2777
2789
عنوان

رسما دارم دیونه میشم همه فکرم شده بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 92 پست

بچه ها از صمیم قلب دردتون رو درک میکنم. بعد چهارسال انتظار وقتی بیبی مثبت شد. دست وپام میلرزید.

ولی هرگز نگید لیاقت مادری. مادری یه حس عمیق و بزرگ توی قلب ادمه. با احترام به همه ی مادرهای عزیز،لزوما بارداری و زایمان نشانه ی لیاقت مادری نیست.چه بسا مادرایی که بچه رو خوب نگه نداشتن.

ضمنا بیخیالی جواب میده.

و درمان رو رها نکنید.بخصوصزتو مراکز ناباروری که هم تستهاشون دقیق تره و هم زوج رو بررسی میکنن. نه این که فقط به خانم دارو بدن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزيزم. شايد حرفام يه دلگرمي باشه برات. من سه بار iui كردم نتيجه نگرفتم. يه بار ivf كردم هايپر ش ...

عزیزم ممنون که تجربت رو بهم گفتی تشکر 

ان شاالله نی نیت هم صحیح وسالم بیادبغلت 

برای ماهم دعاکن مامانی 😍😍😍

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 
بچه ها از صمیم قلب دردتون رو درک میکنم. بعد چهارسال انتظار وقتی بیبی مثبت شد. دست وپام میلرزید. ولی ...

خداروشکر 

ان شاالله نی نی شما هم صحیح وسلامت بیادبغلت 

آره مامنتظرا هم مادریم 

مادرایی که هنوز نی نی نیومده دارن به خاطرش سختی میکشن 

دعاکن برامون مامانی 😍😍😍

انتظار خیلی سخته.اینکه روزها رو بشماری.روز تخمک گذاری ،قرص ، آمپول اچ سی جی و در نهایت پریودی که سر ...

اوهوم 

ولی ما مقاوم تراز این حرفاییم ما مامانای قوی هستیم 

حتما. لیلی خانم همسرتون تو مراکز ناباروری تست اسپرم انجام دادن؟

آره همونجا فهمیدیم اسپرم همسرم مشکل تحرک ومورفو داره

بچه ها هرکدوم ما ،تو جاهای مختلف کشور،یه گوشه دنیا ولی همدرد هستیم...وقتی بی بی چکتون مثبت شد همون ل ...

خدانکنه عزیزم ان شاالله به زودی مامان میشی میای خبرشو میدی 

توکل همتون به خدا باشه بچه ها.

میدونم ت  روزایی که ادم درگیر ناباروریه خیلی احساس تنهایی میکنه.

ولی باز خوبه اینجا هست. خود من خیلی اینجا سر میزدم. و خاموش میخوندم. بازم ادم روحیه میگرفت از کسایی که جواب گرفتن.

اینو بدونید که همه ی ماهایی که انتظاز کشیدیم،لحظه به لحظه ی بارداریمون براتون دعا می کنیم تا زودتر انتظارتون سر بیاد و نی نی تونو بغل بگیرید.

توکل همتون به خدا باشه بچه ها. میدونم ت  روزایی که ادم درگیر ناباروریه خیلی احساس تنهایی میکنه ...

آره واقعا فقط اونیکه این انتظار رو کشیده مارو درک می کنه ممنون عزیزم 😍😍

خداروشکر  ان شاالله نی نی شما هم صحیح وسلامت بیادبغلت  آره مامنتظرا هم مادریم  ماد ...

عزيزم من كه كسي نيستم به درگاه خدا. اما از صميم قلبم و با تمام وجودم برات از خدا ميخوام كه بحق اين ماه عزيز هررررچه زودتر آرزوتو برآورده كنه. من مطمئنم خدا بي جواب نميزاره. ان شالله به زودي زود جواب ميگيري و دامنت سبز ميشه. غصه نخور تو هم مامان ميشي عزيزم. اينا همش امتحانه. من پنج سال چه زخم زبونايي كه نخوردم. چه حرفايي كه نشنيدم و چه چيزايي كه نديدم از خانواده ي همسرم. اما فقط بخاطر درك همسرم همه چيز رو تحمل كردم. انّ مع العسر يسرا. 

امروز موعد پریم بوده سحر یه خون ابه اومده بود برام و چندتا لک قهوه ای دیگه پاکم امکان داره لانه گزینی باشه ؟؟؟

کسی اینجور بوده ؟؟؟؟؟

یا علی اضغر با دستای کوچولوت معجزه های بزرگ میکنی دل منو تموم منتظران نی نی رو شاد کن و دامنمونو سبز کن میدونم ک خدا اگه تو ازش بخای و واسطه بشی حتما جوابمونو میده
امروز موعد پریم بوده سحر یه خون ابه اومده بود برام و چندتا لک قهوه ای دیگه پاکم امکان داره لانه گزین ...

آره امکانش هست