2777
2789
عنوان

علمای که اهل کتاب خوندن هستن بیان یه لحظه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 42 پست
همه حرفای شما دوست عزیز درست.ولی در حد عادی میتونن کاری کنن که خب فقیر نباشن و دستشون جلو بقبه دراز ...

استیون هاکینگ فلج شد

ولی ببین ب چه چیزهای رسیده

زندگی نامشو بخون با وجود محدودیت دست از تلاش بر نداشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقتت بخیر

دو تا نکته بگم بهتون ابجی

یکی اینکه سوالاتت رو داخل این سایت مطرح نکن چون هر کس که با سواد و بی سواده نظر میده و باعث میشه بیشتر گمراه بشی

نکته دوم اینکه اگه سوالات این چنینی داری اگه تلگرام داری من ایدی تلگراممو بهت میدم ازم بپرس اونجا من چون کار کردم در مورد این چیزا میتونم جواب سوالاتت رو بدم و همچنین داخل یه گروه عضوت میکنم اونجا میتونی سوالاتت رو بپرسی بقیه جواب میدن

ببین فقط فکر کردن کافی نیست  پول ساخته دست بشره و ب قانون جذب آنچنان ارتباطی نداره  قانو ...

عزیزم فرقی نمیکنه کلا هرچیزی امکان پذیره پول و غیرپول هم نداره منتهی این باورماست که میگه پول جزو اینا نیست.

خدا نگفته که اون فقیره نباید یا نمیتونه پولدار بشه گفته به کسایی ک نیاز دارن کمکم کنید نیازمند داریم ...

آره اینم میشه.ممنونم ازت نظرت عزیزم ایشالله نتیجه خوبی بگیری از کنکورت😍شادوسالم باشی🌹

سلام وقتت بخیر دو تا نکته بگم بهتون ابجی یکی اینکه سوالاتت رو داخل این سایت مطرح نکن چون هر کس که ...

سلام.باشه خیلی ممنون میشم بفرستید لینک رو چون من خدانکنه ذهنم درگیربشه دیگه قفلی میزنه.شادوسالم باشید مرسی از نظروراهنمایی تون در هرصورت من تنها جایی که میتونم حرف بزنم نی نی سایته جای دیگ ای سراغ ندارم.

سلام.باشه خیلی ممنون میشم بفرستید لینک رو چون من خدانکنه ذهنم درگیربشه دیگه قفلی میزنه.شادوسالم باشی ...

این لینک گروه هستش که در مورد بحث های سیاستی و عقیدتی هستش

https://t.me/elliyin_room

ایدی تلگرام خودمم

MatinCube@

هستش سوالی داشتید بپرسید ایشاالله بتونم کمکتون میکنم

خب عزیزم من گیج شدم گفتم نمی تونم فکر کنم میشه شما بگید مغالطه ی حرف من کجاست؟

شما يك فكت اوردي از يك نظريه روانشناسي(اونم باز جاي بحث داره، مكاتب اصلي به اين موضوع اشاره نكردن)

اصلا اين موضوع جذب نظريه روانشناسي نيست ا..يك مطلب هست

ك هرچي فكر كني بهش ميرسي..

،

بعد اومدي اينو گذاشتي در كنار اينكه پس چرا ادماي فقير وجود دارن..

خب اصلا مگه اين نظريه وحي منزله ك برات سوال پيش اومده دربارش؟ يك نظريه است فقط همين..خواسته پرداخته ذهن ادم هست..دو دو تا چارتا نيست /علت معلول نيست..فقط يك نظريه است..

قرار نيست صد در صد باشه..

همين ك كقتي پس چرا فقير وجود داره..يعني پس اين نظريه درسته نيست..

مغلطه اش همينجاست

💕

اتفاقا انسان نامحدوده اینکه ما ب چیزی نمیرسیم صد در صد تقصیر خودمونه

روانشناسی زرد رو قبول ندارم 

یعنی شما ادعا میکنی انسان به هر چیزی بخواد می‌تونه برسه و تمام مشکلات و ناکامی ها تقصیر خودشه؟ اینطوری پس ویژگی های انسان که حتی اگه نتونیم بگیم صد درصد، نود و نه درصدش انتسابی و غیر انتخابی بودند مثل چهره،خانواده،سطح اقتصادی و فرهنگی خانواده،محل تولد،جامعه،بازه تاریخی که در اون زندگی می‌کنه،هوش و......هیچ تاثیری ندارند؟ الان شما اراده کنی میتونی رئیس جمهور آمریکا بشی؟ میتونی زیبا ترین و پولدارترین بشی؟پس چرا نمیشی شما که اینقدر مطلع و مطمئنی؟

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

عزیزم فرقی نمیکنه کلا هرچیزی امکان پذیره پول و غیرپول هم نداره منتهی این باورماست که میگه پول جزو ای ...

خیر 

من سالهاست ک درموردش مطالعه کردم 

با قانون جذب میتونی کاری پیدا کنی ک تورو ب پول برسونه

شرایطی ایجاد بشه ک ب پول برسی 

اما هرگز نمیتونی بشینی فکر کنی پولداری و کاری نکنی و ب پول برسی 

عمل نیاز داره 

فکر کردن و رسیدن برای هرچیزی هست جز پول