2777
2789

اگه پایه هستید از فردا شروع کنیم..خودم از فردا استارت میزنم...هر شب ساعت ۸ برنامه ی روز بعد رو میزارم🏃‍♀️🏃‍♀️💪💪💪

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هزار بار ازاین رژیم ها گرفتم ، اخرش به بن بست رسیدم ...از من به شما نصیحت هیچی مثل کالری شماری و درکنارش هفته ۱بار استخر (ورزش دراب ،شنا) و هفته ۲بار هم پیاده روی تند ۱ساعت نیس ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من هزار بار ازاین رژیم ها گرفتم ، اخرش به بن بست رسیدم ...از من به شما نصیحت هیچی مثل کالری شماری و ...

کالری شماری رو دکترهای تغذیه بدترین و مضرترین میدونن برای کاهش وزن ولی مقیه ی موارد عالیه برای کاهش وزن💙💚

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
کالری شماری رو دکترهای تغذیه بدترین و مضرترین میدونن برای کاهش وزن ولی مقیه ی موارد عالیه برای کاهش ...

چون دکترها میخوان حتما رژیم های خودشون را استفاده کنی ....اگه عادت کنید درهفته دوبار گوشت دوبار ماهی و مرغ و هفته ۴عدد تخم مرغ و مقداری اجیل و حبوبات مصرف کنید ...جوری که تعادل بدن بهم نریزه و کمبود ویتامین پیدا نکنی اتفاقا بهترینه .....من که خودم با همین رژیم ۳۰کیلو کم کردم .الان دوساله تثبیتم روی ۶۲....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....