2777
2789
عنوان

چطور میشه از زدن واکسن بدو تولد جلوگیری کرد ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1625 بازدید | 127 پست
این تصمیمی نیست که به خودتون مربوط باشه به همه مربوطه و وای بر ما که چند سال دیگه چه اپیدمی های رو ...

چرا شماها متوجه نیستید دارم میگم واکسیناسیون نوزادی حتی توسط بهداشت جهانی هم اجباری نشده اکثر کشور ها واکسن نوزادی توشون اجباری نیست یعنی اگه پاندمی بیاد رو اونا تاثیر نداره ؟؟؟😐

باشه بابا شما باعقلا چیکار به اون بی عقلا دارین

ما کاری نداریم مشکل اینجاست مریضیایی که مبتلا میشن و منتقل میکنن

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کوه و بیابون ؟؟؟ ای کاش مارو بفرستن اروپا یا شرق آسیا که واکسن نوزادی اجباری نیست بعدم مگه شماها ...

عزیزم اونجاهارو اگر درست تحقیق کنی نه چهارنفر که اطلاعاتشون در سطح خودته هرکسی‌رو راه نمیدن خصوصا با این سطح تفکر شما که از علم فراری هستن 

اگر هم به عنوان پناهنده و از راه دریا و کوه و جنگل تشریف ببرید و قاچاقی وارد اون کشور بشید مدتها تو کمپ‌هایی باید زندگی که مبادا بیماری و مشکلات دیگه‌ای داشته باشی که تو سطح کشورش بخوایی باعث آسیب بشی

اگه میخواستن هرکسی و راه بدن جهان اولی نمیشدن

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

یه رفرنس معتبر به من بده که در " همه" کشور های اروپایی اجباری نیست  سایت و این جور رفرنس ها نه ...

اولا من نگفتم همه کشور های اروپایی گفتم اکثر کشور های دنیا که شامل اروپا و آسیا و استرالیا هم میشه یعنی مردم هایی با خاک و نژاد های مختلف که حرف شمارو نقض میکنه 

دوما اینطور که شما میگی از فلان جا و بهمان جا مدرک نمی‌خوام یعنی بطور پیش فرض مقابل این فکت گارد گرفتی که حرف منو قبول نکنی شما همین الان با سرچ آمار خیلی چیزارو در خیلی کشور ها میتونی بدست بیاری مثلا سرچ میکنی آمار امید به زندگی در جهان اونوقت یه آمار بالامیاد حالا شما حتما باید برید تمام کشورها و خودتون سن مردم و مرگ و میرشونو محاسبه کنی ؟؟؟ 

یا چطور به آمار کرونا اعتماد می‌کردید خودتون می‌رفتید میدید و یا هر روز و هرساعت به کشور های مختلف سفر می‌کردید و آمار بیمارهارو خودتون درمیاوردید ؟؟؟؟؟

علم هر روز با معیار های مختلف درحال تغییره مثلا یه چیزی با معیار های الان درسته اما فردا که معیار ها ...

حساسیت دارویی با واکسن فرق نداره ؟ اثر بیولوژیک این دوتا با هم متفاوته وقتی واکسن میزنن ویروس ضعیف رو وارد بدن میکنن تا سلول خاطره ایجاد بشه بعدها که ویروس اصلی به بدن سرایت میکنه راحت تر بدن بتونه مقابله کنه دارو وقتی وارد بدن میشه اثر آگونیستی یا آنتاگونیستی ایجاد میکنه و کلا متفاوته 

هر کشوری هم متد های درمانی خاص خودش رو داره 

سویه ها و فراوانی ویروس هم تو هر کشور متفاوته 

کشوری که واکسن نمیزنه لابد روشهای درمانی بهتری برای درمان داره بچه شما اگه اینجا بدون واکسن سرخک یا سرخجه یا سالمونلا بگیره میتونی ببری اونجا درمان کنی؟ 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

ما کاری نداریم مشکل اینجاست مریضیایی که مبتلا میشن و منتقل میکنن

خب مگه شما واکسن نزدید که درمقابل این مریضی ها مصونیت داشته باشید پس از چی می‌ترسید؟؟؟؟

نکته بعدی تو اکثر کشور های دنیا که واکسن اجباری نیست مگه پاندمی اومده ؟؟؟

خب مگه شما واکسن نزدید که درمقابل این مریضی ها مصونیت داشته باشید پس از چی می‌ترسید؟؟؟؟ نکته بعدی ت ...

