلیل تکامل سیستم ایمنی آقایون بیشتر اکسپوز هستن 

به سن،  مصرف داروهای وسیع الطیف و ایمنوساپرسیو هم ربط داره

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

چرا کوه و بیابون ؟؟؟ ای کاش مارو بفرستن اروپا یا شرق آسیا که واکسن نوزادی اجباری نیست بعدم مگه شماها ...

چرا کسی باید شما رو بفرسته اروپا😂

گل جان وقتی بخاطر عقیده تون میخواید مهاجرت کنید اروپا حداقل از جیب شخصی تون مایه بذارید

نمیشه قطعی گفت ولی ارتباط هایی دارن به دلیل تکامل سیستم ایمنی آقایون بیشتر اکسپوز هستن  به سن، ...

خانم ها🤦🏻‍♀️ چرا نوشتم اقایون

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

نمیشه قطعی گفت ولی ارتباط هایی دارن به دلیل تکامل سیستم ایمنی آقایون بیشتر اکسپوز هستن  به سن، ...

آخه برام سوال بود که چرا قبل ازدواج واکسن کزاز برای خانم ها اجباریه اما برای آقایون خیر 

چرا کسی باید شما رو بفرسته اروپا😂 گل جان وقتی بخاطر عقیده تون میخواید مهاجرت کنید اروپا حداقل از ج ...

برای فرستادنمون به بیابون چون عقایدمون مخالف شماست لازم نیست از جیبمون مایه بزاریم اما برای فرستادنمون به کشورهایی که مطابق عقاید ما هستن باید از جیبمون مایه بزاریم 🤣

وقتی هنوز تفاوت رفرنس و سایت و نمیدونی مجبور نیستی ریپلایی کنی  من دیگه فقط میتونم دعا کنم خدا ...

ببین شما یا خودتو زدی به چیز یا واقعا چیزی 

یه سایت بین المللی معتبر نمیاد از یه رفرنس غیر معتبر برای ارائه‌ داده هاش استفاده کنه 

اون خدایی هم که به من بچه میده خودش اون بچه هارو آفریده و آفرینشش هم کامله ولی درکل ممنون بابت همچین دعایی آن شاءالله خدا بچه های منو از شر همه چیز درپناه خودش نگهداره