2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اون ادم حتما تو گذشته از زود جواب دادن یه ضربه ای خورده و الان تو همه روابطش اون ضربه و اسیب رو ...

اخ اخ اخ تو چقد قشنگ حرف دل منو زدی رل خودم همین بود برام تعریف میکرد متوجه میشدم واقعا چه اسیبایی دیده و واقعا میدیدم و متوجه بودم کاملا بیکاره یا تقریبا خلوته ولی باز دیر جواب پیاممو میداد زنگمو بیشترا جواب نمیداد😑دیگه واقعا نکشیدم این اوخر بهتر شد ولی ادم نشد🤦‍♀️ خودمم سرش میاوردم گاهی بدش میومد ولی نمیدونم چرا انقده خر و نفهم بود نمیدونستم وقتی بده واسه همه بده همه رو ازار میده ولی اصلا نمیفهمیدم انگار بهش حس خوب میداد چقد دوسش داشتم ولی واقعا ازارم میداد پدرمو تا لب جنون دراورد ولی دیگه نکشیدم بی هوا زدم کات کردم و بدون خداحافطی رفتم چون دیگه دیدم ادم نمیشد اگه اون کات میکرد قشنگ تیمارسنانی میشدم 🤣😂

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
این خدابیامرز‌ کی هست حالا ؟‌😂😂 فکر کردم سریالو میگی 

یه نطریه پرداز توی روانشناسی

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
ارشد بالینی..البته دفاع مونده مشاور یه بخش خصوصی هستم عزیزم

به به 

به سلامتی گلم ایشالله موفقیاتی بیشترتو ببینی و مزد زحماتتو بگیری🤗😘❤

اخ اخ اخ تو چقد قشنگ حرف دل منو زدی رل خودم همین بود برام تعریف میکرد متوجه میشدم واقعا چه اسیبایی د ...

از نظر خودش فکر میکنه این رفتارا باعث امنیت و اسیب نخوردنش میشه و تا وقتی اگاهی پیدا نکنه تکرار میکنه.

ادمها خیلی خوب درک میکنن که کی به خاطر مشغله دیر جواب میده و کی عمدی و اونایی که عمدی دیر جواب میدن خیلی غیر جذاب برای فرد مقابلشون میشن 

منم وقتی میبینم همچین ادمیه رابطه رو ادامه نمیدم چون دیگه برام شخصیتش جذاب نیست 😕

از نظر خودش فکر میکنه این رفتارا باعث امنیت و اسیب نخوردنش میشه و تا وقتی اگاهی پیدا نکنه تکرار میکن ...

اخه میدونی چیه منم این کارو باهاش میکردم بدش میومد مثلا تایم روز عصر زنگ میزد جواب نمیداد اخر شب پیامم میداد گله میکرد اخ چقد حرص میخوردم😑😑🤦‍♀️

دقیقا من خودم روانشناسی میخونم و بشدتم ریز بین و این ادیتم میکنه یه جاهایی طرف الکی الکی ادعا کنه خیلی خیلی زود مچشو میخونم از بس دوسش داشتم و هنوزم دارم باورت شاید نشه چه خریتا که واسش نکردم 💔دلم واسه خودم میسدزه ولی برد رو اینجا کردم که خودم کات کردم و دیگه نبخشیدمش و گرنه قطعا اسیب دیدنم انقد میشد که کارم به تیمارستان میکشید و بشدتم ادم قد و یه دنده و مغروری بود مگر با زبون و محبت زیاد و... میشد خرش کرد ولاغیر اصلا ادم میمونه چی بگه این چطوری زندگی میکنه ولی حقیقتا بشدت صادق بود و یه جاهایی مهربون ولی عصبانی میشد دیگه وا ویلا نمیداشت حرف بزنی چی میشد حرف بزنی قانعم نمیشد من مقصرم نبود و کمتر مقصر بودم یه جوری جلوه میداد که من مقصرم اخ که یادم میاد چقد میگم خرم که بازم با این همه بلا دوسش دارم من کاری کنم گردن میگیرم و همون موقم معذرت خواهی میکنم این پرو شد اون فهمیده بود من دوسش دارم و وابستشم فهمیده بود ولش نمیکنم به زبونم اورده بودم دیگه با خودش میگفت خب اینکه منو ول که نمیکنه بدار هرگوهی دلم میخواد بخورم واقعا داغونم هنور خدا تسل این ادمای عوصی رو زودتر از زمین برداره اخ خدا💔💔💔

از نظر خودش فکر میکنه این رفتارا باعث امنیت و اسیب نخوردنش میشه و تا وقتی اگاهی پیدا نکنه تکرار میکن ...

