2777
2789

بچه های الان میشه باهاشون حرف زد توجیحشون کرد عکس دندان خراب نشونش بده بگو نکنی دندانت خراب میشه و اینا دیگه میزنه 

پسر من نزدیک 5 سالشه هی بهانه میاورد بهش نشون دادم هر شب میره میزنه منم حوصله نداشته باشم اصرار میکنه بیا بزن دندانم خراب نشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه پست دیدم تو اینستا .. یه خانومی داشت صحبت میکرد که چیشد که بچش خودش مسواک میزنه البته سن بچه ش کمتر بوداا.. می‌گفت که تو دو سه هفته اینا میرفته مسواک می‌زده شعر زمزمه می‌کرده بعد با آب و تاب می‌گفته که دندوناش سفید شدن .. باباش تایید می‌کرده تشویق می‌کرده مامانه رو و غیر مستقیم رو بچه تاثیر گذاشته بودن.. 

یعنی می‌خوام بگم گفتن فایده نداره به بچه ها باید خودشون یه جوری بخوان...

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بچه های الان میشه باهاشون حرف زد توجیحشون کرد عکس دندان خراب نشونش بده بگو نکنی دندانت خراب میشه و ا ...

بنظرم خداتو شکر کن که بچه ت راضی شده 😂 من دندونم رو پر کردم به پسر داییم نشون دادم گفتم قند خوردم دندونم سیاه شده کرم خورده تو نخور دیگه .. اولش ترسید بعدش گفت دروغ میگی میخورم 😐😂😂

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بنظرم خداتو شکر کن که بچه ت راضی شده 😂 من دندونم رو پر کردم به پسر داییم نشون دادم گفتم قند خوردم د ...

😂😂😂

ولی مادر و پدر به نظرم یه چیز دیگه است چون تو ذهن بچه ها اینه پدر و مادر دروغ نمیگن البته خودمم سعی کردم تو زندگی کاری نکنم فکر کنه مادر یا پدرش ممکنه دروغ بگن به خاطر همین خیلی اعتماد داره بهم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