2777
2789
عنوان

چطور میشه از زدن واکسن بدو تولد جلوگیری کرد ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1637 بازدید | 127 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما از کجا میدونین من این کارو میکنم خانوم به ظاهر محترم؟ کارهایی که خودتون انجام دادین رو نسبت مید ...

خانم یا آقای ب ظاهر محترم

واکسن نمیزنبد سواد که دارید؟

برو کامنتم رو بخون ببین کجا گفتم تو اینکارو کردی؟!

گفتم یه عده هم هستن خوردن ادرار شتر رو ب واکسن ترجیح میدن

فککنم بحث نکنیم بهتره ولی امیدوارم نخاد بچش دکتر پزشک شه ک مادرش ب ریش علم بچش بخنده

دقیقا دیگه پ نمیزارم اینجا 

هرکسی مختاره هر بلایی خاست ب سر خودش و بچش بیاره 

اما کسی ک واکسن قبول نداره بهتره خونه زایمان کنه ،بیمار شد دکتر نره 

حماقت بشر تمومی نداره .کاش اینارو تو یه بیابونی کوهی جایی کلا دور از تمدن شهری ببرن حداقا خودشدن تو ...

چرا کوه و بیابون ؟؟؟ ای کاش مارو بفرستن اروپا یا شرق آسیا که واکسن نوزادی اجباری نیست بعدم مگه شماها واکسن نزدید که از این بیماری ها مصون باشید پس نباید نگران باشید 

فککنم بحث نکنیم بهتره ولی امیدوارم نخاد بچش دکتر پزشک شه ک مادرش ب ریش علم بچش بخنده

بچه من هرچی بخواد بشه اختیار با خودشه و اینکه نمیدونم چرا شما مسخ شدید مگه هرکی نخواد به بچه اش واکسن بزنه مخالف علمه ؟؟؟؟ پس یعنی بیشتر کشور های دنیا مخالف علم هستن که واکسیناسیون توشون اجباری نیست فقط شما و چندتا دوست نی نی سایتی عالم و دوست دار علمید 🤣

یعنی از نظر شما علم اصلا امکان خطا نداره ؟ 

وقتی بارها راجع بهش تحقیق شده مورد ازمایش قرار گرفته و تاییدیه سازمان بهداشت جهانی رو داره پس اشتباه نیست 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

چرا سیستم درمان تو کشور های اروپایی واکسن و اجبار نمیکنه ؟؟؟ 

یه رفرنس معتبر به من بده که در " همه" کشور های اروپایی اجباری نیست 

سایت و این جور رفرنس ها نه ها. مقالع معتبر بهم بده. ارکید بهم بده

خودتون رفتین دیدین ؟ بازم مشاهده میدانی دلیل نیست

به فرض هم که اجباری نباشه و نزنن شما توی اروپا زندگی نمی کنی. پزشکان ماهم توی اروپا طبابت نمی کنند . ما توی ایران هستیم اقلیممون فرق داره فیزیولوژی بدنمون فرق داره

سازمان جهانی بهداشت حتی دستورالعمل برای تزریق واکسن در سنین بالاتر داره که اگه بچه ای هم از پروتوکل جا موند جبران بشه . بعد شما صرف اینکه اونجا " اجباری" نیست دنبال راهی؟ چقدر درباره کزاز میدونین؟ واکسن کزاز باید حتما تزریق بشه وگرنه باسیل کزاز که داخل خاک هست تا هر زمانی ممکنه باعث بیماری کزاز و مرگ بسیار دردناک بشه. 

دلیل اینکه شما هیچ موردی از کزاز ندیدین اینه که تا الان واکسیناسیون خیلی خوب و مرتب انجام شده. با موج ضدواکسن به زودی شاهد این بیماریها خواهید بود. چون بیماری رو نمی بینین واکسن هم لازم نیست؟

خلاصه بهتون بگم . قبلا بی سوادی مطلق بود الان دوره دوره ی بی سوادی و ادعاست 

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

این تصمیمی نیست که به خودتون مربوط باشه

به همه مربوطه

و وای بر ما که چند سال دیگه چه اپیدمی های رو شاهد خواهیم بود

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

وقتی بارها راجع بهش تحقیق شده مورد ازمایش قرار گرفته و تاییدیه سازمان بهداشت جهانی رو داره پس اشتباه ...

علم هر روز با معیار های مختلف درحال تغییره مثلا یه چیزی با معیار های الان درسته اما فردا که معیار ها عوض بشه تغییر میکنه پس هیچکس نمیتونه بگه علم صد در صد درسته 

یه دوستی مثلا اومد منو نقد کنه ولی به نکته خوبی اشاره کرد و راجب حساسیت دارویی حرف زد 

خیلیا هستن که ممکنه به چیزی حساسیت داشته باشن اون بچه نوزاد از کجا می‌فهمن که حساسیت دارویی نداره و زرتی بهش واکسن میزنن ؟؟؟ میدونید من تجربه چندتا مادرو خوندم که بلافاصله بعد تزریق واکسن بچشون دچار تشنج و آسیب های جبران ناپذیر شده ؟؟؟

و بازهم میپرسم اگه علم انقدر دقیقه و خطا نداره چرا تو اکثر کشور ها واکسن اجباری نیست ؟؟ یعنی همون بهداشت جهانی واکسن و اجبار نکرده اما تو ایران اجباری 😐