2777
2789
عنوان

اونایی که رابطه خوبی با خانواده شوهر دارین بیاین فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 64 پست

بابت هدیه عقد و اینا اوایل خیلی ناراحت میشدم اما الان اصلا,

یاد گرفتم از هیچکس توقع نداشته باشم ،اصلا خودم و شرایط خانواده خودم و همسرم رو با دیگران مقایسه نمیکنم ،دنیا فانی و زودگذره چرا زندگی خودمو و همسرم رو تلخ کنم برای مثال فلان هدیه که باید میدادن و ندادن؟ خودم تلاش میکنم بهترین هارو برای خودم و همسرم فراهم کنم،ببین اولویتت فقط و فقط همسرت باشه،مثلا اگر خانواده همسرت هدیه نداد اما همسرت داد این مهمه،بهش بگو هدیه تو برام یه دنیا ارزش داره،تو برام مهمی،ممنون که به یادم بودی،من وقتی تلاش همسرم و میبینم دستاشو میبوسم. جادوی شکرگزاری اگر بدونی چقدر جواب میده.همیشه مامانم از بچگی بهم گفت خانما دوتا خدا دارن،اول خدا ،بعد شوهر،ببین باید شوهرت تو مشتت باشه با محبت با سیاست اگر اینطور باشه کل دنیا دشمنت باشه ،شوهرت طرف تو باشه، یعنی تو بردی،خوشبختی یعنی همین.

من خداروشکر هیچ وقت بی احترامی ندیدم.همیشه رابطه هام دوری و دوستی بوده،بی دعوت جایی نمیرم،بی دعوت هم ...

اوایل ازدواج به شدت منو پیش همسرم خراب میکردن و رابطه خوبی نداشتیم چند بار تصمیم به جدایی گرفتیم و مشاور گفت رابطه با خانواده همسرمو کم کنیم

رابطه معمولی داشتیم هر چند از خیلی کاراشون ناراحت بودم مثلا قبل عروسی بخاطر انتخاب آرایشگاه دعوای شدیدی بین منو همسرم انداختن

مادرشوهرم بارها جلوی من بخاطر خرید عروسی با پدرشوهرم دعوا کردن حتی سر یه کرم ضد آفتاب جوری گریه راه انداخت من شوکه شدم

پدرشوهر متوجه اختلاف ما شد بخاطر شدت نگرفتنش سعی میکرد بیشتر باهام صحبت کنه ،مادرشوهرم بهم گفت به شوهرم نزدیک نشو جلوش نخند عشوه نیا!

و تقریبا از اون موقع دیگه رابطه ما درست نشد

با هیچکدومشون

پدرمادر من فوت شدن و تو عروسی فقط به من حق دعوت کردن ۴۰ نفر رو دادن اونم با منت

شوهر من زود عصبی میشه و با دونستن این موضوع کوچک ترین حرفی میزدم فوری به شوهرم میگفتن و دعوا داشتیم

اصلا من محلت دفاع کردن نداشتم

بعد یاد گرفتم هراتفاقی افتاد از ساده ترین چیز ها همه رو فوری به شوهرم تعریف کنم ،اسمم شد دهن لق دو رو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل ازدواج به شدت منو پیش همسرم خراب میکردن و رابطه خوبی نداشتیم چند بار تصمیم به جدایی گرفتیم و م ...

کاش همون اوایل بیشتر حد و مرزها رو مشخص میکردید گلم.

حق دارید فوت پدر و مادرتون هم خیلی سخت بوده و فشار روانی زیادی بهتون وارد کرده،کاملا درک میکنم این مورد خیلی سخته،آدم احساس بی پناهی میکنه

اما اون بحث و دعواها سر خرید ،تو همه ی خونه ها هست، حالا گاهی عروس متوجه میشه،گاهی نمیشه،به نظرم به اون دیگه فکر نکن،ماهم این شرایط رو گذروندیم.

مادرشوهرت روی شما حساس شده چون شوهرش از شما طرفداری کرده،من اگر بودم تا حد ممکن از پدر شوهرم فاصله می‌گرفتم و جلوشون خیلی مسائل حجاب و شوخی و غیره رو رعایت میکردم تا حساسیت مادر شوهرم از بین بره،کلا بابت شرایطی که باعث ناراحتی تون شده با همسرتون صحبت کردید؟تا حالا پیش مشاور رفتید؟

بابت هدیه عقد و اینا اوایل خیلی ناراحت میشدم اما الان اصلا,یاد گرفتم از هیچکس توقع نداشته باشم ،اصلا ...

