2777
2789

سلام.میگن به هرچی فکرکنی بهش میرسی.و به هرچی تصورکنی میرسی الاااان برام سوال پیش آمده پسسس چرا انسان فقیر وجودداره چرا اونا فکر ثروت نمیکنند؟ اصلا چراااا خدا خودش گفته دنیا دار مکافاته و انسان فقیرو هم خود خدا تصدیق کرده اونجایی که گفته به فقرا کمک کنید اگرررر همچین راهی وجودداره که آدم با تصور و تلاش به چیزی برسه پس خدای عالم و دانا چراااا گفته به فقرا کمک کنید چرا خب راهش بهشون گفته نشده؟ چرا خدا فرض رو بر این نزاشته که خود اون فقیر بره تلاش کنه؟پس این یعنی راهی وجود نداره برا پولدارشدن فقیرا پس درنتیجه این جملات بالا غلط اند دیگه مگه ن؟ توروخدا جواب بدین من دچار دورباطل شدم و تناقض واسم پیش اومده الان نمیتونم درست فکرکنم درستشو میشه شما بگید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی‌ها میگن اگه به چیزی فکر کنی و تصورش کنی، میتونی بهش برسی. این یعنی اگه باور داشته باشی و تلاش کنی، ممکنه به اهدافت نزدیک‌تر بشی. اما اینکه چرا همه آدم‌ها ثروتمند نیستند، دلایل زیادی داره. مثلاً شرایط زندگی، فرصت‌هایی که به آدم‌ها داده میشه، تحصیلات، سلامتی، و خیلی چیزهای دیگه می‌تونه تأثیر بذاره.

در مورد دین و خدا، اینکه چرا به ما گفته شده به فقرا کمک کنیم، بعضی‌ها میگن این نشون میده که دنیا فقط در مورد پول نیست. کمک به دیگران می‌تونه به معنای بزرگتری از زندگی اشاره داشته باشه، مثل مهربانی، همدلی و کمک به کسانی که نیاز دارند.

پس، اینکه فقط با فکر کردن و تصور کردن میشه به همه چیز رسید، شاید کامل نباشه. بله، فکر مثبت و تلاش مهمه، اما باید واقع‌بین بود و دید که دنیا پیچیده‌تر از این حرفاست و همه چیز به خودمون بستگی نداره.

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

چون هرکس یه وظیفه ای داره خدا از هرکدوم یه چیزی خواسته

انسان وظیفه داره تلاش کنه وفقیر نباشه 

انسان توانمندهم وظیفه داره اگه کسی رو دید که مشکل داره دستگیری کنه 

اینا تناقض نیست 

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

میدونی چیه

اون فقیر اولا تصور کنه نمیرسه چون که تو تصور میکنی و کنارش تلاش 

ثانیا میدونی چرا بقیه بهشون کمک میکنن چون که توان ندارن کار کنن و پول در بیارن

و مردم بهشون پول میدن

این یه دروغ بزرگه که با تصور و بدون چیز دیگری به همه چیز میرسی

یه دختر خوب😂😍

خب فقیر همش فکرش درگیر به لقمه نون و فکرش و آرزوهایش حتا کوچیکه و همش ترس بی‌پولی نداری ووو داره ... ولی پول دار همش فکر خوشگذرونی مثلاً فکر فلان معامله و فلان قدر. پول به دست آوردنه ..کلی گفتم  خب میگن همونی که فکرته و همش درگیری با می‌ترسی جذب میشه تو زندگی ات

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..

ببین من هرچی تصور می‌کنم بهش میرسم چه خوب چه بد چرا چون بهش ایمان دارم!

اونایی که فقرین‌ طرز فکرشون هم فرق میکنه نوع تلاششون‌ هم فرق داره 

اونا تلاش میکنن ولی بهش ایمان ندارن بلخره یجایی ولش میکنن 🫠

یه دوستی داشتم وضعش زیاد خوب نبود تلاش خیلی میکرد ولی بهش ایمان نداشت آخر سرم نرسید نصفه راه ولش کرد 

اون دلی که خورد کردی رو انداختم دور،دیگه نیا

خیلی نفهمیدم چی میگی

ولی خب کسی که چشم باز کردم فقیر بودم تفکرشم منفی میشه نمیتونه تصور کنه پولدار شده  افکار منفی میاد سراغش 

کمک هم فقط مالی نیست میتونه روحی و ذهنی باش راه رو شما نشون بدین مثلا

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘

شما سوالات مذهبی کردی . اصل موضوع رو نمیشه با مذهب توضیح داد. از نظر من تو دنیا دنبال عدالت نگردی بهتره. چون هیچی عادلانه نیس به ازای خوبی بدی هست. شر و خوبی باهم پیش میرن. فقر چرا ادامه داره؟ چون فقرا به امید روزی و حس مادری بچه دار میشن و این نسل هی ادامه پیدا میکنه تا بالاخره یکیشون راه ثروت رو یا شانسی یا با تلاش بدست بیاره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
خب چون این حرفا و قانون جذب و خواستن توانستن است مسخره و غیر واقعیه انسان خیلی محدود و بی اختیاره&n ...

خخخ پس چرا من با چشم خویشتن دیدم که جانم می رود😄😄 ن ولی جدی من حقیقتا با قانون جذب چیزی که میخواستمو بدست آوردم ولی اسمشو اونموقه ها نمیدونستم 

خیلی قیمه ها رو ریختی تو ماست

خیلی مفصله جوابت من کلیدی می نویسم

خدا هیچ کجا فقرو ستایش نکرده

این که گفته کمکشون کنید دلیل بر تاییدشون نیست

همه فقرا تو فقرشون مقصر نیستن ولی درصد زیادی هم هستن

کمک کردن به فقرا فقط برای اونا خیر نمیاره بیشتر واسه کمک کننده خیر میاره

و این که افرادی به ثروت فکر نمی کنن؛ می کنن ولی با افکار غلط: با خشم با حسادت با حرص با ترس ... اینا خودش دفع کننده هر خوبی هست

و در آخر این که خیلی چیزا رو هم اشتباه به ما گفتن

یه بزرگی گفته بود ما به دنیا آمدیم که شاد و خوشبخت زندگی کنیم و لذت ببریم، به حرف کسانی که غیر از این به شما می گویند گوش نکنید

دوتا چير متفاوت رو باهم قاطي كردين ك ربطي به هم ندارن.. اينگاري گفتي قران گفته شراب حرام است پس ...

خب عزیزم من گیج شدم گفتم نمی تونم فکر کنم میشه شما بگید مغالطه ی حرف من کجاست؟

خخخ پس چرا من با چشم خویشتن دیدم که جانم می رود😄😄 ن ولی جدی من حقیقتا با قانون جذب چیزی که میخواست ...

اون خواسته علت منطقی‌ داشته 

شما فکر کردی صرفا بر اساس قانون جذب بوده

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست