2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهر من بی لیاقت نیست؟

394 بازدید | 18 پست

من خب به خودم میرسم قبل اومدنش 

شامم حاضر میوه خوراکی میچینم رو میز 

غذام همیشه تکمیل ناهاراشم میدم میبره سر کار 

میان وعده برای سرکارش میذارم 

صبحانشو بیدار میشم درست میکنم بیدارش میکنم میره 

قبلا صبحا با بغل و نوازش بیدارش میکردم موقع رفتن از خونه هم با بغل و اینا راهیش میکردم 

شبا میومد حرف میزدیم فیلم میدیدیم 

کلییییی شوخی‌میکردیم

الان یک هفتس مثل یخ شده  نه حرف میزنیم نه رابطه ای هست نه هیییچییییی اصلا میاد شام میخورع میره رو مبل فیلم میبینه 

بعد میره رو تخت همینطوری میخوابه صبحام بیدار میشه صبونه میخوره میگه خدافز و میره 

اصلا نمیدونم چشه چند باریم ازش پرسیدم از دست من ناراحتی؟ 

چیکار کنم چرا اینطوری شده خودمم خواستم نزدیکش شم محل نداده قسم خوردم از امروز قهر کنم باهاش

خدایا دستمو بگیر….🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهرکنی خوب نمیشه ک بدتر میشه      اون آدمی ک قبلا اونجوری بوده ی هفته تغییر کرده   دلیل داره      پس سعی از راهش دلیلشو بفهمی  با کمک هم حل کنید      شاید از تو معذب هس نمیتونه بگ     دوست شو  ن قهر

بابا بیچاره رو چکارش داری اینا هر از گاهی پناه میبرن تو غار تنهایی خودشون بزار حال کنن باتنهاییشون بهتر بشن میان بیرون شوهر منم دیروز حال نداشت دوبار پرسیدم چته گفت حوصله ندارم و تمام دیگه باهاش کاری نداشتم 

شاید خیلی چسبیدی بهش بعضیا به تنهایی نیاز دارن و اینکه انقد بهش نرس بذار یه کارایی خودش انجام بده چن ...

درست نکنم بدتره غر غرم ب اینا اضافه میشه

خدایا دستمو بگیر….🖤

من یه جایی خواندم که مردا غار تنهایی دارن و گاها به اون غار پناه میبرن دلشون میخواد تنها باشن با کسی حرف نزنن تو این جور مواقع نزدیک شدن و محبت زیادی ممنوعه چون بیشتر ازت دور میشه راحتش بذار خودش میاد بیرون

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا 💔
بابا بیچاره رو چکارش داری اینا هر از گاهی پناه میبرن تو غار تنهایی خودشون بزار حال کنن باتنهاییشون ب ...

الان یک هفتس اینطوریه چقدر قراره تو غارش بمونه چرا خوب نمیشه حالش

خدایا دستمو بگیر….🖤
من یه جایی خواندم که مردا غار تنهایی دارن و گاها به اون غار پناه میبرن دلشون میخواد تنها باشن با کسی ...

خب منم از این وضعیت خسته شدم همش بغض دارم دست و دلم ب کارای خونه نمیره

خدایا دستمو بگیر….🖤
 الان یک هفتس اینطوریه چقدر قراره تو غارش بمونه چرا خوب نمیشه حالش

دیگه باید دیدچقدر طول میکشه برا شوهر من شده ماها خودشو چسکرده و رفته تو غارش بعد ی روز اومده شاداب انگاری یک ماه خبری نبود