تو بار داری چند بار مادرشوهرم اومد کمک میگفتم بمون ناهار میگفت عجله دارم بدو بدو میرفت ولی تا میرسید خونشون پدرشوهرم به شوهرم زنگ میزد که چرا ناهار نگه نداشتین زنت شعور نداره الان مادرت ناراحت شده میگه انگار کلفت بودم و دوباره بحث و حاشیه

بچم دنیا اومد یروز اومد موند میخواست بچه رو از بغلم بکشه گفتم نه آروغشو باید بگیرم قهر کرد دیگه کلا طرفم نیومد چند بار صداش کردم آخر همراه بقیه مریضا میومدن کمک

صبح رفت خونشون با گریه به شوهر و پدرشوهرم گفته بود بچه رو نداد بغل من 

خیلی زیاد همو می بینیم...و اگه پشت سرم می خواستن همچین چیزایی بگن دیگه صمیمی نمی شدم...چه به دردی می خوره رفت و آمد با همچون آدمایی...دلخوری بین همه پیش میاد من حتی از مادر خودمم دلخور میشم اما فرق هست بین دلخوری غیر عمد و عمدی بین کسی که اگه اشتباهی هم می کنه حتی عمدی معذرت خواهی می کنه و تکرار نمی کنه تا کسی که از شعور بویی نبرده...من اگه خانواده ی شوهرم می خواستن حرمت نگه ندارن در مقابل احترامی که منم باید قائل بشم بی حرمتی کنن خودم رو کنار می کشیدم می ذاشتم شوهرم فقط بره و بیاد.

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

کاش همون اوایل بیشتر حد و مرزها رو مشخص میکردید گلم.حق دارید فوت پدر و مادرتون هم خیلی سخت بوده و فش ...

مشاور گفت فاصلتونو زیاد کنین تا حدودی بهتر شد ولی همچنان مثل قبل بدون اطلاع میان خونمون یا بچمو بزور میبرن 

من آیفونو جواب ندم زنگ واحدای دیگه رو میزنن میان بالا

داشتن و نداشتن که مشخصهمثلا صبح روزی که قراره برین طلا بخرین برن با نصف پول طلا برای خودشون نیم ست ب ...

با خانواده همسر شوخی هم کردی؟

هر گونه شوخی منظورمه

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )

اول اینکه اگر انقدر نفهم باشن که به خانوادم فحش بدم هیچ لزومی نداره باهاشون خوب باشم! احترام گذاشتم و احترام هم دیدم

به جزپدر و مادرش که شهرستان هستن و هر زمان فرصت باشه نیریم، بقیه کاملا با دعوت سالی یکی دو بار رفت و امد داریم و بقیه موارد تو خونه پدرشوهرم و بقیه مهمونیا همو میبینیم.

خیلی کارا شاید میتونستن بکنن که نکردن ولی برام اهمیت نداره. شوهرم هر آنچه ازش برمیومد انجام داد اگر هم کم و کسری بود بیشتر از اون ازش برنیومده 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من همیشه جایگاه خودمو حفظ میکنم بقیه کارام مثه خودشون.... پسر خواهر شوهرم کلاس هفتم بود همی بهم میگف مشهدی شمع دزد... هی گفتم نگو... گفت همچین جلو مادر شوهرم و خواهر شوهر دیگم زدم تو دهنش که لبش پاره شد.... الان سربازه از در میاد میگه سلام زندایی جان.... 

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

با خانواده همسر شوخی هم کردی؟هر گونه شوخی منظورمه

من تو خانواده ای بزرگ شدم که به بزرگتر از خودم تو نمیگفتم،هرکی از در وارد میشدم به احترامش بلند میشدم،کسی رو حتی به شوخی با لقب صدا نمیکردم

خانواده همسرم هیچکدوم ازینا براشون مهم نیست

این رفتارایی که میگیو اگر کسی ببینه چجوری دیگه رابطش با خانواده شوهرش میتونه خوب بمونه؟!!!

من رابطم معمولیه. به کسی اجازه نمیدم بهم حرفی بزنه یا بخواد توهینی کنه. اونا هم آدمهای خوبیند. رابطمون بر اساس حفظ فاصله لازم و احترامه

قبلا دو هفته یکبار سه هفته یکبار میدیدم همو

الان نزدیک دو ماهه نشده ببینمشون بخاطر شرایط