2777
2789
عنوان

ببخشید چرا خواهرشوهرا همیشه بده میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 70 پست
اره داریم پس انداز خیلی و حتی مامانم هم اندازه پسر سهم الارث میبره و حتی من

طلارو هم بگید نگه داره در این موارد رودروایسی رو بزارید کنار وگرنه بعدا قشقرق سر طلاها ایجاد میشه قشنگ بگید با اون کار مادرم نظرش عوض شد دید هنوز زندست چشم بقیه دنبال طلاهاشه منصرف شده 

عاشق داداشام ام دلم نمیاد اذیت بشن همونطور که اونا نمی‌خوان من اذیت شم ولی از زن داداشم بدی هایی دید ...

چرا داداشت بهشون تذکر نمیده؟ لابد حسودیشون میشه شوهرشون هوای خواهرشونو دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلارو هم بگید نگه داره در این موارد رودروایسی رو بزارید کنار وگرنه بعدا قشقرق سر طلاها ایجاد میشه قش ...

مامانم نگفته میخواد طلا تقسیم کنه چون این رو فقط من و مامانم میدونیم که مشخص کرده کدوم برا کیه

چرا داداشت بهشون تذکر نمیده؟ لابد حسودیشون میشه شوهرشون هوای خواهرشونو دارن

دروغگو هست یکبار من برا خودم مانتو  گرفتم خیلی دوسش داشتم مامانم گفت بهت نمیاد خیلی سنتو بالا میبره میدم زن داداشت گفتم من نمیدونم هرکاری دوست داری بکن داد گفت این برای تو فرداش خواهرش پرش کرد که آره این که فلانی خریده بود  برای خودش یعنی من با اینکه حتی یکبار نپوشیدم دعوا شد سر یک چی بیخود داد و هوار راه انداخت به دروغ به باباش گفت اره  شوهرم منو زده چرا چون پشت منو گرفته بود

ااااا عجب بی‌شعور و دروغگوییه   متاسفم برای ذات خرابش

و جالبه همه میگفتن ما اگر مادرشوهرمون اینکار کنه سرشم می‌بوسیم  بخدا تاحالا از دهنم  زده داده بهش هیچی نگفتم شاید خدا خواسته  ولی دیگه چقد بهش احترام بزاره

و جالبه همه میگفتن ما اگر مادرشوهرمون اینکار کنه سرشم می‌بوسیم  بخدا تاحالا از دهنم  زده د ...

معمولا همه احترام میکنن ک احترام ببینن وقتی شما جواب احترام خودتون رو نمیگیرین همون بهتر ک باهاشون با احترام رفتار نکنین. لیاقت میخواد ک ندارن. حالا واسه دو تا برادر مجردت دوتا دختر فهمیده بگیرین ک اینا حالیشون شه شخصیت ب چی میگن. بی نمکا

معمولا همه احترام میکنن ک احترام ببینن وقتی شما جواب احترام خودتون رو نمیگیرین همون بهتر ک باهاشون ب ...

اونا اصن دربند در خدمت مادرمن اونا اگر زنی بگیرن که اذیتشون کنه با من طرفن رو اونا بد حساسم اونا کل زندگیمونو چرخوندن خدا ازشون راضی باشه

اونا اصن دربند در خدمت مادرمن اونا اگر زنی بگیرن که اذیتشون کنه با من طرفن رو اونا بد حساسم اونا کل ...

خداروشکر ازشون راضی هستین  انشالله دوتا عروس جدید براتون میاد ک جای خواهر نداشتت رو میگیرن