2777
2789
عنوان

مصاحبه ازمون استخدامی اموزگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 36 پست
اچ پی وی پارتی چیه.؟خواستم ازت بپرسم تاپیک قفل شد

😁

کسایی که اچ پی وی یا همون زیگیل تناسلی دارن پارتی میگیرن 

یه نوع بیماری ویروسی 

بخاطر رابطه با افراد متنوع به وجود میاد اصولا اگه واکسنش رو نزده باشن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گلم

پیامتون توی یه تاپیک دیدم که محصول پوستی معرفی کرده بودی

میخواستم بدونم محصولی میشناسی که برای جای جوش قرمز که برای ۸ . ۹ ماه اخیره مناسب باشه

ترمیم کننده استفاده میکنم اما تاثیری نداره

سلام گلمپیامتون توی یه تاپیک دیدم که محصول پوستی معرفی کرده بودیمیخواستم بدونم محصولی میشناسی که برا ...

سلام عزیزم 

جای جوش قرمز ازلاییک اسید خوبه هم به صورت سروم هست برند برایت مکس ایرانی دارتش اگرم خارجی میخواین اوردنیری کرمشو داره اگه حای معتبر و اصل میشناسین بخرین مثلا انلاین شاپ های المان که از داروخونه خرید میکنن ترکیه و امارات اصلا  

پماد داروخونه ای هم داره تو ایران که درصدش بالاس 

و استفادش قلق داره خیلی کم باید استفاده کنید مثلا اندازه یه دونه عدس  برای کل صورت  باید همزمان باهاش مرطوب کننده بزنید هم پماد هم سروم 

پوستم میسوزونه هفته های اول به شدت

برای رفع جای جوشم روزی ۴ ۵ دفعه مرطوب کننده بزنید جای جوش کمرنگ میشه کم کم 

سلام شما آزمون اموزش و پرورش قبول شدین؟

بله عزیزم مصاحبه با ۱۰ نمره اختلاف رد شدم این تاپیک مال پارساله 

من ۱۹ ساله معلممو قبلا ارزیاب بودم

سلام عزیزم‌میشه یه مقدار در مورد مصاحبه توضیح بدی چطوریه ؟ من لیسانس کامپیوتر دارم میخوام این ازمون رو شرکت کنم به نظرم کتبی رو اگر وقت بزاری بخونی احتمال قبولی هست ولی مصاحبه این طور که شنیدم خیلی سخته .

من تا حالا اصلا کتابای ابتدایی رو حتی از نزدیک هم ندیدم چطوری برم تدریسش کنم وقتی خودم هیچی بلد نیستم .  یعنی ما باید بریم کل کتابای ابتدایی رو بخونیم؟ انقدر زمان نداریم که. 

بله پارسال مصاحبه رو با ۱۰ نمره اختلاف رد شدم تاپیکم مال پارساله

بله دیدم تاریخ تاپیک رو .چه حیف واقعا . 

مصاحبه چطوریه خیلی سخته ؟ چی رو باید بری تدریس کنی ؟ وقتی خودمون هیچی بلد نیستیم چی تدریس کتیم آخه ؟ باید همه کتابای ابتدایی رو بشینی بخونی ؟ من اولین باریه میخوام شرکت کتم نمیدونم اصلا چطوریه؟ 

احساس میکنم اصلا بیخیال بشم بهتره .

بله دیدم تاریخ تاپیک رو .چه حیف واقعا . مصاحبه چطوریه خیلی سخته ؟ چی رو باید بری تدریس کنی ؟ وقتی خو ...

نه خیلی مسخره تر اونیه که فکر میکردم اونجوری که جو میدن نیست لاقل برای منکه نبود  

به تدریس شما کار ندارن ممکنه مبحثی بیاد شما بلد نباشی باید یه سری نکات رو رعایت کنی تو تدریس مثلا تدریس شش ساحتی داشته باشی بازی داستان از تخته استفاده کنی راه بری بچه های فرضی رو تو تدریس دخالت بدی اگه مناسبتی تو روز هست بگی طبق برگه راهنما از بچه ها استفاده کنی