2777
2789
عنوان

ببخشید چرا خواهرشوهرا همیشه بده میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 70 پست
به خدا باید همین جواب  رو داد من باید با پنبه سرشون رو ببرم  اینا درست بشو نیستن من خیلی & ...

لیاقت ندارن🤦🏻‍♀️

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
مامانت برای چی طلاهاشو نشون میداد

عروسمون گفت طلا گرون شده نمیشه خرید بعد گفت مامان میشه طلاهاتون رو ببینم عاشق طلاهای قدیمیم  مامانمم  گفت الان نمیشه طلا خرید خداروشکر من کادو گرفتم وگرنه همینارم نداشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جایی ک ما رسم داریم طلاها اکثرا مال دختراست. یه کوچولو واس یادگاری ب عروس میدن. شما باید میگفتی م ...

من نخواستم  اکثرش مال من باشه که من راحت زندگی کنم داداشام دنبال یک لقمه نون باشن ولی ربطی هم به عروسمون نداشت اینطوری بگه اینها اول مال مادرم بعدم مال بچه هاشه 

عروسمون گفت طلا گرون شده نمیشه خرید بعد گفت مامان میشه طلاهاتون رو ببینم عاشق طلاهای قدیمیم &n ...

بنده خدا مادرت زندست همه دنبال طلاهاشن. مثل مادر شوهر من سه دست ظرف عتیقه داره گفت وقتی مردم هر کدومش مال یکی از شما. من گفتم خدا حفظتون کنه جاریم گفت مامان من اون طلاییه رو می‌خوام🤣

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
اصلا همچین کاری نکنه طلاهاشو برای خودش خرج کنه خیرات نماز روزه به عروس بده اون دنیا بهش چی میرسه ماد ...

من تک دخترشم  با چهارتا پسر گفتیم هم این مال خودته بخوای بفروشی  برای خودته ولی هرکدوم رو جدا کرده گفته این مال بچه هامه و جالب اینجاس خودشون از مادرشون کلی طلا برداشتن نمیگن طلا مال عروسشونه طلای خانواده ما طلای عروس شده

لیاقت ندارن🤦🏻‍♀️

به خدا من لباس خریدم خیلی دوسش داشتم نپوشیدم یعنی سه روز بیشتر از خریدش نگذشته بود باورت میشه مامانم ازم گرفت گفت این برا تو سن بالاست به عروسمون کادو داد منم اصن نپوشیده بودمش باورت نمیشه خواهرش اومده بود گفته بود آره این مال این  فلانی بوده یعنی من باورت نمیشه چه زشتی دراوردن

بنده خدا مادرت زندست همه دنبال طلاهاشن. مثل مادر شوهر من سه دست ظرف عتیقه داره گفت وقتی مردم هر کدوم ...

به خدا خوبه حداقل ی عروس خوب توش پیدا شده ولی چون پدرم فوت شده کارتش مسدود شده ولی خوب چون کارش هست کارتش دست داداش مجردمه وهیچ مشکلی نداره من خرج کنم عروسمون داره منو بازخواست میکنه که پولاتو چیکار میکنی حالا من با ماهی دوتومن  چیکار میتونم بکنم جز پس‌انداز  کردن مانتو الا نزدیک دوتومنه

به خدا خوبه حداقل ی عروس خوب توش پیدا شده ولی چون پدرم فوت شده کارتش مسدود شده ولی خوب چون کارش هست ...

والا بگو به تو چه

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
والا بگو به تو چه

به خدا تو سختی این خانواده من بودم تو نداری من بودم من نخوردم میتونستم عین بقیه دخترا  زندگی کنم نکردم قانع بودم و حالا این خانوم که تازه اومده تو خانواده ناراحته برای خرجی من 

به خدا تو سختی این خانواده من بودم تو نداری من بودم من نخوردم میتونستم عین بقیه دخترا  زندگی کن ...

محلش نده پر رو بازی در آورد 

والا بگو به تو چه

سه سال بابام سرطان داشت من و داداشام نابود شدیم وگرنه این دوتا عروس ککشون هم نگزید روز بعد فوت بابام هیچکدوم پیشمون نموندن بعد الان همچین ادعا میکنن ک هرکی فکر نکنه میگه حتما اینا زجر کشیدن

آینده خبر نمیکنه ممکنه یه وقت مریضی عملی پرستاری نیاز باشه مادر من تو دوسال دوبار عمل شد بابای ۱۰۰ میلیون خرج برداشت  قشنگ بهشون بگید نظز مامان تغییر کرد دید هنوز زندست برای طلاهاش دعواست قرارشد نگهداره برای خودش حالا یه وقت احتیاجش میشه