2777
2789
عنوان

ببخشید چرا خواهرشوهرا همیشه بده میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 70 پست
من اصن ناراحت شدم گفتم جوابشون ندم که یک متر زبون دارن

توام با ارامش میگفتی صاحبش صد سال زنده باشه من به این چیزا فک نمیکنم شما چی مبخاین از دنیا ببرین که به طلاهای مادر من چشم دارین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم خنده خنده پراشونو با موچین بچینید

من از قبل فکرشو کرده بودم مامانم ان شالله ۱۲۰ سال زنده بمونه گفته من طلاها رو تو پلاستیک برا هرکدوم میزارم ولی تا زمانی  که زنده ام ازشون استفاده میکنم گفت خدایی نکرده  اگر من طوریم شد تو مسئولی اینا رو به خودت و برادرات تقسیم کنی

تا جایی ک ما رسم داریم طلاها اکثرا مال دختراست. یه کوچولو واس یادگاری ب عروس میدن. شما باید میگفتی م ...

کلا به عروس طلا فقط سر عقد میدن و تمام به اونا اصلا ارتباطی نداره طلاهای مادر ایشون 

من از قبل فکرشو کرده بودم مامانم ان شالله ۱۲۰ سال زنده بمونه گفته من طلاها رو تو پلاستیک برا هرکدوم ...

انشالله همیشه سایه‌ش بالا سرتون باشه ولی نذار دیگه حتی به شوخی همچین حرفی بزنن

فقط 42 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

مامانت اینجا کارش اشتباهه جلو عروس ارث و میراث میکنه این برای اون این برای این ..عروسا هم بی تقصییرن ...

مادرن نگفت ارث نگاه کن کلی شلوار بندری زده بود گفت برای دوتا پسرام که دوماد نشدن و دخترم هست بعد طلا آورد گفت این زمانی بود که میخواستم عروس بشم بهم کادو دادن بعد عروسمون اومد اینطوری کرد آره برای عروساست اینطوری  نگاه نکن بهش تو باید از خانواده شوهرت بگیری من اصن موندم بعدیعنی نوک زبونم بود که بگم پس تو چرا مادرت بهت کلی طلا داده گفتم وللش شر به پا نشه دنبال بهونه ان  اذیت مامانم و داداشم کنن

من از قبل فکرشو کرده بودم مامانم ان شالله ۱۲۰ سال زنده بمونه گفته من طلاها رو تو پلاستیک برا هرکدوم ...

اصلا همچین کاری نکنه طلاهاشو برای خودش خرج کنه خیرات نماز روزه به عروس بده اون دنیا بهش چی میرسه مادر من که وصیتشو کرده به مادرتون دقیقا بگید اینا رو فقط برای خودت باید خرج کنی من پدرم حج واجب داشت فورا براش گرفتیم خود خمس و زکات و خیرات و نماز روزه الان بالای ۲۰۰ میلیون درمیاد اصلا نزار مادرت برای اونا بزاره شما دخترای همشم داد به شما نوش جونت اما عروس دختر مردمه بره طلای مادر خودشو روش سرمایه گزاری کنه

اینجور مواقع سکوت نکنید این نهایت بی ادبیه طرف زندست تو رو خودش برای طلاهاش دعوا میکنن حتما اینبار ب ...

من کاری کردم که جایی برا حرف نمونه اینا خب دارن میجنگن چون فکر میکنن این طلاها بهشون میرسه ولی من به مامانم  گفتم قبلا که اینا چشمشون هست بهش ها همه رو جداجدا کرد کاغذ هم توش انداخت که مشخص بشه کدوم مال کدوم بچست

سکوت کردم چون از قبل همه کارا رو کردم

عروس های شما هم مثل عروس های ما مفت خورن باباهای خودشون هیچی ندارن چشم دوختند به مال و اموال پدرشوهر ...

خداروشکر دوتا داداشا مجردم به دوتا داداشام که زن دارن گفتن که زناتون حق دخالت تو ارثو میراث ندارن بعد من  تو ۱۸ سالگی پدرم فوت شده و ازدواج  هم نکردم هیچی بهم تعلق نگرفته یک کارت هم بابام داره همه ازش استفاده  میکنن بعد عروسمون پرو پرو بهم میگه تو چرا از پول خودت استفاده نمیکنی چرا چون ماهی دوتومن  از بیمه میگیرم دوتومن چی میشه باهاش کرد آخه گفتم پس انداز کنم 

اشباهت کردی باید اخم میکردی میگفتی دور از جون ایشون هنوز زندست اخمی که خودشونو جمع کنن

من فتنه بازی اونو دیدم باورت میشه به پدرش دروغ  گفته بود سر همون دروغ باباش دست رو داداشم بلند کرد حالا کی یک ماه بعد فوت  پدرم

یه بار دیگه اینجوری گفتن بهشون بگو خجالت بکشید،چطور روتون میشه جلوی صاحبش برای تقسیمش نقشه بکشید؟

به خدا باید همین جواب  رو داد من باید با پنبه سرشون رو ببرم  اینا درست بشو نیستن من خیلی  دوسشون داشتم به خدا بچه تر بودم سرمو میزاشتم رو شونش باهاش میرفتم خرید که حتی فروشنده بهش میگفت این خواهرته؟