2777
2789
عنوان

علمای که اهل کتاب خوندن هستن بیان یه لحظه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 42 پست

این قانون جذب هست،و شما کاملا روش مسلط نیستی

و اینا ک گفتین قاطی پاتی و اشتباهه

آدم فقیر خودش باعث فقرش میشه با غر زدن،درد دل کردن درمورد بدبختیا و نداریاش،با جمع کردن خرت و پرت و آت آشغال دور خودش تو خونه ک روز مبادا ب دردش بخوره

همین ک درمورد چیزی هی حرف بزنی و درد دل کنی و غر بزنی و اشغال جمع کنی برای روز مبادا یعنی داری ب مبادا فکر میکنی و باعث میشی هی اتفاقات بدتری ک منتظرشی اتفاق بیفته

امیدوارم متوجه بشین

وگرنه ب پیج عباسمنش سر بزنین کامل متوجه قانون جذب میشید

قانون جذب هیچ منافاتی با خواست خدا نداره

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
 بعضی‌ها میگن اگه به چیزی فکر کنی و تصورش کنی، میتونی بهش برسی. این یعنی اگه باور داشته باشی و ...

همه حرفای شما دوست عزیز درست.ولی در حد عادی میتونن کاری کنن که خب فقیر نباشن و دستشون جلو بقبه دراز نباشه بنظرمن فقیر واقعی شاید منظورشون هست مثلا اونایی که توانایی انجام کاری رو ندارند و نمیتونن به چیزی برسن مثلا ناتوان های جسمی یا ذهنی و... درسته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزدلم ما ها داخل عالم ذر خودمون سرنوشتمون انتخاب کردیم حالا میگی چرا بدبختی رو انتخاب کردیم چون هرکسی باید ی نوعذبدبختی رو تحمل کنه حالا نوعش فرق داره چرا چون روح انسان با مشکلات بزرگ و تکامل پیدا میکنه واگر این بدبختیارو تحمل گنه ودرسی رو ک باید بگیره رو بگیرت بزرگ میشه و تمام میشه واگر ناسپاس باشه ویاد نگیره دراین مرحله میماند من تمام اینارو تجربه کردم عزیزم ...همیشه میگم برای درد شکر برای خوشی شکر برای سلامتی شکر انسان برای هرچی میکشه درس میگیره 

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍

ببین فقط فکر کردن کافی نیست 

پول ساخته دست بشره و ب قانون جذب آنچنان ارتباطی نداره 

قانون جذب وجود داره و هست اما برای پول نه

برای پول باید باور درستی درموردش داشته باشی و فکرتو راه بندازی و با بیزینس ب پول برسی 

وگرنه نمیشه من بشینم بگم من الان سوار مرسدس بنزم و رویابافی کنم 

میدونی چیه اون فقیر اولا تصور کنه نمیرسه چون که تو تصور میکنی و کنارش تلاش  ثانیا میدونی چرا ...

بله بله کاملاااا درست با تصور صرف نمیشه رسید و حتی همین تصور درواقع میخواد درون مارو آروم کنه که بتونیم خودمونو شکوفا کنیم ولی خب برای یک موضوع های دیگه هم ممکنه صدق کنه مثل بیماری چون بعضی از بیماری هارو هم خودمون خلق میکنیم. ممنون از نظرتون دوست عزیز شادوسالم باشید❤️

همه حرفای شما دوست عزیز درست.ولی در حد عادی میتونن کاری کنن که خب فقیر نباشن و دستشون جلو بقبه دراز ...

درسته، شما نکته خوبی رو مطرح کردید. واقعیت اینه که فقر میتونه دلایل مختلفی داشته باشه و گاهی اوقات افراد به دلیل محدودیت‌های جسمی یا ذهنی، یا حتی شرایط اجتماعی و اقتصادی که خارج از کنترل‌شون هست، نمیتونن به ثروت یا موقعیت‌های بهتری دست پیدا کنن. در این موارد، جامعه و افرادی که توانایی کمک دارن میتونن نقش مهمی در حمایت و کمک به این افراد بازی کنن.