مقاوم‌تت در برابر فهمیدن ستودنیه 

بچه‌ی من تا واکسن‌هاش تکمیل بشه نیاز داره ۷ ساله بشه و تا دوسالگی دوز یادآور داره تو این فاصله اگه با بچه ای که مادر پدرش تو هنوز تو غار زندگی میکنن و برخورد داشته باشه و اون بچه ناقل باشه متاسفانه هم اون بچه هم بچه‌ی من چون واکسیناسیونش کامل نشده تو حماقت دونفر دیگه میسوزن

حساسیت دارویی با واکسن فرق نداره ؟ اثر بیولوژیک این دوتا با هم متفاوته وقتی واکسن میزنن ویروس ضعیف ر ...

نمیدونم این مقاومت و توجیه برای چیه اما میخواید بگید سیستم درمانی ایران از هند هم ضعیف تره که اونجا توانایی مقابله با این بیماری هارو دارن اما توی ایران ندارن ؟؟؟ 

بعد اگه من برم توی یکی از این کشورهایی که واکسن اجبار نیست زایمان کنم و بعد برگردم کشور خودم شما و دوستان دیگه مشکلی ندارید و بهم حمله نمی‌کنید ؟ 

اگه من برم سوئیس زایمان کنم و واکسن نزنم و بعد برگردم ایران چه فرقی داره با اینکه اینجا زایمان کنم و واکسن نزنم ؟؟؟؟

نمیدونم این مقاومت و توجیه برای چیه اما میخواید بگید سیستم درمانی ایران از هند هم ضعیف تره که اونجا ...

عزیز شما واکسن نزنید

ولی بچه هاتون رو فقط دربرابر بچه های نوزاد و کسایی که واکسناشون تکمیل نشده نبرید

این کمک رو که میتونید بکنید

عزیزم اونجاهارو اگر درست تحقیق کنی نه چهارنفر که اطلاعاتشون در سطح خودته هرکسی‌رو راه نمیدن خصوصا با ...

نه دیگه وقتی اونا واکسن و اجباری نمیکنن یعنی خودشونم از علم فراری هستن با منطق شما و همچنین چون واکسن اجباری نیست و افراد به قول شما عقب مونده زیادی هستن که واکسن نمیزنن اونجا پر از بیماری و پاندمی هست پس همچین مالی هم نیستن و بقول شما هنوز غار نشین تشریف دارن 

بالاخره طبق منطق والای شما نفهمیدیم اون کشور هایی که واکسیناسیون اجباری ندارن غار نشین تشریف دارن یا جهان اولی 🤫🤭

اولا من نگفتم همه کشور های اروپایی گفتم اکثر کشور های دنیا که شامل اروپا و آسیا و استرالیا هم میشه ی ...

مثالت عالی بود 🤦🏻‍♀️ ریت امید به زندگی یه شاخص اپیدمیولوژیکه. با مطالعات به دست اومده. الان من بسام کل علم اپیدمیولوژی رو برای شما شرح بدم؟ بعدم که در بحثای سایتتیفیک باید رفرنس بیان بشه رفرنس معتبر

نمیشه با سرچ ساده که میگین استدلال اورد پس این نشونه گارد گرفتن نیست 

من میخواستم باهاتون علمی تبادل کنم اما افسوس که دانش شده گوگل و گوشی دستتون گرفتن 

سیاست گذاری دبلیو اچ او پروتوکل تعیین کرده و توسط مراقبین سلامت اجرا میشه در کشورهای دنیا. شما توی جلساتشون بودین؟ اگر کارتی وجود نداره به معنای اجباری بودن نیست . اونجا با یه تلگرام گردی تصمیم همچین بزرگی رو نمی گیرن رابط ها وروتوکل رو انجام میدن

ولی توی سیستم سلامت ما اجبار لازمه.  امثال شما دلیل اجبار رو مشخص میکنن

من میتونم تا صبح برات دلیل بیارم توی بیمارستان کارم همینه

ولی خب در نهایت یه تعدادی هستن که مت زورمون نمی رسه جدا چه با منطق چه استدلال 

اولین جرقه اتش هم خود افراد رو درگیر می کنه

کاش متوجه دلسوزی کادر درمان دراین باره بشین

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

چرا شماها متوجه نیستید دارم میگم واکسیناسیون نوزادی حتی توسط بهداشت جهانی هم اجباری نشده اکثر کشور ه ...

سلام ما رو به بهداشت جهانی برسونین 

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

عزیز شما واکسن نزنید ولی بچه هاتون رو فقط دربرابر بچه های نوزاد و کسایی که واکسناشون تکمیل نشده نبر ...

خب نمیبرم ولی من اینجا راهنمایی خواستم برای اینکه چطور واکسن بدو تولد و نزنیم که دوستان چنان حمله کردن انگار به بیزینس اونا ضربه میخوره 

حالا اگه من برم کشوری که توش واکسیناسیون اجباری نیست زایمان کنم بعد نباید برگردم ایران ؟؟؟ 

یا اینکه ایرانی ها تا قبل کامل شدن واکسیناسیون بچه هاشون سفر های خارجی نمیرن ؟؟؟