2777
2789
عنوان

باز چخبرهههههههههععع

| مشاهده متن کامل بحث + 1991 بازدید | 103 پست
وای اینو دیدم😔فکرنمیکردم همین تازگی باشه

من ندیدم دل ندارم ڪہ،همسرم گفت..چندروز۲،۳هزارنفرو ڪشتن

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا خب تاپیک میزنین کلا توضیح بدین دیگه نصفه نصفه

استرس گرفتم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
من ندیدم دل ندارم ڪہ،همسرم گفت..چندروز۲،۳هزارنفرو ڪشتن

چرا خب ،،دردش چیه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چی دیدی؟ کی زدهاسرائیل؟

یه گروه شبه نظامی تحت حمایت امارات 

نمیدونم چجوریه داستان چیه 

انگار یه انقلاب زن زندگی ازادی طوری همچین چیزی در مورد زنان مردمشون انجام دادن، الان این گروه حاکم شدن به کشورشون 

ویدیوها وحشتناااااک بود 

من کاش نمیدیدم 

زنده به گور میکردن مردم عادی رو 

شکنجه های عجیب غریب

اب و غذا ندارن و... 

ای بابا خب تاپیک میزنین کلا توضیح بدین دیگه نصفه نصفه استرس گرفتم

اخه خودمم الان اینستا دیدم 

اماراتیا ریختن سودان قتل ،تجاوز،شکنجه میکنن مردم ،خیلی عادی دارن فیلم پخش میکنن از کاراشون 

میگن یه دختره باعث شده آزادی خواسته همه رو علیه حکومت کرده و فرار کرده کشور دیگه ،بعدش اینجور شده

کی زده ؟ نگو اسراییل

دقیقا اسرائیل و امارات با همکاری هم گروهی شبیه داعش تشکیل دادن تو ۲ روز دو هزار ادم رو قتل عام کردن

شهر فاشر در سودان

حمام خون راه افتاده 

خون تو تصاویر ماهواره ای هم مشخصه 

این ظلم های بی حدشان، افکار تیره و بدشان،آژیر های ممتدشان، سوراخ های گنبدشان، این موش های شب زده را، ای گربه ها شکار کنید🇮🇷 #جانم_فدای_رهبر