همچنین، برخی از افراد ممکنه فرصت‌های کافی برای آموزش یا دسترسی به منابعی که برای پیشرفت لازم هستند رو نداشته باشن. در نتیجه، این مسئولیت جامعه است که شرایطی رو فراهم کنه تا همه افراد بتونن به توانایی‌ها و استعدادهای خودشون برسن و از اونا استفاده کنن.

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

خدا نگفته که اون فقیره نباید یا نمیتونه پولدار بشه گفته به کسایی ک نیاز دارن کمکم کنید نیازمند داریم تا نیازمند

بعدشم اگر همه پولدار بود دیگه هیچ کش انگیزه رقابت نداشت و جامعه تبدیل به جامعه کمونیستی میشد و دنیا هیچ وقت پیشرفت نمیکرد

برای قبولیم تو کنکور دعا کنید مهربونا

این نیست ک طرف فقط فکر کنه برسه نه 

جهان پز از انرژیه و وقتی شما با دید مثبت و با فکر های خوب ب ارزوتون فکر میکنین این انرژی خوب ب شما میرسه و در راستای تلاش ب ارزوتون می‌رسید و وقتی منفی فکر کنید انرژی مثبت رو دور و با حالت های ناراحتی و اینا هیچ ک آدم نمیرسه زندگی رو ب خودش هم زهر میکنه پس با فکر فقط انرژی منتقل میشه همین

ببین من هرچی تصور می‌کنم بهش میرسم چه خوب چه بد چرا چون بهش ایمان دارم! اونایی که فقرین‌ طرز فکرشون ...

اها پس خدا میدونسته بعضی ها هرچقدرم بخوان نمیتونن چون ذهنشون اینطوری شده و مطالعه هم نداشتن.و بعضا در شرایط بدی بودن و نتونستن تغییرش بدن و بعدهم در کمال ناباوری از دنیا رفتن.ممنون از نظرت دوست عزیز.شادوسالم باشی❤️

خیلی نفهمیدم چی میگی ولی خب کسی که چشم باز کردم فقیر بودم تفکرشم منفی میشه نمیتونه تصور کنه پولدار ...

خخ خودمم نفهمیدم.ممنونم ازت دوست عزیز شادو سلامت باشید❤️

خیلی قیمه ها رو ریختی تو ماست خیلی مفصله جوابت من کلیدی می نویسم خدا هیچ کجا فقرو ستایش نکرده این ...

خخ.ممنونم از نظرتون دوست عزیز فکرکنم یکم برام واضح شد مرررسی شادوسالم باشی❤️🌹

اون خواسته علت منطقی‌ داشته  شما فکر کردی صرفا بر اساس قانون جذب بوده

خب اون که طبیعیه صرفا قانون جذب ک میشه معجزه و معجزه که نعوذبالله کار پیامبران بوده به اذن خدا و بس.ولی گاهی هم خدا خودش میخواد معجزه بشه برای بنده اش بخاطرباورهاش و باور همون ایمان قلبی هست و بهترررین ایمان هم همون ایمان قلبی هستش.شایددد معجزه شده باشه از کجاااا معلوم😉کسی چه میدونه...خدا بخواد میشه.

این قانون جذب هست،و شما کاملا روش مسلط نیستی و اینا ک گفتین قاطی پاتی و اشتباهه آدم فقیر خودش باعث ...

باشه چشم ممنونم ازتون بابت نظروراهنمایی تون.شادوسالم باشید🌹❤️😍

ببین عزیزدلم ما ها داخل عالم ذر خودمون سرنوشتمون انتخاب کردیم حالا میگی چرا بدبختی رو انتخاب کردیم چ ...

عالم ذر رو زیاد قبول ندارم.ولی خب درس و شکر و اینارو درست میگید.ممنونم از نظرتون❤️❤️