2777
2789
ممنونم ببخشید جایی ندارم حرف بزنم خالی شم خیلی خیلی پرم😔 دقیقا متوجم چی میگی  میدونی چی فقط ...

بخشید عزیزم یه کاری برام پیش اومد باید میرفتم

اولاش سخته کم کم بگذره همه چی مثل قبل میشه 

یه جمله ای هست که میگه خیلی وقت ها خدا نجاتمون میده ولی ما اسمش رو شکست عشقی میزاریم

اونطور که ازش گفتی خدا واقعا نجاتت داده 

و حتما فرد بهتری رو برات درنظر گرفته 

سعی کن یه فعالیت جدید انجام بدی تا ذهنت جای خالی که با رفتن ادم ها تو زندگی ایجاد میشه رو کمی پر ببینه و خیلی اذیتت نکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم ازت سعی میکنم بخونمش  فعلا که درگیر کارای خودمم سعی کروم بعد اون به زندگیم ایست ندم بدم ...

به به حتما که موفق میشی 

منم خیلی دنبال اینم یه سری فعالیت جدید برای خودم درست کنم

فعلا تصمیم گرفتم برم شنا 

اب خیلی حال ادمو خوب میکنه

بخشید عزیزم یه کاری برام پیش اومد باید میرفتم اولاش سخته کم کم بگذره همه چی مثل قبل میشه  یه ...

نه عزیزم اشکال نداره 

مشکل اینکه تا میام عادت کنه ازش خبری میشه به خدا از همه جا بلاکه 💔

امروز دیرم هفته پیش و سه شنبه پیام داده واقعا لعنت بهش ای خداااااا😭

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
به به حتما که موفق میشی  منم خیلی دنبال اینم یه سری فعالیت جدید برای خودم درست کنم فعلا تصمیم ...

ای جانم عزیزم 

ایشالله که موفق باشی گلم😘

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
نه عزیزم اشکال نداره  مشکل اینکه تا میام عادت کنه ازش خبری میشه به خدا از همه جا بلاکه 💔 امر ...

برای اون هم حتما سخته جدایی برای همین پیام میده تا برگرده

ولی هیچ وقت یه اشتباه رو دوبار نکن 

برای اون هم حتما سخته جدایی برای همین پیام میده تا برگرده ولی هیچ وقت یه اشتباه رو دوبار نکن 

بعد یک ماه اخه💔

وقتی حس خیانت بهم دس میده دیگه احساس میکنم جاش تو روح و روانم جابه جا شده گیجم 

دوس داشته هست ولی نه مثل همیشه 

خیلی گیج و منگم💔

با اجازت اسکرین گرفتم😂😂😂

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بعد یک ماه اخه💔 وقتی حس خیانت بهم دس میده دیگه احساس میکنم جاش تو روح و روانم جابه جا شده گیجم&nbs ...

بعضی ادما بعد یه مدت تازه پی به اون جای خالی میبرن و دل تنگ میشن

این روزا بیشتر با خودت مهربون باش و بدون همه این احساس ها طبیعی هستن

موقتن ، میان و عبور میکنن 

بعضی ادما بعد یه مدت تازه پی به اون جای خالی میبرن و دل تنگ میشن این روزا بیشتر با خودت مهربون باش ...

توی این مدت خیلی جای خالیشو حس کردم توی ددستام توی جمعا ولی سعی کردم از لحطه لدت ببرم

اروم شدم ولی نتونستم از دلم بیرونش کنم قلبم از عشقش پره یه جوریه که انگار هیچی نشده نمیدونم دلم هم میخواد باشه هم نه 

هر کس اومدتوی این تایم یه جوری رفتم تو لاک خودم که کلا طرف پشیمون شد چون هیچکس مثل اون تشد واسم 

هی خدااا 😭

توی این مدت خیلی جای خالیشو حس کردم توی ددستام توی جمعا ولی سعی کردم از لحطه لدت ببرم اروم شدم ولی ...

از خودت نخواه که به این زودی نسبت بهش بی حس بشی 

بعد از جدایی یه مرحله سوگ هست 

برلی بعضی ها طولانیه و بعضی ها کوتاه

اصلا خودتو سرزنش نکن که نتونستی تا الان فراموشش کنی 

واقعا طبیعیه با گذشت زمان همه چی حل میشه 

وارد رابطه جدید نشو تت زمانی که نسبت به اون ادم خنثی نشدی چون مثل یه فرار برای فراموشی می مونه