2777
2789
عنوان

رسما دارم دیونه میشم همه فکرم شده بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 92 پست

لیلی جون ببین میگم ده سال 

با اینکه به هیچکه نگفته بودن بچه میخوام 

ولی همه جوره اذیتم کردن 

یعنی یوقتها اینقدر اذیتم میکردن 

که میگفتن دور از جون کاش میمردم 

اینقدر وقتهایی بوده که دلم شکسته باشه اخه برادر خواهر م به محض ازدواج بچه دار شدن 

دیگه جوری شده بود که رفتو امدم با همه کم شده بود

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

میدونم چون میگن استرس اسپرمو میکشه یا در کل باعث میشه تخمک آزاد نشه...ولی دست خودمون نیست که....من ت ...

من ماه های اول اینجوری بودم الان بعضی وقتا نمیدونم چندم سیکلم حتی

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مامان منم قبل اینکه بگم می گفت به دلم افتاده بود  ولی همش دلداریم میده

الهی که به زودی دلش شاد بشه...دور نیست اون روز میدونم....

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
لیلی جون ببین میگم ده سال  با اینکه به هیچکه نگفته بودن بچه میخوام  ولی همه جوره اذیتم ک ...

منم داره رفت وآمدام کم میشه حوصله سوال وجواب ندارم حتی خانواده درجه 1

ولی انشالله وقتیکه باردار بشین دیگه همه جی یادتون میره  فقط به فکر نینی هستین که سالم باشه&nbs ...

ان شاالله برای ما دعاکن مامان بشیم 

ماهم دعامی کنیم ان شاالله نی نیت صحیح وسلامت بیادبغلت ان شاالله 

بچه ها هرکدوم ما ،تو جاهای مختلف کشور،یه گوشه دنیا ولی همدرد هستیم...وقتی بی بی چکتون مثبت شد همون لحظه بعد از شکر خدا فقط واسه چشم براها دعا کنید...از خدا میخوام امید رو از ما نگیره..ایمانمون قوی بمونه...دوست ندارم کم بیارم...ولی بعضي وقتا واقعا ناامید میشم...و فکر میکنم حسرت مادرشدنو به گور میبرم...

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

سلام عزيزم. شايد حرفام يه دلگرمي باشه برات. من سه بار iui كردم نتيجه نگرفتم. يه بار ivf كردم هايپر شدم و دوهفته تمام بستري شدم و چه بلاهايي كه نكشيدم. مجبور شدم جنين هارو فريز كنم. بعد از كلي بدبختي اماده شدم واسه انتقال جنين. دوسري انتقال جنين كردم و با بهترين شرايطي كه خودم و جنين هام داشتن متاسفانه منفي شد و من تو شوك بودم. ديگه قيد همه چي رو زدم. پنج سال دويدن و خرج كردنم هيييچ شده بود. سه ماه سه ماه پريود نميشدم. از بس تنبلي تخمدان داشتم. ديگه توكلم رو به خدا كردم و چهل روز بدون وقفه دعاي مشلول خوندم اونم از ته دل و عاجزانه. گفتم اين سري ميرم دكتر ميگم دير پريود ميشم يه قرصي دارويي چيزي بده. ديگه نميخوام درمان كنم. دكتر هم گفت ميخواي با قرص امتحان كني يه بار ديگه شانستو؟؟ گفتم ديگه از درمان خسته شدم. فقط اگر قرص ميدين بدين. حوصله iui و ivf ندارم. وقتي دارو ها رو مصرف كردم رفتم واسه سونو كه ببينم فوليكولي هست يا نه؟ گفت فرليكولت خيلي عاليه. حيفه بيا يه بار ديگه iui كن. منم گفتم نه. از مطب اومدم بيرون. مامانم زنگ زد قضيه رو براش گفتم. گفت خدارو چه ديدي. خالا يه بار ديگه iui كن. اصلا هم فكر نكن ميشي. فقط شايد اين يه وسيلست خدا قرار داده سر راهت. منم بركشتم مطب كفتم خانوم دكتر وقت iui رو بزار.  نگو همه كار خدا بود. اصلا هم مراعات هايي كه هر سري ميكردم نكردم. اما در كمال ناباوري و دل درد و كمردرد پريودي دلشتم گفتم يه بيبي چك بزارم كه اگر منفي بود شياف رو قطع كنم اما باورم نميشد مثبت شد. ازمايش دادم و ديدم بله مثبته. دكترم خودش هم تعجب كرده بود. اينه كه خدا بايد همم چيو بخواد و فقط وفقط با تمام قلبت بپذيري هيچ دكتزي نيمتونه برامون معجزه بكنه بجز خدا. دكتر فقط وسيلست. عزيزم همه ي اين خرفارو زدم كه بگم خييييلي زوده واسه نااميد شدن و خسته شدن. اول و اخر توكلت رو بخدا كن اما درمانتو ادامه بده. مطمئنم خدا كمكت ميكنه و با پشتكار حتما جواب ميگيري خانوم. دعاي مشلول رو فراموش نكن. بهت قول ميدم ردخور نداره. تو كليات مفاتيح ميتوني پيداش كني

ممنون هلنا جون،خدا از دهنت بشنوه...

انتظار خیلی سخته.اینکه روزها رو بشماری.روز تخمک گذاری ،قرص ، آمپول اچ سی جی و در نهایت پریودی که سر و کلش پیدا میشه.ماهایی که به فکر مادر شدن هستیم باید قوی باشیم و امیدمون رو از دست ندیم . نه اینکه با استرس خودمون داغون کنیم که فردا حال و حوصله بچه نداشته باشیم.بیاین قویییی باشیم دوستان  

خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت می‌دونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا