2777
2789

من تجربشو داشتم 

دو بار 

بالاخره چکاب کامل رفتیم 

من مشکلی نداشتم 

فقط دکتر گفت قبل پریود تا پریود بعدی 

رحم تو گرم نگه دار ....گفتم چطوری ....؟؟؟؟گفت سردیجات میخوری مصلحشم باهاش بخور 

برنج سردی موقع دم کشیدن کمی زیره بریز روش تا باهاش دم بکشه .... لبنیات سردی و.....

ولی جواب آزمایش اسپرم همسرم اومد که تعداد اسپرم کم هست وتحرکشون ضعیفه 

سه دارو خارجی مصرف کرد 

بعد مجدد آزمایش  همه چی یکم بهترشده بود 

ماه اول اقدام باردار شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ماه فولیک اسید پنج مصرف کردم. و یه روز در میون ویتامین ای ۴۰۰ فقط همین قرص ها بود.

من کوالی فول میخورم تو بارداری قبلیم اسید فولیک لیک و ویتامین ای میخوردم ولی پوچ شد😔

من تجربشو داشتم  دو بار  بالاخره چکاب کامل رفتیم  من مشکلی نداشتم  فقط دکتر ...

خداروشکر انشالله سلامت باشی عزیزم شوهر من فردا میره آزمایش من چکاب کردم قبلا سالم بدوم

من یکبار بارداری پوچ داشتم.رفتم دنبال علتش و کلا خیلی تخقیق کردم و فهمیدم بیشترین علت ایجاد این مشکل،اسپرم ضعیف مرد هست. و فهمیدیم که همسرم واریکوسل داره و عمل کرد و شش مته بعدش پسرمو باردار شدم.که الان نزدیک سه سالشه. الانم دومی رو باردارم.من خودم هیچ مشکلی نداشتم.گاهیم مساله خیلی حاد نیس و بارداری بعدی خودش سالم درمیاد اما چون به ریسکش نمی ارزه به نظرم حتما همسرت رو یه دکتر اورولوژ ببر تا سونو رنگی بیضه بده و آزمایش اسپرم هم بده.

من یکبار بارداری پوچ داشتم.رفتم دنبال علتش و کلا خیلی تخقیق کردم و فهمیدم بیشترین علت ایجاد این مشکل ...

شوهرم رفته واریکوسل نداشت فردا هم آزمایش اسپرم میده

من یکبار بارداری پوچ داشتم.رفتم دنبال علتش و کلا خیلی تخقیق کردم و فهمیدم بیشترین علت ایجاد این مشکل ...

سلام عزیزم منم دوتا بارداری پوچ داشتم شاید نزدیک به ۲۰ تا دکتر رفتم همه چیم نرمال و سالم فقط شوهرم مورفولوژی اسپرمش ضعیف بود که اونم ۵ تا اورولوژ رفتیم همشون میگن خیلی حاد نیست صبر کنید و طبیعی اقدام کنید حتی خود شوهرم میگه من مطمئنم واریکوسل دارم باید عمل بشم مشکل از خودمه ولی دکترا میگن نه اونقدر شدید نیست که عمل بخواد…هیچ راهی پیش رومون نمیذارن ، شما واریکوسلشون چقدر شدید بود که عمل کردن؟

سلام عزیزم منم دوتا بارداری پوچ داشتم شاید نزدیک به ۲۰ تا دکتر رفتم همه چیم نرمال و سالم فقط شوهرم م ...

سلام عزیزم. اره دکتر به همسر منم میگفت طبیعی اقدام کنید! والا یادم نیس گرید چند بود.دوطرفه بود اما. من همسرم یرادراش هم همینطور بودن. اگه شهر کوچیکی هستید بریذ مثلا مرکزاستان یا جایی که رسیدگی بهتر کنن. چون دوتا بارداری پوچ داشتید باید بیشتر اهمیت میدادن دکترا.من الان بچه دومم رو هم دنیا اوردم مطمئنم اگه عمل نمیکرد احتمال پوچ شدن دوباره وحود داشت چون هم سرعت رو به جلو خیلی کم بود هم مورفو. فقط تعداد زیاد بود. زیاد اما بی کیفیت. بعد عمل تعداد یمقدار کم تر شد اما کیفیت رفت بالا

سلام عزیزم. اره دکتر به همسر منم میگفت طبیعی اقدام کنید! والا یادم نیس گرید چند بود.دوطرفه بود اما. ...

دقیقا آخه بردار همسرم منم واریکوسلش عمل کرده. خود همسرم میگه میدونم ارثی واریکوسل دارم دکترا متوجه نمیشن. اونم تعداد اسپرم زیاد ولی همشون ناسالم فقط ۳ درصد سالمه…اصفهانم پیش بهترین دکترا رفتم ولی همشون پیر شدن و حال و حوصله ندارن درست راهنمایی نمیکنن مثل موش آزمایشگاهی شون شدیم هی میگن حالا برید این مکملا را بخورید حالا استرس نداشته باشید همینطور دور خودمون میچرخیم بی نتیجه

همین مثلا بهترین دکتر اصفهان که ۵ ۶ساعت باید نوبتش بنشینی، آزمایش اسپرم میگفت فعلا نمیخواد بری خودم پیگیر شدم رفتم فهمیدم این مشکل وجود داره