2777
2789
عنوان

چطور میشه از زدن واکسن بدو تولد جلوگیری کرد ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1637 بازدید | 127 پست
باید همه چیو ربط بدن بهش دیگه .... قشنگ روزایی میرسه ک بچهها بخاطر نزدن واکسن بازم فلج میشن ،بخاطر ...

عزیز همونطور که گفتم واکسن تو اکثر کشورهای های اروپایی و خیلی ایالت های آمریکا اجباری نیست حالا یه مستند دیدم که آمار رسمی ارائه می‌کرد از شیوع بیماری بین افراد واکسینه و غیر واکسینه به طرز عجیبی تمام بیماری ها در افراد واکسینه بود و غیر واکسینه سالم بودن 

یکی از بیماری های شایعی که بین افراد واکسینه بود آسم و آلرژی بود که من هم خودم هر دوی این هارو دارم 

واکسن کرونارو هم که دیگه نگم بعد زدن واکسن کرونا من تا چهارماه پریود نشدم با اینکه بشدت دقیق بودم 

خب معلومه یه مرگی دارن این واکسن ها دیگه 

بعدم خوبه یکم تحقیق کنید میدونستید تعداد بچه هایی که براثر واکسن سرخک مردن از تعداد بچه هایی که واکسن سرخک نزدن و براثر سرخک مردن بیشتره ؟؟؟؟ همچنین فلج اطفال الان همین رضا صادقی خواننده بخاطر واکسن فلج شد

پس اینهمه بچه که توی تلویزیون نشون دادن که بعد از زدن واکسن دچار فلج مغزی شدن به خاطر تب ناشی از واک ...

تا حالا چیزی به اسم حساسیت دارویی به گوشت خورده؟

میلیون‌ها بچه هم تزریق کردن الان تو بهترین دانشگاه‌های دنیا در حال تحصیلن 

یکم از عقلتون استفاده کنید 

من خودم به کدئین آلرژی دارم و هر دارویی که حاوی کدئن باشه مصرف کنم تا مرز مرگ میبرتم 

خیلی ها به بادوم زمینی آلرژی دارن 

خیلیا به کیوی 

مصرف کدئین و بادوم زمینی و کیوی هم چطوره ممنوع بشه!؟

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اینهمه بچه که توی تلویزیون نشون دادن که بعد از زدن واکسن دچار فلج مغزی شدن به خاطر تب ناشی از واک ...

کدوم همه؟

میلیونها نفر تو این کشور واکسینه شدن مشکلی هم ندارن

خدا رحمت کنه امیر کبیر رو از زمان قاجار واکسیناسیون شروع شده

کدوم همه؟ میلیونها نفر تو این کشور واکسینه شدن مشکلی هم ندارن خدا رحمت کنه امیر کبیر رو از زمان قا ...

برو تو نت بزن امارشون میاد بالا

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
تا حالا چیزی به اسم حساسیت دارویی به گوشت خورده؟ میلیون‌ها بچه هم تزریق کردن الان تو بهترین دانشگاه ...

ملکه نگفتیم ممنوع بشه

هر کسی یه عقیده ای داره

انتخاب با خودشونه

عزیز همونطور که گفتم واکسن تو اکثر کشورهای های اروپایی و خیلی ایالت های آمریکا اجباری نیست حالا یه م ...

بی سوادای دوران امیرکبیر معتقد بودن جن تسخیرشون میکنه اگه واکسن بزنن

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

برو تو نت بزن امارشون میاد بالا

آمار ایننم دربیار ک چقدر بیماری ها ب خاطر این واکسنا ریشه کن یا کمتر شده

البته هرکسی اختیار خودش رو داره

یه عده هنوزم اعتقاد داشتن با خوردن شاش شتر میتونن کرونا رو درمان کنن ادرار کثیف یه حیوون رو میخوردن یا با عنبر نیست که مدفوع الاغه بینی شون رو بخور میدادن  ولی دارو واکسن نمیزدن،😂

ملکه نگفتیم ممنوع بشه هر کسی یه عقیده ای داره انتخاب با خودشونه

بقیه نباید با بی عقلی یه عده بسوزن 

بی سوادای دوران امیرکبیر معتقد بودن جن تسخیرشون میکنه اگه واکسن بزنن

البته هرکسی اختیار خودش رو داره

یه عده هنوزم اعتقاد داشتن با خوردن شاش شتر میتونن کرونا رو درمان کنن ادرار کثیف یه حیوون رو میخوردن یا با عنبر نیست که مدفوع الاغه بینی شون رو بخور میدادن  ولی دارو واکسن نمیزدن،😂

چون سیستمشون اندازه شرق اسیا مبتلا نداره!

شما از کجا انقدر با اطمینان میگید 

توی هند هم واکسیناسیون اجباری نیست 

بعدم همین اروپایی هایی که هی میگید تمیزن تمیزن حتی بعد دستشویی خودشونو نمیشورن حتی ظرف هاشونو آبکشی نمیکنن اونروز یه کلیپ دیدم از ظرف شستنشون که ظرف هارو میریزن تو آب و کف بعد با یه پارچه خشکش میکنن 

اصلا شاید دلیل کم بودن بیماری بینشون همین شیوع نداشتن واکسن باشه 

و نکته بعدی اتفاقا هرجا کثیف تر باشن سیستم ایمنی شون مقاوم تره مثلا آمار مرگ و میر و کرونا تو عراق خیلی خیلی کم بود چون از اول زیاد رعایت نمیکردن و نسبت بهش ایمنی پیدا کردن همسر من تو اون دوران کرونا رفت عراق میگفت اصلا از ماسک و ضد عفونی و فاصله اجتماعی خبری نبوده وقتی هم اومد تا دوهفته خودشو قرنطینه کرد اما خداروشکر یه سرماخوردگی ساده هم نگرفت در کل بهتره به این مسائل گارد نداشته باشیم و با چشم باز حقایق و ببینیم 

تا حالا چیزی به اسم حساسیت دارویی به گوشت خورده؟ میلیون‌ها بچه هم تزریق کردن الان تو بهترین دانشگاه ...

آفرین بحث منم همینه پزشک ها از کجا میدونن بچه تازه متولد شده به اون دارو آلرژی داره یا نه که براش میزنن ؟؟؟ خب شما عقلت میرسه از دارو و خوراکی که بهش حساسیت داری استفاده نمیکنی اون بچه تازه متولد شده چی ؟

آمار ایننم دربیار ک چقدر بیماری ها ب خاطر این واکسنا ریشه کن یا کمتر شده البته هرکسی اختیار خودش رو ...

شما از کجا میدونین من این کارو میکنم خانوم به ظاهر محترم؟

کارهایی که خودتون انجام دادین رو نسبت میدید به کسی

به قول خودتون زدم فلج مغزی  ناشی از تب واکسن زدم چیزی نیاورد 

پس از خودتون درآوردن 

بعد هر تبی ممکنه تشنج رخ بده حتی یه سرماخوردگی ساده

در هر صورت سلامت یا بیماری شما و فرزندتان ربطی ب من ندارن و برام مهم نیست

خواستین واکسن بزنید نخواستین نزنید