2777
2789
عنوان

مصاحبه ازمون استخدامی اموزگاری

542 بازدید | 36 پست

سلام دوستان 

کسی اینجا بوده که ازمون داده باشه و از روند مصاحبه اطلاع داشته باشه 

شنیدم خیلی سخت شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سه مرحله داره تدریس _بحث گروهی _ایفای نقش باید همش حواست باشه که آرامش خودت رو حفظ کی ظ ...

من از تدریسش میترسم چیزی بلد نیستم 

۴۵ دقیقه چجوری درس بدم 

من ازمونو قبول میشم به احتمال زیاد ولی میترسم برم مصاحبه

نترس  تدریس حواست باشه به دانش آموز مثلا بگی حواست به من باشه و پرسش و پاسخ کن و از روش های جد ...

شما ازمون دادید؟

نترس  تدریس حواست باشه به دانش آموز مثلا بگی حواست به من باشه و پرسش و پاسخ کن و از روش های جد ...

میدونی اخه بگن از ریاضی ششم تدریس کن من بلد نیستم اصن نمیدونم چی به چیه 

ببخشید شما کم کاری تیرویید داشتید؟ ریزش موهم داشتید؟ بعد از چه مدت مصرف قرص ریزش موهاتون برطرف شد؟ م ...

بله هنوزم دارم 

همچنان ریزش دارم و موهامم کم پشت تر شده 

اهمیتی نمیدم

من از تدریسش میترسم چیزی بلد نیستم ۴۵ دقیقه چجوری درس بدم من ازمونو قبول میشم به احتمال زیاد ولی میت ...

عزیزم تو یه تاپیک ف ا ل گفتین یه خانوم زرتشتی براتون ف ا ل  گرفت هنوز آدرس یا شماره ازش دارین ؟ ببخشید اون تاپیک قفل بود