شاید باورت نشه ولی این اخرا میومد همو ببینیم بعلم میکرد دیگه خوشم نمیومد انگار حس روزای اولو نداشتم منو میبدسید تو دهنم میگفتم چرا اصلا شبیه قبل نیست چرا انقده حالم گرفتس با وجود اینکه باهاشم هرچقد سعی میکردم از تایمی که هست استفاده کنم و دلتنگیم رفع شه فایدع نداشتم بیشتر دلم میگرفت هروقتم برمیگشتم از پیشش به خاطر همه انرژی منفیایی که میداد به خلطر همه عداب وجدانم واس خاطر خودم از بس ناامید بود تا چند روز حالم کلا گرفته بود 

کل ماجرا هارو که اجی گداشتم کنار هم به خودم گفتم تو چطوری این همه مدت اینا رو دیدی و و متوجه نشدی اصلا چطوری دوم اوردم واقعا دلم واسه خودم سوخت 

شاید باور نکنی روزای اول از بس دوسش داشتم تب لرز شدید شده بودم رفتم بیمازستان 

نمیدونم واقعا جوابمو چطوزی میخواد بده بابت همه کارایی که کرد من واقعا سعیمو کردم ادیتش نکنم💔💔🙂

اخه میدونی چیه منم این کارو باهاش میکردم بدش میومد مثلا تایم روز عصر زنگ میزد جواب نمیداد اخر شب پیا ...

اره متوجهم چی میگی این ادما ضربه و آسیبای زیادی میزنن و باید بعدش تلاش کر تا این آسیب ها شفا پیدا کنن

سعی کن ببخشیش و قلبتو اروم کنی عزیزم 

لیاقت داشتن تو را نداشت و از دستت داد و تو هم سمت آدمی میری که لایقت باشه

امیدوارم قلبت آروم بشه و خوشبخت بشی

و خیلی باید حواست باشه تو رابطه بعدی رفتارت از رابطه قبلیت تاثیری نگیره 

شاید باورت نشه ولی این اخرا میومد همو ببینیم بعلم میکرد دیگه خوشم نمیومد انگار حس روزای اولو نداشتم ...

درگیر ادم اشتباهی شدن تلخه 

من همیشه تو این مواقع به خودم میگم این ادم چرا اومد تو زندگی من و میخواست چه تجربه و درسی به من بده 

یه کتابی دارم میخونم اگه دوست داشتی بخون 

چگونه در هر موقعیتی انتخاب درست داشته باشیم انتشارات بنیاد فرهنگ زندگی

کتابش خیلی منو اروم میکنه و نگاهمو نسبت به خودم و اون رابطه ناموفق روشن و بازتر

اره متوجهم چی میگی این ادما ضربه و آسیبای زیادی میزنن و باید بعدش تلاش کر تا این آسیب ها شفا پیدا کن ...

ممنونم ببخشید جایی ندارم حرف بزنم خالی شم خیلی خیلی پرم😔

دقیقا متوجم چی میگی 

میدونی چی فقط ارومم میکنه رل قبلیش که یه جورایی نامزدشم میشد رهاش کرده بود همش میگفت چطوری توتست چطوری دل کند مطمنم الانم اینا رو با خودش در مورد من میگه چون من فوق العاده زیاد دوسش داشتم ولی حیف و صد حیف که اصلا لایق نبود 

این حرف تنها چیزیه که ارومم میکنه 

و گرنه بارها و بارها وسوسه شدم بدم سمتش ولی به خددم میگم ارزش و شخصیت خودم فقط اولویتمه نه اون اون حتی خودش و خانوادش در اولویتش نیس فقط کیف کردنش ایندشم حتی نه🙂

درگیر ادم اشتباهی شدن تلخه  من همیشه تو این مواقع به خودم میگم این ادم چرا اومد تو زندگی من و ...

ممنونم ازت سعی میکنم بخونمش 

فعلا که درگیر کارای خودمم سعی کروم بعد اون به زندگیم ایست ندم بدم دنبال هدفام که زودتر تایم بگدره و با نبودنش زودتر کنار بیام 🤗