2777
2789
عنوان

چطور میشه از زدن واکسن بدو تولد جلوگیری کرد ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 127 پست
من نگفتم که بفرستتون بیابون ولی دیگه مهاجرت اروپا رو باید از جیب مایه بذارید😂

اولا حالا کی خواست مهاجرت کنه اروپا دوما کی خواست از جیب بقیه خرج کنه 🤣

شما که میگی نگفتی ولی یکی گفت امثال مارو بفرستن بیابون منم گفتم شما که میخوای زحمت فرستادن مارو بکشی خب بفرست اروپا یا آسیای شرقی که که با عقاید ما مشکل ندارن 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثالت عالی بود 🤦🏻‍♀️ ریت امید به زندگی یه شاخص اپیدمیولوژیکه. با مطالعات به دست اومده. الان من بسا ...

https://ourworldindata.org/grapher/mandatory-childhood-vaccination

این سایت بین المللی رو فرستادم زیرش رفرنس هم زده از اصطلاحات انگلیسی ای هم که استفاده کردید میشه حدس زد زبان بلدید و میتونید ترجمه کنید 

من اسکرین شاتشو داشتم اما هرچی سرچ میکردم نمیتونستم این مطلب و تو سایت پیدا کنم که بالاخره پیداش کردم حالا نمیدونم این سایت از نظر شما معتبره یا نه چون اگه اطلاعات غلط پخش می‌کرد مطمئنا یه کاریش میکردن 

نمیدونم این مقاومت و توجیه برای چیه اما میخواید بگید سیستم درمانی ایران از هند هم ضعیف تره که اونجا ...

شما اصرار دارید به عدم درک مفاهیم من دیگه وقتم رو برای شما هدر نمیدم موفق باشید

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

آخه برام سوال بود که چرا قبل ازدواج واکسن کزاز برای خانم ها اجباریه اما برای آقایون خیر 

بله منظورم خانوم ها بود توی ذهنم اشتباها تایپ کردم اقایون🤦🏻‍♀️

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

https://ourworldindata.org/grapher/mandatory-childhood-vaccination این سایت بین المللی رو فرستاد ...

من نباید اعتبار مقالات رو تعیین کنم در جایگاهش نیستم و منظور از معتبر مقاله های ادوایز شده از مایو کلینیک یا جان هاپکینز و امثالهم هست

مطالعه میکنم خدمتتون میگم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

عزیزم خوبه پرسیدی چطوری میشه جلوگیری کرد از نزدندش! نگفتی بیاین نصیحتم کنین که بزنم یا نزنم! منم نمیخوام بزنم،بعد از واکسن کرونا هیچ خیری ندیدم،تنبلی تخمدان مثل شما گرفتم،که اصلا نداشتم دقیقا پریودم منظمه منظم بود ولی الآن سه چها ساله که میگذره از اون دوران واکسن زدن با زور قرص پریود میشم،تخمک گذاری کلا مختل شده،با وجود سونو سالم و هورمون های منظم،ضمن اینکه یک سال و خرده ای پیش بچم هم سقط شد،علتش چیه؟ من 27 ساله غلظت خون انعقادی گرفتم،پس به حرف بقیه گوش نده! هر چی برای بدن خودت صلاح میدونی انجام بده،به احدی هم ربطی نداره!