2777
2789
عنوان

چطور میشه از زدن واکسن بدو تولد جلوگیری کرد ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1638 بازدید | 127 پست
داریم برمیگردیم ب ۲۰۰سال قبل .... اللن دانشمندای اینستا و نی نی سایت و یسری اخوندا و دکتر علفیا کشف ...

آره سیستم بهداشتی کشورهایی مثل سوئیس نروژ سوئد انگلیس تو دویست سال پیش مونده که این واکسن هارو اجباری نمیدونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز گفتم که برو سرچ کن تو خیلی از کشورهای اروپایی مثل سوئیس و نروژ واکسن های بدو تولد اجباری نیست و ...

اخه چرا نمیخای بزنی اونا اصن میدونی دلیلشون چیه ک اختیارش کردنش؟امار سل تو کشورشون  داری؟

یعنی از نظر شما علم اصلا امکان خطا نداره ؟ 

داش اونا تمیزن کشورشون امار مبتلا نداره زیاد اینجا ایرانه اندازهد اونجاها تمیز نیست اینک مبتلا ب بیماری شی بیشتره واکسن نزنی صد برابر اونجا امکان ابتلا رو داری 

عه دو تاس؟

بله

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
اجباریه کارت واکسنش باید تکمیل باشه تا بتونی مدرسه ثبت نام کنی

نه من نزدم و هیچ اجباری هم نیست

بچم کاملا سالمه و حتی خواهرم هم همینجوری و الان کلاس سومه

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
حماقت بشر تمومی نداره .کاش اینارو تو یه بیابونی کوهی جایی کلا دور از تمدن شهری ببرن حداقا خودشدن تو ...

پس اینهمه بچه که توی تلویزیون نشون دادن که بعد از زدن واکسن دچار فلج مغزی شدن به خاطر تب ناشی از واکسن چی؟

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